Malo mi je to, na mojoj nokii 6220 classic baterija traje kada pojačam glazbu do kraja oko 5-6 sati, a na starijem filipsu i do 10 sati.
Dali si ga rootao ili je to orginal, čitao sam da se može popraviti sa drugim rotom i kernelom?
ahh, Nokia tada su ipak baterije trajale
danas je to malo drugačije... nije rootan. A gle kaj se tiče glasnoće mob je fakat glasan ima 2 zvučnika i dere se ko veliki. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
sam Google je izjavio kako entry level mobitel bazirani na Android sustavu nisu usporedivi sa konkurencijom. Y300 je solidan mobitel ali daleko je od fluidnosti i brzine koju pruza Lumia. Aplikacije se i na WP gomilaju. Razlika je u tome sto nema 10 aplikacija za identicnu svrhu, nego ih ima "samo" dvije. Dobro ajde, nema jos aplikacija za vecinu bankovnih racuna, ali i to ce doci do ljeta...za 6-7 mj, taj "zaostatak" bude nestao. Ugl, Y300 ne leti, kao sto ne leti niti jedan Android do 2000kn, a i vise. Moto G je vjerojatno jedina iznimka, odlican mob Android za malo novaca.