Vidio sam na TV-u neku reklamu gdje posaljes poruku s brojem moba na neki broj i onda oni lociraju taj broj na karti, sad me zanima kako se to radi, dal neko zna broj ili postoji li neki program za lociranje ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš i na internetu razne stranice koje ti lociraju mobitele samo preko upisanog broja i sl.
-da, program se zove goniometar... (šala)
-Davatelj usluge preko signala 'zna' gdje se nalaziš, tj prema preklapanju signala od više odašiljača... teoretski barem 2. Dakle ti s SMSom ili bilo kojim programom nemožeš ništa, samo dobiješ odgovor operatera.
Vidio sam na TV-u neku reklamu gdje posaljes poruku s brojem moba na neki broj i onda oni lociraju taj broj na karti, sad me zanima kako se to radi, dal neko zna broj ili postoji li neki program za lociranje ?
pa to na reklami i jest program. ne znam kako se zove, s obzirom da sam tu reklamu vidio samo jednom. ali sumnjam da to funkcionira, sigurno je kao i onaj x-ray scanner
Ma to su samo animacije...to je trik da izvuku lovu od naivaca....pa nemojte vjerovati u te stvari...mislim koja Nokia ima rendgenski uređaj....to je smješno....
I uredno vam maznu 14 i nesto kuna.
eh to je pravi marketing
eh to je pravi marketing
Pa ja sve skinem s 4share stranice free =D
Imaš i na internetu razne stranice koje ti lociraju mobitele samo preko upisanog broja i sl.
kao npr?
Ma to su samo animacije...to je trik da izvuku lovu od naivaca....pa nemojte vjerovati u te stvari...mislim koja Nokia ima rendgenski uređaj....to je smješno....
znaci da je to prevara?! zakon im to dopusta?
Sitna slova prijatelju čine čuda!
aj reci jednu stranicu
Imaš google latitude, nije baš varijanta sms-a, mobi mora biti smartphone i moraš se nalaziti u zoni wifi signala..