Možda je krivi tracking
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda je krivi tracking
Da.
Događa se DHLu. Već sam vidio kad je pošiljka napravila 3 kruga po istom području, i došla sva nabijena na pravo mjesto tjedan dana prekasno.
Ili kad je iz Njemačke u HR išla preko UK.
Hahahaha... :D
Provjeri ti s njima da nije kaki zaheb... :D
Da ne bi slucajno koji klokan skako s tvojim mobom po australskoj pustari... :D
Koja stranica je dobra za kupiti kineski mobitel sa EU skladišta?
Jesi toliko lijen da čekaš ovdje 2 dana odgovor umjesto da pročitaš zadnjih par stranica ove teme??
Stalno se spominju trgovine s kojih se naručuje i stalno se spominju telefoni koji se naručuju.
Dajte malo čitajte šta je već napisano umjesto da samo upadate u temu i ispitujete stvari koje su 100x odgovorene.
Otvori prvu stranicu ove teme.
Ako sam dobro skontao Top-One sa aliexpressa dostavlja DHL dostavom i telefon bude kod mene za 10ak dana?
Sad samo koji kupiti do 200 dolara sa dostavom? Note 3 Pro ili možda neki drugi?
Kako znati da ce mi ali refundirati novce pogrijesio sam pri naružbi pa sam je otkazao a top one mi je samo odgovorio sa ok na pitanje mogu li ponistiti naruđžbu...
Ali sta to znaci,jesu mi poslali novce nazad ili sta :S
Hvala
Tražio sam refund od Coolicoola jer na njihovoj stranici nema cancel ordera iako im piše da ga ima. Poslali su mi mail da moram platiti još 17 dolara ako želim mobitel. Otvorio sam dispute sa paypalom pa cemo viditi sta ce se dogoditi :(
U medjuvremenu sam narucio Redmi Note 3 pro od Topa.
Jel netko od vas imao dispute ili refund od coolicoola? Zanima me koliko ce me dugo zajebavati dok dobijem novce nazad i ako ih dobijem.
Ako ne dobijem prodajem Umi Touch ispod cijene :)
Da, na njihovoj stranici ti piše debelim crvenim slovima ispod svakog mobitela da za HR, Norvešku Švicarsku i još par zemalja naplaćuju tih dodatnih 17$ za shipping, samo treba čitati. Ne vjerujem da će biti problema oko refunda, ja sam jednom kod njih uplatio Custom insurance, platio PDV i u roku 5-6 dana su mi vratili iznos PDV-a tako da ne vjerujem da ce zezati oko toga...
Hvala
Kad ga obrade u Londonu i krene, obicno je vec iduci dan u HR...
Da, na njihovoj stranici ti piše debelim crvenim slovima ispod svakog mobitela da za HR, Norvešku Švicarsku i još par zemalja naplaćuju tih dodatnih 17$ za shipping, samo treba čitati. Ne vjerujem da će biti problema oko refunda, ja sam jednom kod njih uplatio Custom insurance, platio PDV i u roku 5-6 dana su mi vratili iznos PDV-a tako da ne vjerujem da ce zezati oko toga...
Da znam vidio sam to prekasno :( Nadam da nece ispast kao plati 17$ ili izbiraj mobitel iz kine. Pise im na siteu da vracaju novac 15 dana od uplate bez obzira na sve al opet...
Hvala na odgovoru.
P.S. Uzeo sam Redmi Note 3 Pro i narucio sam screen protector oni Tempered glass od nekog svabe. Valjda ce bit dovoljno cvrsto da ga kljucevi ne izgrebu u torbici
top one mi je rekao refundirati novce kroz par dana kako znati da li su uplaceni,mora li se ici u banku
top one mi je rekao refundirati novce kroz par dana kako znati da li su uplaceni,mora li se ici u banku
Ne moraš ići, možeš im vjerovati na riječ :D
Možeš provjeriti na sve načine na koje vidiš svoje stanje na računu:
Internet bankarstvo, ako imaš javljanje stanja na računu na mob, bankomat, odlazak u banku, mjesečni ispis...
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Kako sam imao problema sa ekanom kod xiaomia mi4i, odnosno zutu mrlju na ekranu, poslao sam mail honorbuy-u, odakle je kupljen da bih dobio ovakav odgovor. Nije mi ta zuta mrlja problem jer ne utjece ni na sta, ali opet..
ma ti kinezi su stvarno govna kad se radi da oni trebaju nekaj napraviti i platiti, ali kad ti plaćaš onda si im najbolji.da si imal xiaomi note seriju onda bi ti napisali da jedino ulazi u garanciju serija mi4i.ma možeš si misliti kak su oni kontaktirali servis xiaomi-a i da su im to rekli.čista muljaža i bezobrazluk!
Imas jos paypal zastitu? Gamad .....
(G)jokaCRO ingame
Burazu sa xiaomiforsales kupio. Stigao za tjedan dana. Najbitnije je to sto ga ne reklamiras u kinu ako se sto dogodi tako da izbjegavas napucavanje troskova jer ga vracas unutar EU
Pozdrav ljudi, i kod mene su nakon 8 mjeseci ugodnog korištenja Meizu m2 note nastali problemi sa ekranom, odnosno touch screen-om, pa molim za koji savjet jer mi je uređaj postao neupotrebljiv.
Dakle, prije 2-3 mjeseca se pojavila žuta mrlja na lijevom rubu ekrana. (No dobro, navikao sam na to)
Međutim, prije mjesec dana prestao mi je raditi touchscreen na donjem dijelu ekrana (prvih 5-6 mm)
Zatim se taj dio proširio na 1 cm. Napravio sam hard reset i sa Flyme 4.5.4I nadogradio na 5.1.6.0G, ali opet ista stvar.
I evo danas se dio koji ne reagira na dodir proširio na 1,5 cm donjeg ekrana tako da mi je Meizu m2 Note gotovo neupotrebljiv.
Poslao poruku službenim stranicama Meizu-a, nema odgovora nakon 2 dana..
Poslao poruku korisničkoj poruci to2c.com (odakle sam i kupio uređaj) i evo traje naše dopisivanje do danas, poslao sam joj video i sad čekam odgovor.
Dali imate neki savjet - što mogu očekivati od njih? Dali postoji mogućnost da mi pošalju novi mobitel ili moram ovaj slati njima u Kinu (koliko je to sigurno?).
Pliz pomagajte jer sam lud od ovog touchscreen-a..