njemu ja to malo bas svasta 
Nema ti velike razlike izmedu njega i obicnog desiera cak ovaj obicni ima malo bolji kontarst.Uzmi obicni htc desiere imas ih na njuskalu povoljno.
Ima razlike, ekran (4.3"), izbor OS-ova, otključana Nand flash memorija (hd2), općenita kvaliteta uređaja (na strani hd2),
Mitch, ne budi tako neobjektivan.
Desire ima noviji procesor, bolji ekran, izrada je takoer jako kvalitetna.
I, out-of-the box ima Froyo sa Senseom, dok se kod HD2 treba malo zafrkavati oko toga...
Meni je 3.7 malo...
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Mozda HTC hero?
guba mi je daj Hero baš zato kaj je onak spigan ... bolje uzmi Legend poboljšani je
Mitch, ne budi tako neobjektivan.
Desire ima noviji procesor, bolji ekran, izrada je takoer jako kvalitetna.
I, out-of-the box ima Froyo sa Senseom, dok se kod HD2 treba malo zafrkavati oko toga...
Meni je 3.7 malo...
Meni je i 4,3" malo ;)
Hvala na pomoci ja vam javim jos sta sam uzeo ali nadam se da ce bit ili samsung wave ( ako nadem neki jeftini pa jos nekakav popust dobijem) ili taj htc legend.
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
kupujem mobitel do 1900 kn... mislim se izmedu hd 2 (veliki plus je to sto se moze mijenjat OS), desire i mozda optimus 7 pa cak i galaxy s posto mi kamera ne znaci puno...
1. moze li se lg podesavat isto kao i hd2 tj. mjenjat os?
2. isplati li se mozda pricekat tjedan-dva ukoliko na trziste stize nesto novo pa ce trenutna ponuda pasti?
kupujem mobitel do 1900 kn... mislim se izmedu hd 2 (veliki plus je to sto se moze mijenjat OS), desire i mozda optimus 7 pa cak i galaxy s posto mi kamera ne znaci puno...
2. isplati li se mozda pricekat tjedan-dva ukoliko na trziste stize nesto novo pa ce trenutna ponuda pasti?
zbilja mislis da bi se u roku od tjedan do dva mogla cijena promjeniti? od mjesec do dva možda...
Meni je 3.7 malo...
Meni je i 4,3" malo ;)
Mi polako idemo prema sve većem i većem broju. Baš me zanima jel nekom i 10" premalo. 
Meni je 4" sasvim dovoljno.
zbilja mislis da bi se u roku od tjedan do dva mogla cijena promjeniti? od mjesec do dva možda...
ne znam.. nisam u toku sa dolazecim novitetima pa bolje da pitam nego da zalim...
nudi mi neki lik x10 za 1700kn... da uzmem?
mislim, nije da nekog odgovaram od Samsung Galaxy S, ali taj mob ima lošu završnu obradu, što se primjeti već prvi-drugi dan korištenja kada plastike krenu škripat, mislim na onu srebrnu plastiku ("okvir moba"), a i mob se par puta zblesirao pa am ga morao ponovno palit. Što se tiče AMOLED screena, odličan je, ima lijepe boje i dobro prima prst.. osim kad su ti dosta hladni prsti, onda uopće ne prima..
Sve u svemu, ako ti ne smeta lošija završna obrada, uzmi ga.. Svog sam prodao nakon samo 2 tjedna korištenja.. 
Bolje uzmi desire za te novce..
Bolje uzmi desire za te novce..
ma tesko cu do desire-a posto sam iz ST-a a strah me uzimat na slijepo a ovi u ST-u traze milijune za desire.... :D
Samsung Galaxy S je stvarno dobar mobitel, kao i Desire, neces pogrijesit uzmes li bilo koji od navedenih. E sad hoce li cijene padat, padat ce, no isto tako svakih 3-6 mj. dolaze bolji mobiteli. Eto, uzeo sam Desire prije 2mj. vec je dosao Desire S, a u 9mj. vjerovatno desire 2 .. i tako u zacarani krug.
In the end there will be only ( c )haoss ...