- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Z3 onda.
Takoder glas za Z3, jer jedini zadovoljava tvoje uvjete
Note 4 ipak nema izradu kao Z3
ima ima. metalni okvir stvarno puno utječe na kvalitetu note 4 i definitivno ima premium osjećaj kad držiš u rukama
Nema premium feel zbog plastike nazad, s obzirom da je prije imao iPhone mislim da bi mu Sony vise pasao.. A Note 4 nije sigurno brz kao Z3, a njema treba lag-free telefon
nećemo se valjda opet oko toga svađati. ta plastika je vrlo dobre kvalitete i i ugodno ju je držati u ruci, a tu je i zbog izmjenjive baterije. ne postoji lag free telefon. ne znam jesi pogledao video koji sam stavio, al očigledno su jako poboljšali touchwiz
Čisto da se izjasnim oko plastike, ako je kao ona na S5 onda nemamo što pričati o "premium feelu". Ta plastika je jad i bijeda.
Necu se sad svadjat oko poznate Samsung-flaster plastike al nisi u pravu
Nije ista plastika na note uređajima i s uređajima...
Istina ali i na Note 3 ni 2 nije nesto, bar iz mog stajalista
Mozda nema izradu kao Z3, ali ga je sigurno ljepse drzat u ruci, aluminij sa strane i ta gumirana plastika straga ce sigurno imat premium osjecaj.
Gumirana? Hmm..nisam to znao..
Inace ovaj Note 4 mi je jedini Samsung koji me dojmio u zadnje vrijeme
Gumirana? Hmm..nisam to znao..
Inace ovaj Note 4 mi je jedini Samsung koji me dojmio u zadnje vrijeme
Na crnoj verziji je, bijela nije, zaboravih napomenut.
yup,kao i note 3, bijela verzija djeluje duplo jeftinije,jer da je onako gumirana prljavština bi se ljepila ko luda na mob
LG G2 ili Samsung i9506?
Molim pojasnjenje. 
LG G2 ili Samsung i9506?
Molim pojasnjenje. 
G2 sigurno - bolji je kratko i jasno.. kao jedinu prednost ovom drugom vidim microSD slot
LG G2 ili Samsung i9506?
Molim pojasnjenje. 
G2 sigurno - bolji je kratko i jasno.. kao jedinu prednost ovom drugom vidim microSD slot
Ima jos nekih prednosti poput ir-a zamjenjive baterije, Dali me mozda netko koristio oba mobitela?
I jel ima kakve naznake da će proizvođači počet radit smartphonove s ekranima 4,3 ili mrvicu više ? Jer koliko vidim, S5 ima 5,5 inča ekran, ostali mobiteli tog ranga također. Meni to nikako ne paše, to mi je praktički polutablet. Mobitel mora bit i ergonomičan, a ne forsirat s veličinom display-a.

Ima jos nekih prednosti poput ir-a zamjenjive baterije, Dali me mozda netko koristio oba mobitela?
Mislim da to i nema neke koristi, s obzirom da G2 out-of-box ima odlicnu bateriju, a sad koliko ti je bitna izmjenjiva baterija i koliko ce ti to stvarno biti od koristi - neznam, ir isto.. razmisli malo jel ti bitnija baterija i kamera, te puno fludinije sucelje na G2 i naravno knock code ili ostale stvari na Samsungu
I jel ima kakve naznake da će proizvođači počet radit smartphonove s ekranima 4,3 ili mrvicu više ? Jer koliko vidim, S5 ima 5,5 inča ekran, ostali mobiteli tog ranga također. Meni to nikako ne paše, to mi je praktički polutablet. Mobitel mora bit i ergonomičan, a ne forsirat s veličinom display-a.
Pogledaj si Z1 Compact ili Z3 Compact, najbolji smarphone-i svojih gabarita, takoder i iPhone 5s
kakav je LG L70??? triba mi neki mob do max. 900kn
samo kratko pitanje...
LG Nexus 4 ili Asus Zenfone 5??
| 16 | LG Nexus 4 |
|---|---|
| 2 | Asus Zenfone 5 |
Nexus.
samo kratko pitanje...
Na prvi pogled isto sranye drugo pakovanje, ja bih uzeo asus zato sto je asus i sto ga imam. Nikad vise LG telefon, nek je pet puta nexus.
Mislim si uskoro uzet neki polovni mob preko do cca 1000kn max.
Gledao sam S3 se nadje za 900/1000 kn ili HTC One X,
imate neki drugi prijedlog?
samo kratko pitanje...
Na prvi pogled isto sranye drugo pakovanje, ja bih uzeo asus zato sto je asus i sto ga imam. Nikad vise LG telefon, nek je pet puta nexus.
Neoboriv argument 
Neoboriv argument 
ja sam samo iskren :D
realno imao sam tri lg telefona i nema sanse da bih opet isao nazad, nakon 3 sedmice se sve i jedan gubio, ledio, resetovao ili sta vec
Zahtjevan sam korisnik i trenutno sam prezadovoljan zenfone serijom i mogu samo reci jedno, ASUS je bog otac sto se tice elektronike svi vi to znate, samo odbijate vjerovati da su ljudi napravili vrhunski telefon. 
Asus je odlična firma, tu uopće nema diskusije. Ali isto tako nema diskusije da su novi LGovi flagshipovi vrhunski mobiteli, G2 je stvarni super mobitel, G3 ima svojih mušica, ali je još uvijek solidan mobitel.
A tek Nexusi, koji imaju support direktan support od Googlea, tu mu nema premca. Nexus je zapravo iAndroid, odnosno Appleov Android mobitel. Prvi dobiva(ju) updateove, savršeno glatko radi, nema gluposti na njemu od operatera i proizvođača (osim samog Googlea) itd.
LG Nexus 5 novi je avion, LG je prije imao musica a sad proizvodi vrhunske mobitele, bio sam skeptican kad sam ga uzimao ali zasad sam prezadovoljan
I Nexus 4 je sigurno bolji izbor od Zenfona, iako je i Zenfon odlican