Ljudi zanima me vase misljenje jer dvojim pri kupnji mobitela izmedu ova dva aparata Nokie N97 mini i Nokie X6 16GB. Uzimam preko tele2 pretplate tako da nemam neki prevelik izbor i suzio sam izbor na ova dva aparata.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
po meni je X6 bolji, a opet šta se tebi više sviđa.
imaš tu usporedbu pa vidi.
http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-X6-vs-Nokia-N97-mini.html
Ma samo bjei od nokine n97!!
N97 mini bi ja ako je vec između ta dva... Mini nema bugove kao "stariji brat", samo je njegov problem sto je izasao prekasno kad su vec rulai 3"5 i veci ekrani...
Razlog zasto N97 mini je to sto ima qwerty tastaturu, ako ti to ne treba onda su to slicni mobiteli i uzmi x6.
Pa stvano nemam pojma sta uzet od ova dva modela, cjene su im otprilike iste a mislim da je prednost n97mini qwerty tastatura ovako karakteristike su im skoro pa iste.
bjezi od n97 kao sto kolega kaze, a niti x6 ja nebi uzimao, ima boljih telefona danas.
bjezi od n97 kao sto kolega kaze, a niti x6 ja nebi uzimao, ima boljih telefona danas.
ajde ta x6 i nije toliko losa...ali zasto ne pogledas neki Android mobitel?
Prodajem Logitech S520! PP
Pa to je to, đabe ljudima objasnjavat da N97 mini nije isto sto i N97, oni su culi da je N97 fels i sad gdje se god spomene N97 kazu "bjezi", a nisu mobitel pravo isprobali 
Ne kazem da je N97 mini najbolji mobitel, ali je po meni bolji od X6...
I opet kazem sve zavisi trebal ti tastatura (tipkovnica) ili ne... Ako ce se đabe kupit prasina na njoj onda razmisli, ako ti treba onda uopste ne razmisljaj 
Ljudi zanima me vase misljenje jer dvojim pri kupnji mobitela izmedu ova dva aparata Nokie N97 mini i Nokie X6 16GB. Uzimam preko tele2 pretplate tako da nemam neki prevelik izbor i suzio sam izbor na ova dva aparata.
A da vidiš Samsung Wave?
Svakako bi koristio tastaturu na n97 mini jer sam cuo da treba dosta ljudima da se naviknu pisat na ekranu jer sam do sada imao klizni mob. Sto se tice androida i samsung wave-a u tele 2 ponudi nisu ispod 2100kn na pretplati sto ja uzimam tako da mi je to puno novca osim sony ericssona x10 mini a to mi je ipak mali aparat.
U cemu je uopce razlika izmedu n97 i n97 mini osim manjih dimenzija?
Po meni N97 mini je bolji pogotovo zbog držanja, x6 ima špicaste rubove i mene je to dosta iritiralo dok sam je držao.
Uzmi mini, ovi sta kazu da je mini bugovita nije jedno je obicna n97 a drugo mini osim sta je mali razmak između tipaka na tipkovnici.
Hvala na preporuci, gotovo sam siguran da cu uzet n97 mini. A cuo sam da svi nedostaci koji su bili kod n97 su uklonjeni kod n97mini.
heelp me ako neko zna :D kada mi neko posalje bluetoot-om muzike, sve mi stize u poruke a nemam ni ''save'' ni ''move'' opciju...
da li neko zna kako da ih prebacim? :)
Hvala na preporuci, gotovo sam siguran da cu uzet n97 mini. A cuo sam da svi nedostaci koji su bili kod n97 su uklonjeni kod n97mini.
Definitivno uzmi N97 mini. Ja je posjedujem i mogu samo reci da je mobitel prva liga. Nema nikakvih problema kao sto je N97 imala sa zbuganim softverom.