"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.523
|
čitano: 7.053.240
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Koliko ja vidim Perth je i cilj.
Možda je krivi tracking
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
Sta mi je cinit,jos nije ni za mene mob...pitat jesu se zabunili?

0 0 hvala 1
14 godina
mightyboss kaže...
Sta mi je cinit,jos nije ni za mene mob...pitat jesu se zabunili?

Da.

Događa se DHLu. Već sam vidio kad je pošiljka napravila 3 kruga po istom području, i došla sva nabijena na pravo mjesto tjedan dana prekasno.

Ili kad je iz Njemačke u HR išla preko UK.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
mightyboss kaže...
Pozz...ovo jos nisam vidio,da ide preko Australije u UK,preko Top One-a

Hahahaha... :D 
Provjeri ti s njima da nije kaki zaheb... :D 

Da ne bi slucajno koji klokan skako s tvojim mobom po australskoj pustari... :D

Sto sam sve koristio do sada : Galaxy S2, S2 Advance, S3, S3 Mini, S4, S4 Mini, A7. Zopo ZP998. Oppo Find 5. Meizu Mx4 PRO, M1 Note. Lg G3 D855. ZTE Blade 3. Xiaomi MI3, MI4, MiNote, MI5, Redmi Note
14 godina
neaktivan
Malo sam dosadan i ponovo postavljam pitanje:
Koja stranica je dobra za kupiti kineski mobitel sa EU skladišta?

1 3 hvala 0
14 godina
protjeran
nsutalo kaže...

Jesi toliko lijen da čekaš ovdje 2 dana odgovor umjesto da pročitaš zadnjih par stranica ove teme??

Stalno se spominju trgovine s kojih se naručuje i stalno se spominju telefoni koji se naručuju.

Dajte malo čitajte šta je već napisano umjesto da samo upadate u temu i ispitujete stvari koje su 100x odgovorene.

17 godina
nsutalo kaže...

Otvori prvu stranicu ove teme.

14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ako sam dobro skontao Top-One sa aliexpressa dostavlja DHL dostavom i telefon bude kod mene za 10ak dana? 
Sad samo koji kupiti do 200 dolara sa dostavom? Note 3 Pro ili možda neki drugi? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Kako znati da ce mi ali refundirati novce pogrijesio sam pri naružbi pa sam je otkazao a top one mi je samo odgovorio sa ok na pitanje mogu li ponistiti naruđžbu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tebi je bar odgovorio,meni ne...

0 0 hvala 0
14 godina

Ali sta to znaci,jesu mi poslali novce nazad ili sta :S

12 godina
neaktivan
Ne bi covjek vjerovao, ali mami sinoc riknuo mobitel totalno. Redmi 3 je bio u uk u 00:46. Zna li netko mozda otprilike kad bi tu trebao stici? Za neka 2,3 dana?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tražio sam refund od Coolicoola jer na njihovoj stranici nema cancel ordera iako im piše da ga ima. Poslali su mi mail da moram platiti još 17 dolara ako želim mobitel. Otvorio sam dispute sa paypalom pa cemo viditi sta ce se dogoditi :( 
U medjuvremenu sam narucio Redmi Note 3 pro od Topa. 
Jel netko od vas imao dispute ili refund od coolicoola? Zanima me koliko ce me dugo zajebavati dok dobijem novce nazad i ako ih dobijem. 
Ako ne dobijem prodajem Umi Touch ispod cijene :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, na njihovoj stranici ti piše debelim crvenim slovima ispod svakog mobitela da za HR, Norvešku Švicarsku i još par zemalja naplaćuju tih dodatnih 17$ za shipping, samo treba čitati. Ne vjerujem da će biti problema oko refunda, ja sam jednom kod njih uplatio Custom insurance, platio PDV i u roku 5-6 dana su mi vratili iznos PDV-a tako da ne vjerujem da ce zezati oko toga...

15 godina
neaktivan
11glava11 kaže...
Ne bi covjek vjerovao, ali mami sinoc riknuo mobitel totalno. Redmi 3 je bio u uk u 00:46. Zna li netko mozda otprilike kad bi tu trebao stici? Za neka 2,3 dana?

Hvala

Kad ga obrade u Londonu i krene, obicno je vec iduci dan u HR...

14 godina
neaktivan
frulex kaže...

Da, na njihovoj stranici ti piše debelim crvenim slovima ispod svakog mobitela da za HR, Norvešku Švicarsku i još par zemalja naplaćuju tih dodatnih 17$ za shipping, samo treba čitati. Ne vjerujem da će biti problema oko refunda, ja sam jednom kod njih uplatio Custom insurance, platio PDV i u roku 5-6 dana su mi vratili iznos PDV-a tako da ne vjerujem da ce zezati oko toga...

Da znam vidio sam to prekasno :( Nadam da nece ispast kao plati 17$ ili izbiraj mobitel iz kine. Pise im na siteu da vracaju novac 15 dana od uplate bez obzira na sve al opet... 
Hvala na odgovoru. 

P.S. Uzeo sam Redmi Note 3 Pro i narucio sam screen protector oni Tempered glass od nekog svabe. Valjda ce bit dovoljno cvrsto da ga kljucevi ne izgrebu u torbici

14 godina

top one mi je rekao refundirati novce kroz par dana kako znati da li su uplaceni,mora li se ici u banku

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kaw_liga kaže...

top one mi je rekao refundirati novce kroz par dana kako znati da li su uplaceni,mora li se ici u banku

Ne moraš ići, možeš im vjerovati na riječ :D

Možeš provjeriti na sve načine na koje vidiš svoje stanje na računu:

Internet bankarstvo, ako imaš javljanje stanja na računu na mob, bankomat, odlazak u banku, mjesečni ispis...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan

Kako sam imao problema sa ekanom kod xiaomia mi4i, odnosno zutu mrlju na ekranu, poslao sam mail honorbuy-u, odakle je kupljen da bih dobio ovakav odgovor. Nije mi ta zuta mrlja problem jer ne utjece ni na sta, ali opet..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 0:31 (Gamer321).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nije mi pokazalo da je posalo sliku

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 0:34 (Gamer321).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Snimi video i posalji im tu zutu mrlju, ako i dalje ignoriraju slobodno ih malo oglasi po netu ako to ne zele srediti, malo negativnog publiciteta ce im dobro doci. Ako si kupio paypalom i nije prosao otvori case.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
18 godina
neaktivan
Gamer321 kaže...

Kako sam imao problema sa ekanom kod xiaomia mi4i, odnosno zutu mrlju na ekranu, poslao sam mail honorbuy-u, odakle je kupljen da bih dobio ovakav odgovor. Nije mi ta zuta mrlja problem jer ne utjece ni na sta, ali opet..

ma ti kinezi su stvarno govna kad se radi da oni trebaju nekaj napraviti i platiti, ali kad ti plaćaš onda si im najbolji.da si imal xiaomi note seriju onda bi ti napisali da jedino ulazi u garanciju serija mi4i.ma možeš si misliti kak su oni kontaktirali servis xiaomi-a i da su im to rekli.čista muljaža i bezobrazluk!

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
neaktivan
Ma katastrofa, najgore obrazlozenje koje sam dobio do sada, nema veze s vezom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imas jos paypal zastitu? Gamad .....

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nis,po kartu i pravac Kina
11 godina
neaktivan

Burazu sa xiaomiforsales kupio. Stigao za tjedan dana. Najbitnije je to sto ga ne reklamiras u kinu ako se sto dogodi tako da izbjegavas napucavanje troskova jer ga vracas unutar EU

13 godina
neaktivan
Nemam nazalost
10 godina
Znači i Honorbuy su smradići

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cim sam poceo sa 'prijetecim' tonom, odmah ima kao ima nacina. Kakva im je to politika da pokriva samo redmi note serije, gluposti.
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, i kod mene su nakon 8 mjeseci ugodnog korištenja Meizu m2 note nastali problemi sa ekranom, odnosno touch screen-om, pa molim za koji savjet jer mi je uređaj postao neupotrebljiv.

Dakle, prije 2-3 mjeseca se pojavila žuta mrlja na lijevom rubu ekrana. (No dobro, navikao sam na to)

Međutim, prije mjesec dana prestao mi je raditi touchscreen na donjem dijelu ekrana (prvih 5-6 mm)

Zatim se taj dio proširio na 1 cm. Napravio sam hard reset i sa Flyme 4.5.4I nadogradio na 5.1.6.0G, ali opet ista stvar.

I evo danas se dio koji ne reagira na dodir proširio na 1,5 cm donjeg ekrana tako da mi je Meizu m2 Note gotovo neupotrebljiv.

Poslao poruku službenim stranicama Meizu-a, nema odgovora nakon 2 dana..

Poslao poruku korisničkoj poruci to2c.com (odakle sam i kupio uređaj) i evo traje naše dopisivanje do danas, poslao sam joj video i sad čekam odgovor. 

Dali imate neki savjet - što mogu očekivati od njih? Dali postoji mogućnost da mi pošalju novi mobitel ili moram ovaj slati njima u Kinu (koliko je to sigurno?).

Pliz pomagajte jer sam lud od ovog touchscreen-a..

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice