Odluka: iPhone 4 ili HTC Sensation?

poruka: 41
|
čitano: 8.324
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Odluka: iPhone 4 ili HTC Sensation?

Uzmi si iphone 4 jer sustav nema bugova,ne lagga,ne steka,ios je najbolji sustav,igre za ios su rađene da mogu raditi od 3gs do 4s,3gs ima 600 mhz proc a 4s 1ghz dual-core sto znaci da ios optimalizira igre da mogu biti igrive na sto vise iphonea,sto znaci da ce ti iphone 4 bit jos 2 godine top za sve ios aplikacije,a da si uzmes 4s bio bi ti dugoo....

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
17 godina
neaktivan
Ima bugova, ima malog lagga, malo Steka (nekad)...
Podrzanost iUređaja nije upitna.
14 godina

Ma mislio sam uzet iPhone 4 da cisto zbog retine i kamera. Ali mi taj dizajn ne odgovara, bas je kockast i neudoban :/. Da je iphone 4 u kucistu trojke ufff :).

Ili ako bude u buducnosti neki iphone sa vecim zaslonom i zaobljenim kucistem.

Koliko sam ja radio sa androidima i iphone-ima, mogu reci da je ios dosta bolji za rad, fluidniji, bolje touch reagira i sl.

Naravno to je samo moje subjektivno misljenje.

16 godina
neaktivan

ovo je besmislena odluka... sensation je puno bolji...

jedino ako si odlučivao jel hoćeš iOS ili Android 

School for money!

0 1 hvala 0
17 godina

upravo tako, a otvaranje teme s pitanjem ios ili android pokrece samo ogroman flame war koji ne vodi nicemu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 19:16 (mar123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odlicno pitanje, ne zelim war.

Htio sam sensation jer mi je bitan browsing i velicina displeja, a i ludjak sam pa ne vjerujem da bi prosao bez bar 2 ili 3 ROM-a dnevno te volim da tweakam i da se igram, sa druge strane Apple FUN sam i sutra trebam uzeti IP4, dobijam ga na poklon pa cu vidjeti ( sada imam neku sluzbenu nokiu jeftikaner ), dvoumim se jos uvijek i mislim da zaista ces ovdje doiti samo jednu preporuku a to je sensation, iz razloga jer je vise Android od IOS fan-ova, jednostavno tako je, uglavnom probat cu IP4 7 dana te ako primjetim da nisam zadovoljan iz nekog konkretnog razloga ( malen mi je displej, zelim da isprobavam nove ROM-ove i kasnim na posao zbog nocnog rada sa istim, ne svidja mi se browsing jer mi je kod kolege na 4,3 inchnom displeju exstaza surfati po omiljenim stranicama a na mom telefonu mi se to ne cini bas tako ) onda cu znati da zaista zelim uredjaj sa vecim displejem, dakle android telefon. 

Dakle konkretne stvari,

Tako i ti konkretno trebas prvo odrediti na papiru, ali stvarno na papiru ne zezam se, za sta koristis telefon, ako ne browsas i nikada ne gledas multimedijalni sadrzaj, tu i tamo opalis koju fotku ostani na cemu jesi. Ali ako si Ovisnik o gledanju filmova na svom uredjaju, audiofil, i ako ti je telefon vise vremena u landscape-u onda definitivno idi na sensation. Trenutno se troumim oko slijedecih telefona kao potencijalne kandidate za zamjenu za IP4.

Desire HD, Sensation, ARC, ARC S. I jos jedna veeeeeeeeoma bitna stvar koju niko ne potencira niti ko o tome razmislja ( jer bi kada bi se o tome razmisljalo sigurno uticala na prodaju velikih ekrana, iako Apple to zna i podsvjesno sa svojim gabaritima to i iskoristava ) a to je palac, da da palac. Iskreno govoreci drzeci u ruci uredjaje sa 4" i vecim ekranom nisam mogao koristiti uredjaj kako je zamisljeno, odnosno palac mi je tesko dolazio do najudaljenijih dijelova ekrana a telefon treba biti kompaktan zar ne...

It's so deep how can you be so shallow
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 23:32 (dejson).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Imam iPhone 4 i uz mnoge rijeci hvale, naravno imam i primjedbe...

Prvo cu rec da uredjaj ima fenomenalan dizajn koji je po meni daleko ispred svih ostalih smartphone-a, u ruci djeluje cvrsto i kvalitetno. iOS odlicno funkcionira, OS koji gotovo da nema Bug-ova, a takodjer funkcionira besprijekorno i bez zastakivanja. Kamera je takodjer vrlo dobra i daje zadovoljavajuce fotografije.

Ono sto bi ti moglo zasmetat je zatvorenost sustava tj. bez JailBreaka nemozes raditi skoro pa nista osim skidati aplikacije s app store-a.

Osobno ne koristim JB i cesto dodjem u napast da iPhone 4 zamijenim za neki Android, ali kad bolje razmislim, previse vremena bi potrosio na custom ROM-ove i slicno, pa stoga, ako radi, ne diraj. :)

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Edge kaže...

Imam iPhone 4 i uz mnoge rijeci hvale, naravno imam i primjedbe...

Prvo cu rec da uredjaj ima fenomenalan dizajn koji je po meni daleko ispred svih ostalih smartphone-a, u ruci djeluje cvrsto i kvalitetno. iOS odlicno funkcionira, OS koji gotovo da nema Bug-ova, a takodjer funkcionira besprijekorno i bez zastakivanja. Kamera je takodjer vrlo dobra i daje zadovoljavajuce fotografije.

Ono sto bi ti moglo zasmetat je zatvorenost sustava tj. bez JailBreaka nemozes raditi skoro pa nista osim skidati aplikacije s app store-a.

Osobno ne koristim JB i cesto dodjem u napast da iPhone 4 zamijenim za neki Android, ali kad bolje razmislim, previse vremena bi potrosio na custom ROM-ove i slicno, pa stoga, ako radi, ne diraj. :)

Uz odlicno izlaganje skrecem paznju da covjek IMA IP4 i nudi mu se zamjena za sensation. A slazem se i sa konstatacijom da ima previse ROM-ova, po meni mozda bolesno previse. Mislim da cu i ja stick to the iPhone ali zivi bili pa vidjeli.

It's so deep how can you be so shallow
17 godina

Sve ovisi tko što želi...onome kome je do prčkanja definitivno android. Onaj tko želi uzeti mob i jednostavno ga koristiti za svoje potrebe iOS. Meni je bila tlaka na desire stalno mjenjati romove/kernele tražeći rom koji nema kritične bugove i koji radi stabilno. Pa kad ga nađem vidim da baterija curi, pa rješiš kernel pa onda opet neki bugovi, i tako stalno u krug se vrtio i stalno imao polu-stabilan rom dok nisam uspio naći odgovarajući rom i kernel i takvog ga onda prodao, i evo do sada radi ko urica hehe{#}

I zbog toga mi je iOS draži. Ništa petljanja po njemu, u 15 min podesim sve što se nudi u settingsima i to je to, nakon toga krcam appove i zapravo koristim mobitel{#} 

Iako android ima dosta dobru ponudu uređaja, i dalje mi os u nekim stvarima izgleda kao nedovršen, i zato ću se sada prebaciti sa četvorke na 4S čim prodam četvorku {#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stoja a wp7? Nebi mu dao sansu?

0 0 hvala 0
14 godina

ma uzmi si nokiu 3310! najbolji mob za pisanje poruka ili ak ces se sminkat uzmi ericssona t-10.nemas brige sa aplikacijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice