Otključavanje Htc One X

poruka: 9
|
čitano: 10.442
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Otključavanje Htc One X

Evo kupio bih navedeni mob, ali mi je problem što je zaključan na vip mrežu. čovjek koji prodaje kaže da u vipu prodaju kod za 100 kn. htio bih kupiti to kod njih da ne gubim garanciju. ali kada sam prije skoro 2 godine otključavao desire-a za kod su tražili 500 kn. jel netko možda zna koliko bi me to izašlo?

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Otključavanje Htc One X
ja sam u vipu kupio otkljucan odmah pitaj ga da provjeri jer mislim da ih vip ne zakljucava a dekodiranje u vipu ti je 400kn minimum
max
15 godina
Otključavanje Htc One X

Prijatelj mi je kupovao one X u vipu prošli tjedan. Sam mobitel je plaćen 4999, a otključavanje (na HT Eronet mrežu) 499 KN, možda ima neki privatni servis koji to radi za manje pare, ali nije mu se dalo zezat sa garancijom

0 0 hvala 0
18 godina
Ivan_hacker kaže...

Prijatelj mi je kupovao one X u vipu prošli tjedan. Sam mobitel je plaćen 4999, a otključavanje (na HT Eronet mrežu) 499 KN, možda ima neki privatni servis koji to radi za manje pare, ali nije mu se dalo zezat sa garancijom

Mob je kupljen kao slobodan uređaj koliko vidim tako da ga nije potrebno bilo otključavat :kava:

15 godina
Otključavanje Htc One X

Kako to misliš, kao slobodan uređaj? Imam još račune na kojima se vidi cijena otključavanja i samog uređaja

0 0 hvala 0
13 godina
Otključavanje Htc One X
Najvjerojatnije te je sjebo i naplatio to a nista nije napravio haha Kolko ja znam one x se ne zakljucava,pital sam i vip i tmobile
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ivan_hacker kaže...

Kako to misliš, kao slobodan uređaj? Imam još račune na kojima se vidi cijena otključavanja i samog uređaja

To je puna cijena moba i kao takav morao je doc otkljucan, a ako kojim slucajem nije , po novom zakonu ga moraju besplatno otkljucat(nije na ugovor pa se moze odmah)

14 godina
neaktivan
Otključavanje Htc One X

Ako netko treba otključati svoj HOX evo tu je najjeftinije što može biti http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320953785146

Košta oko 30kn.

EDIT: Kupio sam kod preko tog linka ali ne radi, lik mi je odmah vratio pare čim sam mu javio da nije kod dobar.  Sad pitanje, jel postoji nekakvo ograničenje koliko puta se smije ukucavati kod za unlock? Ja sam probao jedno 4-5 puta ali neznam jel smijem još koji put (namjeravam staviti novu karticu od tomata sutra pa probati ponovno)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 21:34 (bpodnar).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Otključavanje Htc One X

Ako je netko naletio na ovu stranicu za otključavanje http://www.htcsimunlock.com/ ne poslujte s njima jer su prevaranti. Sinoć sam platio 12.95$ za unlock kod i stigao je za par minuta ali ne radi. Slao sam im već nekoliko mailova da kod nevalja i da mi vrate pare ali uopće se ne obaziru, samo stigne automatizirana poruka da su zaprimili moj upit i dr. sranja.  Plaćeno im je preko PayPala i sad sam pokrenuo dispute, a sutra će to eskalirati u Claim pa ću nadam se za par dana dobiti pare nazad (takva su bar iskustva drugih).  Da sam platio direktno nekakavom karticom teško da bih uspio vratiti pare jer ne postoje mehanizmi kojim bi se to moglo riješiti.  Evo pogledajte http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824899  . Ja sam to tek jutros vidio, na žalost. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice