Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.465
|
čitano: 12.924.037
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Dali je samsung galaxy s3 za svoju cijenu najbolji izbor?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
programer123 kaže...

Dali je samsung galaxy s3 za svoju cijenu najbolji izbor?

Ne znamo na koliku cijenu mislis?

U svakoj trgovinu je drugacije ;)

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
Uzmi Xperiu T, stavi joj CM10, odusevit ces se

dali se isplati dati laptop za tu xperiu t? emachines e527 s 5gb ram,win 8,torba,punjac,papiri,gygatech ventilator.... ?  Hocu ga mijenjat za smartphone zanima dal je to ok ponuda.

14 godina
neaktivan

200-300 kn budžet, ima li koji smartfon da valja da se nabavi za te novce?

Najbolje šta sam našao je LG L3.. Ima li tko bolju preporuku možda?

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
14 godina
neaktivan

Otac mi sada nudi svoj iphone 4 koji je u izvrsnom stanju i sve, al mogu takodjer uzeti novi mob do 1500kn max...  velik sam fan iphone-ova jer su dosta stabilniji u obziru na androide pa eto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Otac mi sada nudi svoj iphone 4 koji je u izvrsnom stanju i sve, al mogu takodjer uzeti novi mob do 1500kn max...  velik sam fan iphone-ova jer su dosta stabilniji u obziru na androide pa eto

A šta je pitanje tu?

Dal da uzmeš neki Android za te novce ili iP4 kojih si inače veliki fan?

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
Lukanator22 kaže...

Uzmi si neki android neki!

Kresimir
15 godina
odjavljen
14 godina
neaktivan

Pitanje je sad:

8 Ativ S
10 Lumia 920
All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

lumia ima bolju kameru, neke dobre aplikacije koje su nokia only. ativ ima veći ekran, microsd podršku, izmjenjivu bateriju, tanji, laganiji. bitno je i dal ti se više sviđa amoled ili ips ekran.

prednost dajem lumiji zbog kamere i bolje softverske podrške

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Pozdrav,
moze preporuka mobitela do 1200-1300 kuna

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sebnov kaže...

Pozdrav,
moze preporuka mobitela do 1200-1300 kuna

Novo, njuškalo?

13 godina
neaktivan

novo

14 godina
neaktivan
sebnov kaže...

novo

Preko nekog mobileshopa možeš naručiti Moto G, odličan za svoje novce, boljeg nećeš naći..

Ili Lumiu 520 ukoliko Moto G ne nađeš. Ima par postova iznad netko je mislim link stavio di ga možeš kupiti..

13 godina
neaktivan

Ok. hvala na pomoći

17 godina
EchoOne kaže...
sebnov kaže...

novo

Preko nekog mobileshopa možeš naručiti Moto G, odličan za svoje novce, boljeg nećeš naći..

Ili Lumiu 520 ukoliko Moto G ne nađeš. Ima par postova iznad netko je mislim link stavio di ga možeš kupiti..

Imaš ga i na njuškalu

12 godina
neaktivan

A kaj mislite o tom matrixu s4000 općenito, po specifikacijama? ja ga već dulje vrijeme gledam al jbg kad se ne kužim {#} trebam neki za osnovne stvari, znači sms, pozivi i internet.. ne mislim puno aplikacija skidat ni ništ takvo, samo da mi ne šteka i ima dobru bateriju.. kolko ja kužim ovaj ima jednu od boljih baterija. A eto, ne volim davat puno para za mobitele {#} 

znači ovaj http://www.vemil.hr/proizvod/matrix-smartphone-s4000-dual-sim-40-480x320-1ghz-cpu-256mb256mb-android-404-msd-musb-wi-fi-bt-2x-camera-32mp03mp-2x-baterija-2100mah-1800mah/39919/

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 19:52 (ana-ma-ba).
17 godina
ana-ma-ba kaže...

A kaj mislite o tom matrixu s4000 općenito, po specifikacijama? ja ga već dulje vrijeme gledam al jbg kad se ne kužim {#} trebam neki za osnovne stvari, znači sms, pozivi i internet.. ne mislim puno aplikacija skidat ni ništ takvo, samo da mi ne šteka i ima dobru bateriju.. kolko ja kužim ovaj ima jednu od boljih baterija. A eto, ne volim davat puno para za mobitele {#} 

znači ovaj http://www.vemil.hr/proizvod/matrix-smartphone-s4000-dual-sim-40-480x320-1ghz-cpu-256mb256mb-android-404-msd-musb-wi-fi-bt-2x-camera-32mp03mp-2x-baterija-2100mah-1800mah/39919/

Android na 256MB RAMa. To ti je katastrofa... Radije uzmi neš polovno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 19:56 (lllnuclearlll).
12 godina
neaktivan

Ma još ih proučavam, razmišljam i o polovnima {#} a ovaj http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=24304  Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 20:37 (ana-ma-ba).
17 godina
ana-ma-ba kaže...

Ma još ih proučavam, razmišljam i o polovnima {#} a ovaj http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=24304  Hvala!

Lumia 520 za te novce, telefoni su nebo i zemlja

14 godina
neaktivan

Planiram prodat note2 pa uzeti nesto manje,ali po mogustosti odlicne kvalitete izrade jer sam s note zadovoljan sto se tice hardwera ali nisam bas sto se tice mat izrade..

Znaci nisu mi toliko vazne specifikacije, kao npr kvaliteta izrade i sam osjecaj držanja jer nemam mobitele u coverima i sl stvarima..

Sad  imam na raspolaganju nekih 2200 kn +-200kn.

Ekran nebi iznad 5" ali nebi ni manji od 4.5".

I najvaznije kao sto sam rekao mi je kvaliteta izrade..da je iphone veci uzeo bih njega jer takav mat ali i dizajn trazim..

Pase mi i htc one ali on mi je preskup..

Sam sam pronasao huawei p6, bas danas isprobao u tmobile i mob mi je i dizajnom i kvalitetom izrade odlican, sto se tice softwerskog dijela nije mi prelos, cak uopce nije zalagao ali vjerojatno bi s vremenom se osjetio, ali na prvu zadovoljan, kameru bas nisam mogao isprobati ali na prvu isto ne izgleda lose..Sad neznam kakva je baterija pa ako netko slucajno ima mob neka ovdje napise jer htio bih nekih 3.5 sata on screen ako može izdrzati ja bih bio zadovoljan :)

Ali isto tako na netu citam da oppo find 5 je isto mob sjajne izrade,dizajnom mi se isto svida a hardwer mu je nesto bolji,jedina bojka je sto ga ne mogu  uzivo isprobati :(..Pa ako ga je netko slucajno probao neka kaže kakav mu je bio na prvi pogled :)

Sad p6 novi u ducanu kosta 260 eura, a oppo find 5 300eura,,sad dali se isplati dati 40 eura vise za oppa..

Ili možda netko zna neki drugi mob koji zadovoljava moje kriterije, a to su : kvaliteta izrade, dizajn, android, izmedu 4.5 i 5" te da ima neki srednji hardwer da ne steka i da ne kosta vise od gore navedene cijene 

4 Huawei p6
5 Oppo find 5
1 Neki drugi mob
Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jeli netko mozda narucivao Moto G s UK Amazona?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
gamer34 kaže...
Jeli netko mozda narucivao Moto G s UK Amazona?

baci oko na Moto G temu

14 godina
Ok hvala
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
protjeran
ana-ma-ba kaže...

Bjez od tog... ja sam kupio jer sam hitno trebao neki smartphone za male pare, ali to ti je katastrofa, spor, nestabilan, malo memorije

senzor svjetla malo radi malo ne itd..

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
14 godina
neaktivan
MSN kaže...
Pase mi i htc one ali on mi je preskup..

Pa imaš na njuški Onea i za 2400-2500 kn malo pa malo. Pogotovo ovaj tjedan pred Božić kad ljudi kupe pa im trebaju pare i prodaju i za nižu cijenu..

17 godina

Molio bih one koji imaju iskustva sa mobitelima:

1. Prestigio MultiPhone 5044 Duo i

2. Samsung Galaxy Grand l9082

da mi napisu jesu li zadovoljni ili nisu i koji su razlozi...

Htio bih uzeti jedan od ta dva.

Evo i za glasanje koji je po vama bolji (ne gledajuci cijenu jer je Prestigio jeftiniji nekih 800 kn)

Hvala!

8 Prestigio MultiPhone 5044 Duo
1 Samsung Galaxy Grand l9082
TrustNo1

0 0 hvala 0
17 godina

Da li je moguće naručiti Motorolu -Moto G- u Hrvatsku?

magistar prava

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice