Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.471
|
čitano: 12.940.293
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela
lumia 630
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
1. Ekran, mora biti kao iPhone 5 ili bolje 2. Fluidnost rada, znači bez "laga" 3. Mailovi, što bolja manipulacija već primljenih mailova 4. Kamera, od ip5 više ne koristim drugu za posao 5. Kučište, kad vidim onu imitaciju Kroma na S5 povraća mi se.
14 godina
odjavljen

Z3 onda. 

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Takoder glas za Z3, jer jedini zadovoljava tvoje uvjete

Note 4 ipak nema izradu kao Z3

1 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

ima ima. metalni okvir stvarno puno utječe na kvalitetu note 4 i definitivno ima premium osjećaj kad držiš u rukama

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 21:23 (zuper).
15 godina
odjavljen

Nema premium feel zbog plastike nazad, s obzirom da je prije imao iPhone mislim da bi mu Sony vise pasao.. A Note 4 nije sigurno brz kao Z3, a njema treba lag-free telefon

0 1 hvala 0
14 godina

nećemo se valjda opet oko toga svađati. ta plastika je vrlo dobre kvalitete i i ugodno ju je držati u ruci, a tu je i zbog izmjenjive baterije. ne postoji lag free telefon. ne znam jesi pogledao video koji sam stavio, al očigledno su jako poboljšali touchwiz

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 21:35 (zuper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Čisto da se izjasnim oko plastike, ako je kao ona na S5 onda nemamo što pričati o "premium feelu". Ta plastika je jad i bijeda. 

0 1 hvala 0
15 godina
odjavljen

Necu se sad svadjat oko poznate Samsung-flaster plastike al nisi u pravu

0 0 hvala 0
13 godina

Nije ista plastika na note uređajima i s uređajima...

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
odjavljen

Istina ali i na Note 3 ni 2 nije nesto, bar iz mog stajalista

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Mozda nema izradu kao Z3, ali ga je sigurno ljepse drzat u ruci, aluminij sa strane i ta gumirana plastika straga ce sigurno imat premium osjecaj.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
15 godina
odjavljen

Gumirana? Hmm..nisam to znao..

Inace ovaj Note 4 mi je jedini Samsung koji me dojmio u zadnje vrijeme

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Gumirana? Hmm..nisam to znao..

Inace ovaj Note 4 mi je jedini Samsung koji me dojmio u zadnje vrijeme

Na crnoj verziji je, bijela nije, zaboravih napomenut.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
13 godina

yup,kao i note 3, bijela verzija djeluje duplo jeftinije,jer da je onako gumirana prljavština bi se ljepila ko luda na mob

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

LG G2 ili Samsung i9506?

Molim pojasnjenje. {#}

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
gogi321 kaže...

LG G2 ili Samsung i9506?

Molim pojasnjenje. {#}

G2 sigurno - bolji je kratko i jasno.. kao jedinu prednost ovom drugom vidim microSD slot

15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
gogi321 kaže...

LG G2 ili Samsung i9506?

Molim pojasnjenje. {#}

G2 sigurno - bolji je kratko i jasno.. kao jedinu prednost ovom drugom vidim microSD slot

Ima jos nekih prednosti poput ir-a zamjenjive baterije, Dali me mozda netko koristio oba mobitela?

14 godina
neaktivan
Trenutno imam Galaxy S2 i zadovoljava sve moje potrebe, uređaj je star, ali još uvijek radi odlično i fluidno (android 4.1.2, custom rom). Obzirom na to, mene zanima, kada bi bilo pametno prebaciti se na drugi smartphone ? Možda kada 4G postane standard ?

I jel ima kakve naznake da će proizvođači počet radit smartphonove s ekranima 4,3 ili mrvicu više ? Jer koliko vidim, S5 ima 5,5 inča ekran, ostali mobiteli tog ranga također. Meni to nikako ne paše, to mi je praktički polutablet. Mobitel mora bit i ergonomičan, a ne forsirat s veličinom display-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
gogi321 kaže...{#}

Ima jos nekih prednosti poput ir-a zamjenjive baterije, Dali me mozda netko koristio oba mobitela?

Mislim da to i nema neke koristi, s obzirom da G2 out-of-box ima odlicnu bateriju, a sad koliko ti je bitna izmjenjiva baterija i koliko ce ti to stvarno biti od koristi - neznam, ir isto.. razmisli malo jel ti bitnija baterija i kamera, te puno fludinije sucelje na G2 i naravno knock code ili ostale stvari na Samsungu

AngryBird kaže...
Trenutno imam Galaxy S2 i zadovoljava sve moje potrebe, uređaj je star, ali još uvijek radi odlično i fluidno (android 4.1.2, custom rom). Obzirom na to, mene zanima, kada bi bilo pametno prebaciti se na drugi smartphone ? Možda kada 4G postane standard ?

I jel ima kakve naznake da će proizvođači počet radit smartphonove s ekranima 4,3 ili mrvicu više ? Jer koliko vidim, S5 ima 5,5 inča ekran, ostali mobiteli tog ranga također. Meni to nikako ne paše, to mi je praktički polutablet. Mobitel mora bit i ergonomičan, a ne forsirat s veličinom display-a.

Pogledaj si Z1 Compact ili Z3 Compact, najbolji smarphone-i svojih gabarita, takoder i iPhone 5s

14 godina

kakav je LG L70??? triba mi neki mob do max. 900kn

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@AngryBird

Kao sto kolega MARKOZD kaze, z1 ili z3 compact jos bolje jer je iste velicine ko z1c samo sa vecim zaslonom. I k tome je jos tanji...

Imas moju recenziju ovdje pa baci oko, definitivno najbolji kompaktni smartfon kojeg sam isprobao...

13 godina
neaktivan

samo kratko pitanje...

LG Nexus 4 ili Asus Zenfone 5??

16 LG Nexus 4
2 Asus Zenfone 5
sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 17:35 (b4rt!mej).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Nexus. 

2 0 hvala 1
13 godina
b4rt!mej kaže...

samo kratko pitanje...

Na prvi pogled isto sranye drugo pakovanje, ja bih uzeo asus zato sto je asus i sto ga imam. Nikad vise LG telefon, nek je pet puta nexus.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

Mislim si uskoro uzet neki polovni mob preko do cca 1000kn max.

Gledao sam S3 se nadje za 900/1000 kn ili HTC One X,

imate neki drugi prijedlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...
b4rt!mej kaže...

samo kratko pitanje...

Na prvi pogled isto sranye drugo pakovanje, ja bih uzeo asus zato sto je asus i sto ga imam. Nikad vise LG telefon, nek je pet puta nexus.

Neoboriv argument {#}

13 godina
Alex Mercer kaže...

Neoboriv argument {#}

ja sam samo iskren :D

realno imao sam tri lg telefona i nema sanse da bih opet isao nazad, nakon 3 sedmice se sve i jedan gubio, ledio, resetovao ili sta vec

Zahtjevan sam korisnik i trenutno sam prezadovoljan zenfone serijom i mogu samo reci jedno, ASUS je bog otac sto se tice elektronike svi vi to znate, samo odbijate vjerovati da su ljudi napravili vrhunski telefon. {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
odjavljen

Asus je odlična firma, tu uopće nema diskusije. Ali isto tako nema diskusije da su novi LGovi flagshipovi vrhunski mobiteli, G2 je stvarni super mobitel, G3 ima svojih mušica, ali je još uvijek solidan mobitel. 

A tek Nexusi, koji imaju support direktan support od Googlea, tu mu nema premca. Nexus je zapravo iAndroid, odnosno Appleov Android mobitel. Prvi dobiva(ju) updateove, savršeno glatko radi, nema gluposti na njemu od operatera i proizvođača (osim samog Googlea) itd. 

1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

LG Nexus 5 novi je avion, LG je prije imao musica a sad proizvodi vrhunske mobitele, bio sam skeptican kad sam ga uzimao ali zasad sam prezadovoljan

I Nexus 4 je sigurno bolji izbor od Zenfona, iako je i Zenfon odlican

0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice