Kako mi se sviđaju te Lumie, ja sam još jedan od zaljubljenika kojih ovdje, vidim, ne nedostaje 
offtopic: pa ako ideš na bonove, stvarno bolje opcije nema od Bonbona, a pretplata je meni u VIP-u već dvije godine i zadovoljan sam (imam tarifu 150 u pola cijene)

od mene, posebno jer mi je interes za tu novu mobilnu platformu iz minute u minutu veći. Možda da navedeš glavne mane/prednosti jedne verzije naspram drugoj. Koji točno WP uređaj imaš?
. Stvarno sam zagrizao za tu novu platformu, i Lumia 800 mi zasada ulazi u budžet. Plus, dizajn uređaje je stvarno odličan. Kao što sam već rekao, poslovni sam korisnik. Ovo poslovni shvati uvjetno, hiperaktivni sam web developer/designer, nisam stalno online, niti ne želim biti, ali Twitter, mail, dropbox, Skype i ine stvari moram imati nadohvat ruke, ali stvarno nadohvat. Inače ne fotkam svaku svaku sekundu, ali ne želim u 21.st. bilješke zapisivati na papir ili zahvaljujući lošem fokusu kod kamere, ugrožavati vid, naprežući se da pročitam link koji sam fotkao dan prije u novinama, a glazbu slušam manično.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Znam da je tema 820/920, ali pošto tih uređaja neće biti na našem tržištu još par mjeseci, fokusirao sam se na Lumiu 800. Kod Skype mi je bitno da ga mogu uključiti po potrebi i koristiti kao što bi ga koristio na računalu, znači Voice/Video call i normalni chat. Koliko je dobra kamera bila na Omniji 7? Prije sam imao Arc S i imao je odlične slike. Dropbox, u biti bitan mi je nekakav alat za sinkroniziranje fajlova, i Skydrive je super, ako radi na sličan način kao DB. Nije problem, platio bih app ako mu cijena nije viša od 5$. Ukoliko na 800 dolazi Wp 7.8, onda bih je uzeo, i kasnije prema potrebi zamijenio za noviji.
da vas ne