Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.465
|
čitano: 12.924.037
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Što je sa ovim GSmart Aku A1 ? Nekakvo kinesko čudo?

Vidim da košta nekih 1200 kn, što je u usporedbi sa Moto G 16gb jeftinije nekih 300 kn. Hardverski su slični, samo Moto G ima bolji zaslon, dok mi se čini da Aku A1 ima malo bolju kameru..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Nitro233 kaže...
moze i rabljeno,svejedno mi je,samo da dobro odradi posao

Sa S4 nemoš falit sigurno ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
dv14 kaže...

Što je sa ovim GSmart Aku A1 ? Nekakvo kinesko čudo?

Vidim da košta nekih 1200 kn, što je u usporedbi sa Moto G 16gb jeftinije nekih 300 kn. Hardverski su slični, samo Moto G ima bolji zaslon, dok mi se čini da Aku A1 ima malo bolju kameru..

AKu A1 ti je generički kinez. Ja bi išao na Moto G

12 godina
EchoOne kaže...

Rabljeni S4 se nađe za te novce, fantastičnu kameru ima po mom iskustvu. Ili bi ti nešto novo?

Sve super lijepo krasno, samo malo pretjerujes...Rijec "fantasticnu" bi znacilo nesto stvarno kvalitetno...S4 ima nekoliko prednosti nad ostalim smartphonima, kao i svaki drugi mob...Ja bi spomenuo izmjenjivu bateriju koja prilicno dugo traje, prosirivu memoriju, lijep ekran, ali ne mozes pricati o fantasticnoj kameri. Spemuo bi i kako mu je nadimak "trzavica", dakle u izborniku trza kao moj stari Galaxy Fit. Naravno, mozes staviti custom ROMove, ali sto sa jamstvom? Zasto bi ja uopce morao dirati sustav? Nemoj shvatiti osobno, ali pogledaj ovaj video pa ces shvatiti zasto sam u pravu.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
14 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...
Sve super lijepo krasno, samo malo pretjerujes...(1)Rijec "fantasticnu" bi znacilo nesto stvarno kvalitetno...S4 ima nekoliko prednosti nad ostalim smartphonima, kao i svaki drugi mob...Ja bi spomenuo izmjenjivu bateriju koja prilicno dugo traje, prosirivu memoriju, lijep ekran, ali ne mozes pricati o fantasticnoj kameri. Spemuo bi i kako mu je nadimak "trzavica", (2)dakle u izborniku trza kao moj stari Galaxy Fit. (3)Naravno, mozes staviti custom ROMove, ali sto sa jamstvom? Zasto bi ja uopce morao dirati sustav? Nemoj shvatiti osobno, ali pogledaj ovaj video pa ces shvatiti zasto sam u pravu.

1. Da, kamera na S4 je stvarno kvalitetna. Sigurno u Top 10 kamera na mobitelima. S obzirom da mobitela ima mali milijun, kako sad stvari stoje i što se smartphone svijeta tiče, mogu slobodno reći da je fantastična.

2. Mi o pretjerivanju...

3. a) ne moraš stavit nikakav custom ROM, b) Rootom se ne gubi garancija u EU

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
12 godina
EchoOne kaže...

1. Da, kamera na S4 je stvarno kvalitetna. Sigurno u Top 10 kamera na mobitelima. S obzirom da mobitela ima mali milijun, kako sad stvari stoje i što se smartphone svijeta tiče, mogu slobodno reći da je fantastična.

2. Mi o pretjerivanju...

3. a) ne moraš stavit nikakav custom ROM, b) Rootom se ne gubi garancija u EU

Onda Xperia Z ima takodjer fantasticnu kameru. Senzor je Sonyev. To sto u Sonyu nisu sposobni iz svog prozvoda izvuci maksimum, je njihov problem, iako mislim da su sada i to ispeglali. Nisam rekao da nije kvalitetna, ali ako cemo poceti nabrajati, Lumia 1020, 925, LG G2 ga melju sto se tice kamere, zato ne mozes spominjati S4 zbog kamere. Kamera je usput, ali daleko od mobitela koji imaju kam kao glavni feature.

Tu ne pretjerujem...Galaxy Fit na GB 2.3.6 i sa malo aplikacija radi sasvim solidno, ponekad je znao zatrzati ali u globalu je bio zadovoljavajuci za to koliko je kostao. Samsung je trazio 699€ za mob koji ni u izborniku konstantno trzao...da smabio toliko glup, i da sam nabavio taj mobitel, vratio bi im ga i preko suda bi trazio zadnju lipu. Root nije out of box...nakon god dana zaj sa Android uredjajima,  nemam zivaca traziti kako rootati, namjestati, kalibrirati da bi to na nesto licilo.

Ako ces savjetovati mobitel, reci covjeku po cemu se isplati uzeti naspram drugih.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
12 godina
neaktivan

Da znam da kupujem moitel od ljeta , ali evo sad sam pripremio 1250 kn pa bi molio preporuku najboljeg mobitela do te cijene.

Znači bez amazona ( da se može kupit u hrvatskoj ).

Mora imat prednju i zadnju kameru,blic,android min. 4.1.x ili wp i najmanje 4 inch !

Nesto po meni je huawei ascend y300 i tele2fon v5 !

9 huawei ascend y300
1 tele2fon v5
3 nešto treće
Prestigio multipad 8 ultra duo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Cijena je ista.

2 Samsung Galaxy S4
19 LG G2
Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xanzzu kaže...

Cijena je ista.

G2 je bolji u svakom segmentu jedino što nema sve te senzore, koje realno vjerojatno nećeš ni koristiti... A uskoro izlazi i S5, a G3 bi trebao tek tamo na jesen...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 0:02 (lllnuclearlll).
14 godina
Xanzzu kaže...

Cijena je ista.

Bez razmisljanja LG G2. Jedino ako ti treba utor za memorijsku karticu ili baterija koju mozes izvaditi bi ti preporucio s4.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 11:43 (gamer34).
16 godina
neaktivan

Ispricavam se ako sam falio temu, ali hitno mi je. Koliko vrijedi S3, sa svim papirima, star godinu dana i ima jos godinu garancije. Ima samo malu ogrebotinu na ekranu, 5 mm.

Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

1200-1500 kn max..

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tražim mobitel...po mogućnosti phablet.

Ovako uvjeti su da bude mobitel u ponudi nekog,bilokojeg operatera do 1500kn i da ekran bude čim veći,pa čak i da je drugi hardver zbog toga možda i slab.4.5" je najmanje,ali bih htio po mogućnosti 5".

Nešto slično ovome ali da je u ponudi operatera:

http://www.inem.hr/proizvod/sq-50e85f

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 14:19 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

samo da pitam jos koje bi alternativa s4 jos preporucili?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bruncek kaže...

1200-1500 kn max..

nađi meni jedan s3 za 1200kn taman bi mi dobro dosao sad za božić. Pozdrav!

14 godina
neaktivan
4L4N kaže...
MARKOZD15 kaže...
Uzmi Xperiu T, stavi joj CM10, odusevit ces se

dali se isplati dati laptop za tu xperiu t? emachines e527 s 5gb ram,win 8,torba,punjac,papiri,gygatech ventilator.... ?  Hocu ga mijenjat za smartphone zanima dal je to ok ponuda.

dali se ta zamijena isplati po vama? 

17 godina

Pozdrav moze preporuka za mobitel. Volio bi malo bolji i veći ekran, spreman sam dati 2500 - 2700 kn. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Point-X kaže...

Pozdrav moze preporuka za mobitel. Volio bi malo bolji i veći ekran, spreman sam dati 2500 - 2700 kn. Hvala

Nexus 5 ako mozes nabaviti, mobitel dominira nad svima iz tog cjenovnog ranga, jedino ako ti kamera nije dovoljna onda odi na nesto s boljom kamerom(trebala bi biti ok kamera, moj nexus 4 radi zadovoljavajuce slike.)

:D
12 godina
neaktivan

Ja sam reko da mobitel realno toliko vrijedi, ne da ga možeš nać za toliko.. Problem je što su ljudi glupi i spremni dat 2 soma za mob koji vrijedi soma i pol...

14 godina
neaktivan

Proizvod vrijedi onoliko koliko je kupac spreman dati za njega.

Zakon ponude i potraznje.

16 godina
neaktivan

Pozdrav

Kod nas u BiH i nebih se pojavio Nekakav smartphone Verso, evo link na katalog: http://tehnomag.com/letak/tehnomag_decembar_2013/ Kakav je to mobitel i da li vrijedi tih novaca?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ja bih preporučio svima onima pličeg džepa gigabite gsmart roma r2. ja ga kupio i mobitel je stvarno odličan CPU dual core 1.3,RAM 1gb od toga slobodno od 600-700mb sto je stvarno odlično mobitel radi kao lud probao igrati neke igre srednje zahtjevne rade super a uskoro ču i malo jače probat evo baš sad skidam Real racing 3, ovaj mobitel jedino nije za ljude koji vole previše slikat i sl. jer je kamera dosta loša al sve ostalo je čista petica! košta 1099kn i stvarno je odličan ako nekoga zanima neka nešto pita...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Brisat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 12:50 (bruncek).
12 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Proizvod vrijedi onoliko koliko je kupac spreman dati za njega.

Zakon ponude i potraznje.

Nije istina.. Jedno je vrijednost drugo je cijena. Al totalno nebitno za ovu temu..{#}

12 godina

Galaxy S2 garancija 3 mjeseca ili HTC Desire 500 garancija 24 mjeseca u telekomu kupljen i nov je ? Razlika je u 20 eura,a nesto mi se ne uzima HTC nedavno sam ga prodao, a duze vremena zelim S2 jedino sto ovaj ima garanciju i sto je nov  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam mogučnost kupiti sony ericsson live with walkman wt19i za 300 kn, istekla garancija dobije se sve što ide u paketu.

Zanima me kakva iskustva se ima sa njim, i koliko traje baterija kada se smo pušta glazba na slušalice, pretražio sam internet sve moguče na internetu, ali bi da čijem nekoga ko ima iskustva sa njim.

Hvala na pomoči {#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
ivan262 kaže...

Imam mogučnost kupiti sony ericsson live with walkman wt19i za 300 kn, istekla garancija dobije se sve što ide u paketu.

Zanima me kakva iskustva se ima sa njim, i koliko traje baterija kada se smo pušta glazba na slušalice, pretražio sam internet sve moguče na internetu, ali bi da čijem nekoga ko ima iskustva sa njim.

Hvala na pomoči {#}

A računaj i na to da je baterija već debelo ispod svog tvorničkog kapaciteta ak je uređaj star više od 2 godine.

16 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

A računaj i na to da je baterija već debelo ispod svog tvorničkog kapaciteta ak je uređaj star više od 2 godine.

I mislio sam da ju kupim novu, a gledam po internetu da brzo potroši bateriju, ali to su uglavnom recenzije,  od ljudi uživo nisu baš našao previše imformacija.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
ivan262 kaže...

I mislio sam da ju kupim novu, a gledam po internetu da brzo potroši bateriju, ali to su uglavnom recenzije,  od ljudi uživo nisu baš našao previše imformacija.

ne bih znao za slušalice, ali kada puštam muziku preko mobitela pojačano do kraja, traje cca. 2-2.5 sata i ona baterija padne na 15%, a mob imam godinu i pol.

16 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
ivan262 kaže...

ne bih znao za slušalice, ali kada puštam muziku preko mobitela pojačano do kraja, traje cca. 2-2.5 sata i ona baterija padne na 15%, a mob imam godinu i pol.

Malo mi je to, na mojoj nokii 6220 classic baterija traje kada pojačam glazbu do kraja oko 5-6 sati, a na starijem filipsu i do 10 sati.

Dali si ga rootao ili je to orginal, čitao sam da se može popraviti sa drugim rotom i kernelom?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice