Mobitel do 2000kn

poruka: 7
|
čitano: 2.046
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Mobitel do 2000kn

Ovako trebao bi mi neki mobitel do 2000kn,može biti sami uređaj ili čak na pretplatu(mislim samo na VIP pretplatu),kamera nije bitna toliko ali nekih 3.megapixela bi bila ok,Android OS,touch screen i jednostavnost pa ako imate kakav mobitel za preporuku preporučite..

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobitel do 2000kn

uzmi slobodno nokiu 5800

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mobitel do 2000kn

Htc hero,evo link ili ako ti je preskup Htc Magic evo link.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Mobitel do 2000kn
stevan94 kaže...

Hvala,tako sam i ja nešto mislio uzeti a samo da pitam jel bolji HTC HD2 od ovih gore modela?

POZIVNICE ZA LOCKERZ!!Brzo i sigurno preko ovog formulara:http://fs17.formsite.com/sixmixtrix/form184260076/index.html
16 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
stevan94 kaže...

Hvala,tako sam i ja nešto mislio uzeti a samo da pitam jel bolji HTC HD2 od ovih gore modela?

za mene nije,ali ukusi su razliciti,najbolje je da odes i sam probas. A za to hvala imas gumb xD

15 godina
neaktivan
Mobitel do 2000kn
preporucujem ti tmobile pulse. ja sam prezadovoljan. po meni best buy smartphone. kao i iphone ima performanse i mogucnosti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LittleBigMan kaže...
preporucujem ti tmobile pulse. ja sam prezadovoljan. po meni best buy smartphone. kao i iphone ima performanse i mogucnosti

best buy mozda jeste,ali su Hero,Magic,Nexus One,Iphone bolji od njega za klasu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice