Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.064
|
čitano: 12.592.502
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
EchoOne kaže...

Za oko mi palo par kineza, al tražio sam po mogućnosti sa gigu RAM-a... Znam da ih bilo i kineza sa gigu rama i nekim (kakvim takvim) quad core procesorima, al nemogu ih nać jbm. Zopo neki bio garant... samo di?

Imaš ovoga
http://www.wowshop.hr/zopo-zp700-white-1-4gb-199.html ali prelazi malo cijenu. :) 

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
EchoOne kaže...

Za oko mi palo par kineza, al tražio sam po mogućnosti sa gigu RAM-a... Znam da ih bilo i kineza sa gigu rama i nekim (kakvim takvim) quad core procesorima, al nemogu ih nać jbm. Zopo neki bio garant... samo di?

Imaš ovoga
http://www.wowshop.hr/zopo-zp700-white-1-4gb-199.html ali prelazi malo cijenu. :) 

Waaaa 4,7" QHD! :D

Ah ipak je samo qHD :P

Al da, dobar no malo prelazi... vidit ćemo fala ;)

15 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Recenzija
http://mob.hr/zopo-zp700-recenzija/

Pa baci pogled, čini se kao dobar uređaj. 

0 0 hvala 0
15 godina

Ima li neko informaciju pokriva li garanciju fiziocku deformaciju uredaja (kao sto je bilo sa jednom serijom xperia z cini mi se). Ja imam xperiu m i isto sam primjetio tu deformaciju, sad me zanima oce li se to priznat u garanciji?

...The South Will Rise Again... White -h- boys
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 18:56 (Coder256).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Planiram uzeti novi smartphone uz produljenje ugovora na 24 mjeseca. Trebala bi mi vaša preporuka. Do sada sam koristio iPhone, i nekako mi se zgadio cijeli taj iOS, ta njegova zatvorenost, nemogućnost prilagođavanja korisničkim potrebama, iTunes-i i ostale pi*darije. Gledam Samsungov Galaxy S5, čini se odličan mob. Android nisam koristio od njegove verzije 2.1, ne znam kakav je sada, vjerovatno je znatno uznapredovao. 

Tu je ponuda, meni osobno se on čini kao najbolji izbor. Možda bih još izdvojio LG G3 LTE , Sony Xperia Z3 , HTC One M8...

Vaša preporuka?

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 19:19 (DmL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DmL kaže...

Planiram uzeti novi smartphone uz produljenje ugovora na 24 mjeseca. Trebala bi mi vaša preporuka. Do sada sam koristio iPhone, i nekako mi se zgadio cijeli taj iOS, ta njegova zatvorenost, nemogućnost prilagođavanja korisničkim potrebama, iTunes-i i ostale pi*darije. Gledam Samsungov Galaxy S5, čini se odličan mob. Android nisam koristio od njegove verzije 2.1, ne znam kakav je sada, vjerovatno je znatno uznapredovao. 

Tu je ponuda, meni osobno se on čini kao najbolji izbor. Vaša preporuka?

Z3.

iclock2much
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Z3.

Hvala na odgovoru.

Možeš li napisati svoje pros/cons za Z3 i ostale uređaje, recimo Galaxy S5, zašto je po tebi baš najbolji izbor?

14 godina
z3 - brutalno dobra baterija, odličan ekran, odlična kamera, dizajn, kvaliteta, vrlo dobar softver
s5 - amoled ekran (subjektivno, meni je odličan)
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Sta je to best buy do 1000Kn??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači 2 glasa za sada idu za Xperiu Z3. Ostali, isto se slažu za Z3 umjesto Galaxy-a S5, ili još neku preporuku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2014 20:14 (DmL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jeti kaže...

Sta je to best buy do 1000Kn??

mozda lg l70 ili zopo zp700

01101100011101010110101101100001
12 godina
neaktivan
DmL kaže...

Znači 2 glasa za sada idu za Xperiu Z3. Ostali, isto se slažu za Z3 umjesto Galaxy-a S5, ili još neku preporuku?

Imaj na umu da S5 ima jako trom i zatrpan sustav, odnosno jako često šteka i lagga što nije dostojno mobitelu od 4000+ kn. Moj glas ide također Z3. Ako ti štekanje ne smeta, sviđa ti se AMOLED zaslon, plastični dizajn, potrebni su ti dodaci poput senzora otiska, brojača otkucaja, IR blaster uzmi S5. Ako želiš mobitel bez problema oko sustava i premium dizajn, ali bez tih dodataka uzmi Z3.
16 godina
neaktivan
FanBoy kaže...

Imaj na umu da S5 ima jako trom i zatrpan sustav, odnosno jako često šteka i lagga što nije dostojno mobitelu od 4000+ kn. Moj glas ide također Z3. Ako ti štekanje ne smeta, sviđa ti se AMOLED zaslon, plastični dizajn, potrebni su ti dodaci poput senzora otiska, brojača otkucaja, IR blaster uzmi S5. Ako želiš mobitel bez problema oko sustava i premium dizajn, ali bez tih dodataka uzmi Z3.

Hvala na odgovoru.

Kako dakle sutra uzimam novi uređaj, odlučih se za Xperiu Z3, pošto je dobila dosta glasova. Pitao sam još ljudi, svi hvale Z3 naspram Galaxy-a S5. Još ću malo usporediti u T-centru, ali svakako je Z3 pobjednik. Hvala ljudi na savjetima!

14 godina
odjavljen

Z3 bez razmisljanja

3 0 hvala 1
14 godina
Trebao bi pomoc, naime cura kupuje novi mobitel. Android, do 3k kuna bez pretplate, najbitniji su kamera i baterija. Ja sam mislio da uzme Nexus 5, ali koliko sam vidio on je bas slabiji po pitanju baterije i kamere. Svaka pomoc je dobrodosla. Btw Samsung nije opcija :-)
Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
Trebao bi pomoc, naime cura kupuje novi mobitel. Android, do 3k kuna bez pretplate, najbitniji su kamera i baterija. Ja sam mislio da uzme Nexus 5, ali koliko sam vidio on je bas slabiji po pitanju baterije i kamere. Svaka pomoc je dobrodosla. Btw Samsung nije opcija :-)

U tom slučaju LG G3 - vrlo dobra kamera i vrlo dobra baterija, no...

Ako može s malo strpljenja pratit oglase na njuškalu i uzet Z3 koji bi po njenim potrebama bio njoj najbolji kad već neće Samsunga.

Mislim može i Z2 teoretski, ali eto, opet bolje noviji model ako može (Z3).. Z2 i G3 su odoka tu negdje, možda čak na Z2 mala prednost s baterijom...

14 godina
EchoOne kaže...
FuzzyBrain kaže...

U tom slučaju LG G3 - vrlo dobra kamera i vrlo dobra baterija, no...

Ako može s malo strpljenja pratit oglase na njuškalu i uzet Z3 koji bi po njenim potrebama bio njoj najbolji kad već neće Samsunga.

Mislim može i Z2 teoretski, ali eto, opet bolje noviji model ako može (Z3).. Z2 i G3 su odoka tu negdje, možda čak na Z2 mala prednost s baterijom...

LG otpada posto kosta preko 3k kuna. A ona hoce novi mob iz ducana.
Ako sam ti pomogao opali TD!
13 godina
neaktivan

LG G3 u smartsonu u Zagrebu u Gundulicevoj ti je 2700 kn. Samo ih nazovi i pitaj kad ce opet doc. Trebao bi svaki dan no brzo ce se rasprodat kad dodje. To ti je bestbuy za te novce svakako.

Ukoliko ne uspijes njega, onda idi na G2. Jos bolja baterija, a mrvicu lošija kamera u odnosu na G3

16 godina
neaktivan

Ima li neke konkretne razlike između S3 mini i S3 mini VE? Osim novijeg Androida.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Pozdrav, Trebao bi pomoc oko odabira mobitela, moram si kupiti novog a neznam tocno kojeg, htio bih Sony XPERIA da nije preskup al opet da nije prelos, pa ako bi mi netko mogao malo pomoci ili nesto sugerirati ili reci svoja iskustva.... Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko možeš platiti?

11 godina
neaktivan
josiphilaj kaže...
Pozdrav, Trebao bi pomoc oko odabira mobitela, moram si kupiti novog a neznam tocno kojeg, htio bih Sony XPERIA da nije preskup al opet da nije prelos, pa ako bi mi netko mogao malo pomoci ili nesto sugerirati ili reci svoja iskustva.... Unaprijed hvala :)

Moj savjet ti je da prvo vrlo pažljivo pročitaš Sonyjev forum (http://talk.sonymobile.com/), kao i druge forume i portale i komentare o pojedinim modelima Sonyjevih mobitela pije nego što odlučiš kupiti njihov mobitel.

11 godina
neaktivan
mario1990 kaže...

Koliko možeš platiti?

Sad bas neznam tocno jer mi roditelji moraju odobriti ali vjerojatno negdje do 2000 kn

11 godina
neaktivan
BudalastoStvorenje kaže...
josiphilaj kaže...

Moj savjet ti je da prvo vrlo pažljivo pročitaš Sonyjev forum (http://talk.sonymobile.com/), kao i druge forume i portale i komentare o pojedinim modelima Sonyjevih mobitela pije nego što odlučiš kupiti njihov mobitel.

Sad trenutno imam Xperiu x8 i vecinom sam bio zadovoljan osim sto je to sad vec star mobitel pa prakticki ne mogu nista raditi na njemu, ali hvala na upozorenju procitat cu...a nesto mozda nije u redu s njima ili imate neko lose iskustvo ili nesto drugo?

14 godina
odjavljen
josiphilaj kaže...

Sad trenutno imam Xperiu x8 i vecinom sam bio zadovoljan osim sto je to sad vec star mobitel pa prakticki ne mogu nista raditi na njemu, ali hvala na upozorenju procitat cu...a nesto mozda nije u redu s njima ili imate neko lose iskustvo ili nesto drugo?

Ima pik na njih. Cijelo vrijeme govori kako se neprestano kvare bla bla, a osobno sam ga imao i sve puno ljudi su ga imali pa se nitko ne žali sa foruma o nekim neobičnim kvarovima i sl.

Moja bivša Z je sad na servisu, da, krepao je mikrofon, samo što je taj mobitel bio poprilično silovan tako da ništ čudno. A i to nije neki "neobični" kvar, događa se na svakom mobitelu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 14:55 (Deawood).
17 godina
odjavljen

Za oko dva soma pogledaj xperiu M2 i xperiu Z.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala, sad bas malo gledam po VIP-ovoj stranici.....ili da drugdje gledam?

17 godina
odjavljen

Znam da Xperia M2 u BonBonu kosta oko 1700 kn, a xperia Z preko njuskala od tkz. "dilera" kosta oko 2100 kn.

Pricekaj jos koji odgovor od ekipe s foruma.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala puno, a i neznam dal da sad kupim ili da cekam Bozic kad ce vjerojatno biti neke akcije na mobitele

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Sumnjam, imas sigurno nekog poznanika ko ima paypal, prebacis mu lovu na racun i problem rijesen.
I da platis covjeku cevape i svi sretni i zadovoljni {#} 

Jesi li narucivao sa amazona? Zanima me naplaciju li se kakve carine i gluposti ako kupujem pod free shipping. KLIK

01101100011101010110101101100001
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice