Koji mob kupiti?

poruka: 47
|
čitano: 11.489
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Koji mob kupiti?

njemu ja to malo bas svasta {#}

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
cro_hamza kaže...

Nema ti velike razlike izmedu njega i obicnog desiera cak ovaj obicni ima malo bolji kontarst.Uzmi obicni htc desiere imas ih na njuskalu povoljno.

Ima razlike, ekran (4.3"), izbor OS-ova, otključana Nand flash memorija (hd2), općenita kvaliteta uređaja (na strani hd2),

Mitch, ne budi tako neobjektivan.

Desire ima noviji procesor, bolji ekran, izrada je takoer jako kvalitetna.

I, out-of-the box ima Froyo sa Senseom, dok se kod HD2 treba malo zafrkavati oko toga...

8ax kaže...
3,5" je velko. *.*

Meni  je 3.7 malo...

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
15 godina
neaktivan
Koji mob kupiti?
E da nažalost se dogodio zajeb i trebao bi mi mob za oko 1500 kn. Uvjeti bi bili isti znaci po mogucnosti da ima android i da bude ok za browsanje i nešto malo igranja. Aj pomazite molim vas.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frixx5665 kaže...
E da nažalost se dogodio zajeb i trebao bi mi mob za oko 1500 kn. Uvjeti bi bili isti znaci po mogucnosti da ima android i da bude ok za browsanje i nešto malo igranja. Aj pomazite molim vas.

Mozda HTC hero?

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
neaktivan
Koji mob kupiti?
Može i hero. Ja neznam bas za mobitele u tom cjenovnom rangu pa mi preporucite nesto

0 0 hvala 0
16 godina
Frixx5665 kaže...
Može i hero. Ja neznam bas za mobitele u tom cjenovnom rangu pa mi preporucite nesto

guba mi je daj Hero baš zato kaj je onak spigan ... bolje uzmi Legend poboljšani je

18 godina
neaktivan
Šef kaže...

Mitch, ne budi tako neobjektivan.

Desire ima noviji procesor, bolji ekran, izrada je takoer jako kvalitetna.

I, out-of-the box ima Froyo sa Senseom, dok se kod HD2 treba malo zafrkavati oko toga...

8ax kaže...
3,5" je velko. *.*

Meni  je 3.7 malo...

Meni je i 4,3" malo ;)

:)
15 godina
neaktivan
Koji mob kupiti?

Hvala na pomoci ja vam javim jos sta sam uzeo ali nadam se da ce bit ili samsung wave ( ako nadem neki jeftini pa jos nekakav popust dobijem) ili taj htc legend.

0 0 hvala 0
16 godina
Ako biras izmedu wava i legenda wave svakako u svakom je pogledu bolji jedini nema android ali ostale karakteristike nadmasuju legend u svemu
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
Koji mob kupiti?

kupujem mobitel do 1900 kn... mislim se izmedu hd 2 (veliki plus je to sto se moze mijenjat OS), desire i mozda optimus 7 pa cak i galaxy s posto mi kamera ne znaci puno...

1. moze li se lg podesavat isto kao i hd2 tj. mjenjat os?

2. isplati li se mozda pricekat tjedan-dva ukoliko na trziste stize nesto novo pa ce trenutna ponuda pasti?

0 0 hvala 0
17 godina
antagonist kaže...

kupujem mobitel do 1900 kn... mislim se izmedu hd 2 (veliki plus je to sto se moze mijenjat OS), desire i mozda optimus 7 pa cak i galaxy s posto mi kamera ne znaci puno...

2. isplati li se mozda pricekat tjedan-dva ukoliko na trziste stize nesto novo pa ce trenutna ponuda pasti?

zbilja mislis da bi se u roku od tjedan do dva mogla cijena promjeniti? od mjesec do dva možda...

15 godina
protjeran
logic kaže...
Šef kaže...
8ax kaže...
3,5" je velko. *.*

Meni  je 3.7 malo...

Meni je i 4,3" malo ;)

Mi polako idemo prema sve većem i većem broju. Baš me zanima jel nekom i 10" premalo. {#}
Meni je 4" sasvim dovoljno. 

Najbolji hrvatski anime portal: animehr.com
15 godina
Blade18 kaže...
antagonist kaže...

zbilja mislis da bi se u roku od tjedan do dva mogla cijena promjeniti? od mjesec do dva možda...

ne znam.. nisam u toku sa dolazecim novitetima pa bolje da pitam nego da zalim...

nudi mi neki lik x10 za 1700kn... da uzmem?

16 godina
neaktivan
Koji mob kupiti?

mislim, nije da nekog odgovaram od Samsung Galaxy S, ali taj mob ima lošu završnu obradu, što se primjeti već prvi-drugi dan korištenja kada plastike krenu škripat, mislim na onu srebrnu plastiku ("okvir moba"), a i mob se par puta zblesirao pa am ga morao ponovno palit. Što se tiče AMOLED screena, odličan je, ima lijepe boje i dobro prima prst.. osim kad su ti dosta hladni prsti, onda uopće ne prima..

Sve u svemu, ako ti ne smeta lošija završna obrada, uzmi ga.. Svog sam prodao nakon samo 2 tjedna korištenja.. {#}

In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antagonist kaže...

Bolje uzmi desire za te novce..{#}

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
mario1990 kaže...
antagonist kaže...

Bolje uzmi desire za te novce..{#}

ma tesko cu do desire-a posto sam iz ST-a a strah me uzimat na slijepo a ovi u ST-u traze milijune za desire.... :D

16 godina
neaktivan
Meni je osobno hd2 ostao u losem sjecanju, stvarno sam se osjecao kao da nosim ciglu tj. nije mi bio praktican. A ta "prednost" promjene OS-ova i nije neka prednost posto atm Android je sasvim dovoljan.
Samsung Galaxy S je stvarno dobar mobitel, kao i Desire, neces pogrijesit uzmes li bilo koji od navedenih. E sad hoce li cijene padat, padat ce, no isto tako svakih 3-6 mj. dolaze bolji mobiteli. Eto, uzeo sam Desire prije 2mj. vec je dosao Desire S, a u 9mj. vjerovatno desire 2 .. i tako u zacarani krug.
In the end there will be only ( c )haoss ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice