"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.524
|
čitano: 7.055.529
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
floki26 kaže...
Sto se tice Tax free shippinga moj prijatelj iz Kine je krenuo u posao i moze vam ponuditi tax free shipping.Ukoliko ste zainteresirani otvorit cu temu i sve vam objasniti.Moja uloga je iskljucivo promotorska i da komuniciram sa kupcima ali kazem ....ako ste zainteresirani sve cu objasniti

Ja sam sad planirao uzeti s Goldwaya Mi5, ako se može dobiti po ok cijeni, bio bih zainteresiran..

Linkaj temu kad otvoris ili moze detalji u PP..

14 godina
protjeran
floki26 kaže...
Sto se tice Tax free shippinga moj prijatelj iz Kine je krenuo u posao i moze vam ponuditi tax free shipping.Ukoliko ste zainteresirani otvorit cu temu i sve vam objasniti.Moja uloga je iskljucivo promotorska i da komuniciram sa kupcima ali kazem ....ako ste zainteresirani sve cu objasniti

Joj daj kani nas se tog promotorizma, kao da nije dosta bio onaj prevarant u suradnji s talijanima.

Ako se hoćeš baviti prodajom kineza onda otvori d.o.o . i jamči svojim imenom i prezimenom za poslovanje.

Kakav "prijatelj iz kine" i sl. nebuloze.

Treba kupovati od provjerenih trgovina kao što je honorbuy, a ne tebi plaćati proviziju za prodavanje magle, a kad dođe do problema onda prati ruke.

14 godina
neaktivan
@bill_jobs

Divim se tvojoj okolini i "prijateljima"...zbilja nije lako imati ovako nesto u svojoj blizini.
I honorbuy i ostale provjerene trgovine su takoder imale start kada nisu bile provjerene i sigurne.I uspjeli su uoravo zahvaljujuci ljudima koji nisu poput tebe.Po tebi nitko nov nema pravo na sansu,svi su prevaranti cak i tada kada u 5% slucajeva imaju nezadovoljne kupce (sto je mizerna brojka) jedino tamo gdje ti kupujes je ispravno,jedino ono sto ti radis je isoravno,jedino si ti pametan a na kraju ispdanes...mislim da nemoram dovrsiti recenicu.
I da,vjerovao ili ne ...i te uspjesne i provjerene trgovine imaju nezadovoljne kupce,jer tko radi taj i grijesi...osim tebe naravno.Da mi je tvoja glava da odmorim par dana
Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

4 1 hvala 0
14 godina
protjeran
floki26 kaže...
@bill_jobs

Po tebi nitko nov nema pravo na sansu

Naravno da ima, rekao sam ti, predstavi se s imenom i prezimenom i otvori firmu za čije poslovanje jamčiš i ja ću ti prvi kupiti mobitel.

Ovako si ti samo "floki" koji reklamiraš, telefone prodaje neki kinez, pa kad nekog zaribate neće nitko biti odgovoran.

Honorbuy ima svoju reputaciju, zaposlenike i trgovinu, ti i taj tip ste šverceri, a to nema veze s mozgom.

Svi bi kruha bez motike i odgovornosti i svi bi nešto promovirali, reklamirali i linkali, nek eurići kapaju pa dok ide ide.

Potera me na wc kad čujem riječ promotor.

14 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...
floki26 kaže...
@bill_jobs

Po tebi nitko nov nema pravo na sansu

Naravno da ima, rekao sam ti, predstavi se s imenom i prezimenom i otvori firmu za čije poslovanje jamčiš i ja ću ti prvi kupiti mobitel.

Ovako si ti samo "floki" koji reklamiraš, telefone prodaje neki kinez, pa kad nekog zaribate neće nitko biti odgovoran.

Honorbuy ima svoju reputaciju, zaposlenike i trgovinu, ti i taj tip ste šverceri, a to nema veze s mozgom.

Svi bi kruha bez motike i odgovornosti i svi bi nešto promovirali, reklamirali i linkali, nek eurići kapaju pa dok ide ide.

Potera me na wc kad čujem riječ promotor.

Aha vidim ti vec poznajes nase poslovanje!?Cudno jer nismo niti poceli.Mi smo "sverceri" jednako koliko i Honorbuy,Top One,Giztop,Grossoshop i ostali??Koliko vidim znas i koliko "neki kinez" ima zaposleih u firmi???Znas li i naziv firme?

BTW ako si kupovao iz Kine sa tax free opcijom onda je velika vjerovatnost da ti je upravo taj Kinez i prodao telefon i jos vec vjerovatnost da si bio zadovoljan.U suprotnom samo pljujes o onome o cemu pojma nemas.

I super ako te potera na wc.....tamo si svoj na svome 

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/trustbuy/249120.aspx

Tema je otvorena,kao i ja za sve prijedloge,sugestije i pitanja

Provokatore molim da se suzdrze jer zbilja,ali zbilja nemam nikakve necasne namjere koliko god vi to zeljeli

Pozz svima

5 1 hvala 2
10 godina
neaktivan
ha ha ha....dok ja brigu brinem gdje kupit mob i zjbt drzavu za davanja i postu za poštarinu vas dvojica radite cirkus

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
hahahaah evo ga moralna vertikala Bug. foruma a i sire napada opet..
mislim da sam ti bio rekao da me ne spominjes pa ni i u sirem kontekstu.. ovaj put se ne spustam na tvoj nivo ali vjeruj mi da imam sacuvane sve screenshotove svinjarija koje si radio i ako nastavis s tim sljedi tuzba.. valjda cemo te nac po IP adresi na tom WC-u di boravis..
@floki26 sretno s projektom, sta vise ljudi ko ti i svima ce nam biti bolje/lakse kupovat voljene kineze.. ;)

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
bill_jobs kaže...
floki26 kaže...

Joj daj kani nas se tog promotorizma, kao da nije dosta bio onaj prevarant u suradnji s talijanima.

Ako se hoćeš baviti prodajom kineza onda otvori d.o.o . i jamči svojim imenom i prezimenom za poslovanje.

Kakav "prijatelj iz kine" i sl. nebuloze.

Treba kupovati od provjerenih trgovina kao što je honorbuy, a ne tebi plaćati proviziju za prodavanje magle, a kad dođe do problema onda prati ruke.

Kae, pala prodaja na njuškalu, pa se boriš za svoje mjesto pod suncem?? hehe

dak
13 godina
odjavljen

A šta vam nije bolje uzimati kineze iz trgovina u EU, koje ujedno i posjeduju servis za te mobitele, nego direktno iz Kine, pa ako dođe do kvara čekati tjednima dok se to riješi. 

SkorvY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ekipa sto se pikat moze za/do 1000 Kn ono best buy? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jel moze netko bojasniti kako da nema goldway vise seller shipping metod? ja ga jos mogu odabrati na aliju. A cak i da nema seller shipping metod, trenutno je akcija za nekih 150 dolara na mobitel redmi pro 4, znaci sa pdvom od 25% je opet jeftiniji nego na honorbuy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac7111 kaže...

Jel moze netko bojasniti kako da nema goldway vise seller shipping metod? ja ga jos mogu odabrati na aliju. A cak i da nema seller shipping metod, trenutno je akcija za nekih 150 dolara na mobitel redmi pro 4, znaci sa pdvom od 25% je opet jeftiniji nego na honorbuy

Sad ga mogu i ja odabrat, čini se da su vratili 

16 godina
neaktivan
skorvy kaže...

A šta vam nije bolje uzimati kineze iz trgovina u EU, koje ujedno i posjeduju servis za te mobitele, nego direktno iz Kine, pa ako dođe do kvara čekati tjednima dok se to riješi. 

A koje su to trgovine, a da se isplati?

One za koje ja znam, su poprilično skupe, čak i skuplje nego da kupiš u Neutrinu, Wow shopu itd.

dak
12 godina
neaktivan
floki26 kaže...
@bill_jobs

Divim se tvojoj okolini i "prijateljima"...zbilja nije lako imati ovako nesto u svojoj blizini.
I honorbuy i ostale provjerene trgovine su takoder imale start kada nisu bile provjerene i sigurne.I uspjeli su uoravo zahvaljujuci ljudima koji nisu poput tebe.Po tebi nitko nov nema pravo na sansu,svi su prevaranti cak i tada kada u 5% slucajeva imaju nezadovoljne kupce (sto je mizerna brojka) jedino tamo gdje ti kupujes je ispravno,jedino ono sto ti radis je isoravno,jedino si ti pametan a na kraju ispdanes...mislim da nemoram dovrsiti recenicu.
I da,vjerovao ili ne ...i te uspjesne i provjerene trgovine imaju nezadovoljne kupce,jer tko radi taj i grijesi...osim tebe naravno.Da mi je tvoja glava da odmorim par dana

Samo cu reci da je 5% nezadovoljnih kupaca ogromna brojka, da neki prodavac ima 5% losih recenzija na ebayu ili aliexpressu moze zatvorit posao, takav ide ispod svakog kriterija pouzdanosti. Samo kazem kako jest, ne znam ni na koga se odnosi ova brojka o 5% nezadovoljnih kupaca, ali kod njega ne bi kupio nista.

10 godina
neaktivan
5% nezadovoljnih po meni nije tak velika brojka, pogotovo kad se ne zna zbog ceg su nezadovoljni.. Ak su nezadovoljni kaj npr nisu dobili kupljenu stvar u roku i vracene su im pare, al ipak odluce ostavit negativnu ocjenu.. To nije isto ko i ono di materijalni nedostatak ne prihvacaju pod garanciju... Ili isto tak npr mob padne u vodu i crkne, pa su nezadovoljni kaj servis ne prihvaca popravak..

Da ima negdje postotak nasih trgovina, svi operateri bi imali vise od 5% nezadovoljnih..
14 godina
neaktivan
Blackeagle29 upravo sam to htjeo napisati.Sa kupovinom preko aliexpressa sam poceo prije otprilike 5-6 godina dok vecina jos nije niti znala za njih.U to doba dobrim feedbackom se smatralo sve iznad 91% dok je ebay vec bio na 99%.Razlog su ne nezadovoljni kupci nego nearzumni.Jedan od losih feedbacka koje nikad necu zaboraviti je upravo bio na aliexpressu a glasio je otprilike ovako: ne preporucam ovog prodavaca zbog iznimno spore usluge slanja.Proizvod mu je dosao za 42 dana a u opisu shippinga je stajalo 19-44 dana dostava.Znaci,pri kupovini mu je lijepo pisalo 19-44 dana i on daje negativan feedback.To je nezadovoljan ili nerazuman kupac koji rusi feedback?
Imam i drugu pricu...sjecate li se aviona koji se srusio prije par mj u Turskoj?E pa u njemu je bilo vise desetaka posiljaka od kompanije za koju je moj partner radio donedavno.Svi su dobili refund jer su posiljke bile osigurane ali unatoc tome dobio je nekoliko negativnih feedback-a.Opet pitam...nezadovoljan ili nerazuman.
A sada cu za kraj ispricati svoju nedavnu situaciju,narucio sam tri lampe,stigle su u roku desetak dana ali potpuno zdrobljene.Nakon vrlo jednostavne i brze komunikacije dobio sam full refund,i ostavio feedback u kojem sam ostavio slike kao upozorenje i dao 5 zvjezdica u feedback-u....zasto?Jer je problem ekspresno rijesen i na kraju sam bio potpuno zadovoljan sa rjesenjem
15 godina
neaktivan
Motorino kaže...
domac7111 kaže...

Sad ga mogu i ja odabrat, čini se da su vratili 

Tja, ovo pise na goldwayu:

Notes: EU Express(Seller's shipping method) Now can not cover the Free Duty service Due to strike inspect of custom.
Do not place order with this shipping method. Thank you

Steta, imaju danas na akciji redmi 4x 16 za ~115$

15 godina
neaktivan

Doduse, evo bas gledam goldway, redmi note 4x crni 32GB , $150 preko ali appa (jos ih ima oko 60 komada). To bi bilo oko ~200$ sa dostavom, pdvom, troskovima carine. Na honorbuyu je ista stvar $231.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozz. Ako koga zanima danas je pusten ota update android 7.0 za lenovo p2.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Goldway, situacija OD JUČER:

Mi4 naručen 14/03, uz opciju SF ( 20 USD), stigao jučer u Zg ( 11 dana), bez ikakvih davanja.

Doduše, stajao je po trackingu 2-3 dana u FRA, ali to mi ionako ide pod francuski šlamperaj...

Na direktan upit o situaciji sa SF-om:

hi firend sorry eu express not exist in our store now ' it not works so we remove it thanks tina

Kad idem u Ali narudžbu, i danas daje not available

Znači da sam prošao na milimetar...

16 godina
neaktivan

Odi zapaliti svijeću na Kamenita vrata :-)  hehe

dak
10 godina
neaktivan

na to2c su mi dali slijedeći odgovor: 

dear friend
for now eu express is better shipping way for you ,thank you,

čini mi se da kažu da je eu express ok kod njih

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4xMi kaže...

Kad idem u Ali narudžbu, i danas daje not available

Znači da sam prošao na milimetar...

Not available se odnosi na tracking ak mislimo na isto :) Opcije 20usd ili ima ili nema...

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
15 godina
neaktivan

ekipa, vidim vodite raspravu ali zamolio bi vas koji duze pratite kineske brandove, suzio sam si izbor na par modela pa ako moze pomoc pri odabiru:

U igri su:

Xiaomi Redmi Note 3 PRO 3gb/32gb

Xiaomi Redmi Note 4 2gb/16gb

Meizu M5 Note 3gb/16gb

LeeCo Le2 3gb/32gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja bi osobno note 3 pro (vidio/imao sva 4 ) radi miuia, note 4 nije neki upgrade u odnosu na 3.
15 godina
neaktivan
Eventialno 4x umjesto 3 pro ( na mobu sam, ne mogu editirati post).
15 godina
neaktivan
Mozes li mi pojasniti ovo zbog ''miui-a'' , to je graficko sucelje od strane xiaomi-a je l' da? Meizu ima tkzv flymee ..

Ima li jos nesto sto bi izdvojio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jeti kaže...
Mozes li mi pojasniti ovo zbog ''miui-a'' , to je graficko sucelje od strane xiaomi-a je l' da? Meizu ima tkzv flymee ..

Ima li jos nesto sto bi izdvojio?

Da, miui je blago receno kopija ios-a. Nije ali na prvu tak izgleda. Radi dobro, relativno intuitivno i najvaznije imho softver je redovit i odrzavan (dev verzija svaki petak ide update recimo) i tak godinama a ne ko neki proizvodjaci kaj nakon 6-12mj otkazu razvoj softvera i fala bok. 

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
15 godina
neaktivan

Kojeg Kineza bi uzeli?

1 + 3T

Xiaomi Mi Mix

Ostalo

Malo sam gledal testove i 1+ je brži, pogotovo na igricama, ima puno brži fingerprint senzor, ima po meni bolji ekran (na mixu mi bijela boja djeluje malo žuto, bar na ytu), Mix ima 1.5-2 sata bolji SOT, veći ekran i vizualno mi je ljepši. Uzeo bi Mixa, najviše zbog veličine ekrana (jako puno koristim net za posao), ali ne znam kako u praksi radi ova piezo slušalica, jel se dobro čuje za vrijeme poziva, pretiho/preglasno, kak se čuje u bučnoj okolini. Jel ga možda netko ima da objasni iz prve ruke?!

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice