LG Spirit 4G LTE - rasprava

poruka: 45
|
čitano: 35.279
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Prijavljujem užasno loš, često nikakav GPS signal na dotičnom mobitelu. Googlajuči shvatio sam da je to dosta čest problem i za sada nema načina da se popravi, čak niti nakon slanja u servis.

Eto, jako sam razočaran sa mobitelom...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: LG Spirit 4G LTE - rasprava

Ja mislim da je problem slican onome na lg g2.

ante
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2016 18:39 (Ante Re).
14 godina

U zadnje doba dosta loše čujem nekoga s kim pričam na zvučnik, vrlo se tiho čuje. Mobitel nije nikad pao niti sam išta mjenjao pa ako je netko imao sličnih problema neka pomogne ako je moguće.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imali ko problem sa beterijom , meni em sto sporo puni preskace procente tj npr sa 20 %skoci na 25% ili brzo pocne puniti npr sa 2% na 14 nepuno 10 sekundi sta moze biti ako je neko imo ovaj problem neka mi javi ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nece biti nadogradne za ovaj telefon , makar ne ove godine :-)
15 godina

Stigao marshmallow OTA upgrade i radi savršeno, baterija puno duže traje, dodane su brojne nove mogućnosti (nažalost LG je isključio mogućnost korištenja micro SD kartice kao primarne particije, ali na xda su već našli način kako to omogućiti). Osjećaj kao da se radi o potpuno drugom mobitelu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sethdot kaže...

Stigao marshmallow OTA upgrade i radi savršeno, baterija puno duže traje, dodane su brojne nove mogućnosti (nažalost LG je isključio mogućnost korištenja micro SD kartice kao primarne particije, ali na xda su već našli način kako to omogućiti). Osjećaj kao da se radi o potpuno drugom mobitelu.

Evo nekih dojmova o MM-u nakon skoro mjesec dana korištenja (majčin opis, njezin je mobitel al sam ja flashao poljski firmware a nisam čekao ota jer  je mob bio rootan) - baterija drži cca 2-3 dana (ovisi koliko dugo telefonira i koliko dugo je na mobilnom netu), nema usporavanja, sučelje joj je malo ljepše... Mana koju sam ja skužio je ta da se ne može postaviti sd kartica by default, sve ostalo je odlično. Sad mi je žao što sam si uzeo kineza, no nema veze, meni je osobno ljepši AOSP dizajn UI-a

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
15 godina

LG i Samsung ne podržavaju opciju pretvaranja microSD u internal storage, a ne koristim ju ni ja zbog nižih write/read brzina na memorijskoj kartici. Tek sa UHS memorijskim karticama bi ovo imalo smisla, ove jeftine class 10 koje većina nas koristi su prespore.

Najviše mi se sviđa Doze i App standby, konačno ne moram više stavljati mob u airplane mode preko noći, a screen-on time mi se povećao za 2 sata sa istom baterijom (između 6-8 sati, ovisno o jačini osvjetljenja).

Najveća mana je što još nema roota na MM, nadam se da će ipak biti jer u suprotnom ide downgrade na L.

0 0 hvala 0
14 godina

Zanima me da li ovaj pametnjaković podržava OTG. Inaće da, radi brže i dulje traje baterija nakon instalacije MM-a.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Na žalost ne,cak ni s vanjskim napajanjem

The world is not enough...Imam samo 11g.
9 godina
neaktivan

i ja imam slican problem kad ga pokušam upaliti pojavi mi se ikona LG i ekran mi samo treperi nece mi ide dalje...

jel moze nekakva pomoč

hvala

lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 11:03 (lud do kraja).
10 godina
neaktivan

hard reset tu može pomoći

Ali onda se sve briše....

L.P
10 godina

ako je tko zainteresiran imam LG spirit dobiven na pretplatu al mi ne treba ( imam Note 4) pa ga prodajem. za detaljne informacije slobodno pm

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imam problem sa tim telefonom. Kada stisnem bilo koju naredbu, ili sam u nekoj aplikaciji, čuje se stalno krckanje. Zvik je katastrofalno loš. Kod WatsuAppa i Wibera upoće se ne može čuti druga strana. Kada se priključe slušalice, tog krckanja nema i zvuk je odličan. Znači da je očito neki problem ne sa zvučnikom, već vjerojatno audio pojačalom. Da li je netko imao takav problem.

0 0 hvala 0
14 godina

Samo da javim da mi je prije dva mjeseca krepalo to smeće od telefona. Nikad više LG.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice