Nokia E52 problem

poruka: 9
|
čitano: 4.744
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia E52 problem

Prije nekoliko dana sam uzeo Nokiu E52. Već od ranije imam VIP poslovnu karticu i nabavio sam još dvije multi - sim kartice.

Problem je taj što ne dobivam poruke o plaćenom parkingu, izvještaje  o potrošnji (poruke s TPO i BSP sadržajem).

Također me neki brojevi nikako ne uspijevaju dobiti, već ih odmah izbaci.

Zna li netko što bi mogao biti problem?

Hvala na odgovorima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 20:59 (netkotko).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nokia E52 problem

I ja imam već nekoliko mjeseci nokiu e52. problem je u tome sto me dosta cesto sugovornici slabo čuju.

Jednom sam bio na servisu i rekli su da su to rijesili, medjutim isti se problem ponovo pojavljuje, neznam u cemu je problem?

15 godina
neaktivan
Nokia E52 problem

Imam Nokiu E52, Problem je u tome sto me sugovornici često ne čuju,

neznam jeli problem u postavkama ili je to tvornička greska?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nokia E52 problem

Bilo je rasprave o tome. Na nekim e52 vas sugovornici slabo ili gotovo nikako ne čuju zbog redukcije šuma koja je ugrađena hardverski u sam uređaj. Problem je o tome što sustav ponekad eliminira i željeni signal( glas) i neželjeni(šum).. Kolko sam čuo u novijim telefonima je ispravljeno, ja imam nokiu e52 i niko se ne žali osim u gradu recimo kada prođe tramvaj il neš slično..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia E52 problem

dali netko zna kako mogu koristiti led svjetiljku od kamere za rasvjetu?

dugonjić

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia E52 problem

2.problem

bilo koji program da skinem sa neta nemogu ga instalirati na nokiu e 52.Kako da riješim moj problem?

dugonjić

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia E52 problem

imam i ja jedanm problem,danas sam ga otkrio,a možda i nije!dal imate malo savijen zvučnik iznutra, iznad ekrana?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 19:44 (RBN).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia E52 problem

pred nekih tjedan dana sam nabavio nokiu e52 i imam problem da svakih sat vremena skida manju količinu podataka, u connection manageru kaže da je od packet data. kako da ugasim to?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nokia E52 problem

Ja imam problem s kamerom... Jednostavno odma me vrati u menu... Da li je to do SW (probao preinstalirati isti jer novog nema-isti problem) ili do samog hardwera... Hvala

sve se menja sem kamenja !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice