Nasljednik K800i?

poruka: 47
|
čitano: 13.838
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nasljednik K800i?

c0x0x, netbook je samo za Internet upotrebljiv pa mu cijena i odgovara. SEX1 je ipak vrlo dobar smartphone.

17 godina
neaktivan

Logican naslednik K800 je K810i. Ja ga koristim vec godinu i isto ne zalim sto sam ga kupio.

Nije samo "rebrandiran". Software za kameru je bolji. Baterija traje duze. I to je to.Sve ostalo je isto Modovi i nadogradnje koji kruze po Esato forumu koji ti daju da pretvoris K800 u K810 ne rade kako spada.Poslednja generacija softverske nadogradnje(oficijalna) je ispravila puno toga (kvaliteta slike i neki sitniji bugovi u sucelju)

Mogu ga samo prepuruciti i nista vise. I plus sada je mnogo jeftiniji.

Sa xenon blicom imas jos jedino K850 i C905

K850 ne preporucam posto:

Ruzniji je :)

Haba se

Ima polu touch koji koji ti redovito iskljuci poziv kada ga doblizis uhu

Ne daje puno bolje slike od K810. Jeste da se moze odabtrati ISO ali nije to to

C905 je uzasno skup i vrlo nekvalitetno izraden. Ako ga vec kupujes gledaj da bude nako 48 nedelje 2009. Problem sa zvucnikom je resen sa novijom serijom a kvaliteta materijala i to sto slider naginje pa haba tipke nije. Vratasca kamere su problematicna

Jos jedino da pogledas K770 i C 902

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

S obzirom na ono što nudi i iPhone i HTC (bilo koji), svi oni koštaju previše, jer za istu cijenu mogu kupiti notebook. Nema teorije da na TELEFON dam 4-5 tisuća kuna.:)

da ali aj na netbooko-u nazovi nekog ;)
osim toga smartphone ima skoro sve sto i netbook a 5x je manji :D
ali  ak ti je puno odi na c902.....
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan
Nasljednik K800i?

Ja ne govorim o netbooku, nego notebooku. Notebook je kompletno računalo koje se može nabaviti za cijenu jedne te HTC perverzije i može sve 82999993 puta bolje osim telefonirati, ako isključimo veličinu.

A i s netbookom mogu telefonirati koristeći Skype koji naplaćuje otprilike isto kao i prosječan mobilni operater.

Btw, vidim da ljudi masovno prodaju iPhone. Nije valjda smeće? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nasljednik K800i?

Ako si baš zapeo za Sony Ericsson, a ne želiš puno novca dati onda bi mogao razmisliti o G900i http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/g900?lc=hr&cc=hr#a , 

. Istina, ima malo spor softver ali je dobro opremljen. OS je UIQ3, ima Wlan, preglednik i editor office dokumenta. Imaš čak i Blackberry Client za njega. Naravno možeš staviti još hrpu softvera. Kamera od 5Mpx je mrvicu iznad prosjeka itd. I možda najvažnije - konstrukcija mu je poprilično čvrsta.

Ako mene pitaš C702 nije ništa bolji od K800i (čak nema ni xenon flash), C902 ima premalen ekran, a C905 je preskup. Toliko o nasljednicima K800i.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 17:11 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ja ne govorim o netbooku, nego notebooku. Notebook je kompletno računalo koje se može nabaviti za cijenu jedne te HTC perverzije i može sve 82999993 puta bolje osim telefonirati, ako isključimo veličinu.

A i s netbookom mogu telefonirati koristeći Skype koji naplaćuje otprilike isto kao i prosječan mobilni operater.

Nope. :)
http://irale.deviantart.com
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

ma kani se toga :)
dok sam kupovo svoj htc trazio sam puno detalja o iphonu(bio je i on opcija) i zakljucio da ja nikad na iphone....
a koja je razlika izmedu netbooka i notebooka osim sta je notebook brzi......(ok i velicina ekrana/tipkovnice ali vista je vista svagdje)
eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan

Koja je razlika između HTC HD mobitela, Netbooka i Notebooka?

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koja je razlika između HTC HD mobitela, Netbooka i Notebooka?

neznam ja je nevidimSmijeh?
Program vlade stane na stranicu formata A4 :P
16 godina
odjavljen
Nasljednik K800i?

Ja imam K800i, prezadovoljan sam sa njime, star je godinu dana i jedino što je prošlo na njemu je boja na poklopcu baterije i kamere (sastrugala se na rubovima). On nema pravog nasljednika - K810 je K800 u drugom kućištu sa novim softverom a K850 je teško smeće. Touch je nemoguć za uporabu sa malo većim prstima, prekida pozive bez imalo problema kad ga se stavi na uho, oni senzori krepaju nakon 6mj. Kamera je skoro pa jednaka ko na K800, slikali smo istu sliku ja i frend - ja sa K800 on sa K850. Slikali smo na najvećoj kvaliteti svaki a slike su skoro pa iste. Za tih 0.1% razlike ne isplati se davati novce za to čudo. Ja ga sigurno nebi uzeo. A tipke su smrt - pretvrde.

Sad ću kupiti Cookija jer nikako mi nije išlo da sakupim dovoljno love za X1. X1 je jedini koji može nasljediti K800, bez obzira što je WM i touch. Kvalitetna je izrada, ima hrpetinu funkcija i još je touch. Da sam sakupio dovoljno novaca, sigurno bi uzeo njega a ne Cookija. Radio sam sa K750, K800, K810, K850, X1, Cookijem i iPhoneom. K800 je još najbolji od svih, jedini dostojan nasljednik je X1. Serija C9xx je niškorisiti - skupa i nekvalitetna. Frend ima trgovinu i prodaje Tele2 pakete - svi SE C9xx koje je naručio stoje u izlogu. Na Cookija se čeka 3tjedna a sve K800 je odavno rasprodao i svaka 2 tjedna mora naručiti barem jednog iz ZG. Mislim da to dovoljno govori. Malo ću ga pitat za situaciju na sevisu - koliko komada iz C serije dolazi mjesečno na popravak a koliko iz K serije....

I've seen things that you people wouldn't believe...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nasljednik K800i?

ja isto imam k800i.....otp 10mjeseci

i mob,,, mob mi se cini super....brz softver(donekle),fotoaparat odlican......,ekran super,mjesto za utor m2 kartice...

jedino mi se nesvida bas sto je onako velika izbocina za cameru....

nema bas neki internet browser....ali to ti ni netreba na mobu....ali opet tu je oper mini....i razne aplikacije...

naxeem ako ti se bas svida toliko taj mob(k800i) ......zamisli si da je on opet nasljednik k800i....pa si uzmi njega....

po mome bi nasljednik njega trebao biti ........k850i 

Ivan"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nasljednik K800i?

K800i nema nasljednika xD

Ja mislim da bi C702 ili C902 trebali zadovoljiti afinitete korisnika K800 mobitela.

Iako će se ovo činiti malo čudno meni se dost sviđa W960 kao svojevrsna zamjena.

A ako nisi skoncentriran na Sony Ericsson uzmi Nokiu 6500slide

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nasljednik K800i?

mobitel nad mobitelima, star 2.5 godine meni, a radi ko nov, samo je malo istrugan xD, jeli zna itko gdje ima kupiti maske

King of the South!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Ja imam K800i, prezadovoljan sam sa njime, star je godinu dana i jedino što je prošlo na njemu je boja na poklopcu baterije i kamere (sastrugala se na rubovima). On nema pravog nasljednika - K810 je K800 u drugom kućištu sa novim softverom a K850 je teško smeće. Touch je nemoguć za uporabu sa malo većim prstima, prekida pozive bez imalo problema kad ga se stavi na uho, oni senzori krepaju nakon 6mj. Kamera je skoro pa jednaka ko na K800, slikali smo istu sliku ja i frend - ja sa K800 on sa K850. Slikali smo na najvećoj kvaliteti svaki a slike su skoro pa iste. Za tih 0.1% razlike ne isplati se davati novce za to čudo. Ja ga sigurno nebi uzeo. A tipke su smrt - pretvrde.

Sad ću kupiti Cookija jer nikako mi nije išlo da sakupim dovoljno love za X1. X1 je jedini koji može nasljediti K800, bez obzira što je WM i touch. Kvalitetna je izrada, ima hrpetinu funkcija i još je touch. Da sam sakupio dovoljno novaca, sigurno bi uzeo njega a ne Cookija. Radio sam sa K750, K800, K810, K850, X1, Cookijem i iPhoneom. K800 je još najbolji od svih, jedini dostojan nasljednik je X1. Serija C9xx je niškorisiti - skupa i nekvalitetna. Frend ima trgovinu i prodaje Tele2 pakete - svi SE C9xx koje je naručio stoje u izlogu. Na Cookija se čeka 3tjedna a sve K800 je odavno rasprodao i svaka 2 tjedna mora naručiti barem jednog iz ZG. Mislim da to dovoljno govori. Malo ću ga pitat za situaciju na sevisu - koliko komada iz C serije dolazi mjesečno na popravak a koliko iz K serije....

K800 ti je draži od iPhonea?:)
17 godina
Nasljednik K800i?

K800 definitivno najjači mobitel. Imam ga već skoro 2 godine, radi još ko pila, malo se izdrapao (pao mi je već jedno 10 puta). Ja isto već mjesecima gledam što da uzmem umjesto njega, neznam niti ja....

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nasljednik K800i?

da.......bum stavio link na...video na youtube.....da vidite da je dokazano najizdrzljiviji mob....;)

Ivan"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

K800 definitivno najjači mobitel. Imam ga već skoro 2 godine, radi još ko pila, malo se izdrapao (pao mi je već jedno 10 puta). Ja isto već mjesecima gledam što da uzmem umjesto njega, neznam niti ja....

Ja sad baš upravo razmišljam o C 702 i mislim da bi on mogao biti dostojan nasljednik K 800. Što sve može istrpiti to je čudo jedno, a i odlično je opremljen. Za samo 995 kn nije moguće naći povoljniji mob.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice