"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.517
|
čitano: 7.033.763
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
protjeran
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ja SAD trebam zamjeniti display i touch na mobitelu inew3 i sad neznam što točno trebam naručiti..Naime zadnji put kad sam donio svoj ekran i mobitel rekli su mi da oni tako nerade nego da treba cijelo kućište naručiti...E SAD što da naučim , jer ću probati sam promijeniti pa ako ne bude išlo idem u servis.Nek mi neko linka sa ebaya ako je moguce
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Pitanje sta je tebi tocno otislo i jer je display posebno i posebno digitizer. Ako je od dva dijela onda narucis samo digitizer nekih 10$ na ebayu. Rastavi mob pa vidi jer je u kompletu display i digitizer ili su odvojeni.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
protjeran
To me buni...nema druge rastavit cu...
This time next year we'll be millionaires
18 godina
Najbolje rastaviti jer nekad prodaju samo digitizer a na kraju ga ne mozes odvojiti od ekrana jer je slijepljen i moras se sa heatgunom hebavat i opet nije sigurno da nece puknut.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
odjavljen
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Dečki šta mislite jel se isplati ovaj fon za nakup ? 

.......
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav da li je neko imao iskustva sa ovom aliexpress trgovinom http://www.aliexpress.com/store/1820487?spm=2114.13010208.99999999.258.K8yNQs i da li se fakat uređaji čekaju tako dugo.   

0 0 hvala 0
18 godina

Čuj, ima dosta prodaja no dosta lošu ocjenu. Dok većina drugih ima oko 99% ova ima 96% pozitivnih.

Od mjesečno 1000 prodaja 40 je neutralno a 50 negativno.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina
neaktivan
Ja cekam svog Meizu M3 Note da dode. Narucen preko alija u subotu shippan u pon, 2/16 gb verizija (sta ce mi jaca) sa DHL-om. Po trackingu sad je negdje u UK. Sumnjam da ce mi sutra doci, a bas sam se htio sad za vikend poigrat s njime. Javim dojmove i okinem par slika o njemu i s njim kad dode.
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
dak0001 kaže...

A gle,

5,5 inča, FHD, 8 jezgri...

Ovo uopce nije bitno...

Uzmi npr Redmi Note 3?

On mi je nagurao svaki puta i 5-6 sati SOT-a... 

A ima sve od navedenog... 

P9000 ocito nije nikako optimiziran...

A u ostalom, nema djabe elephone drugi naziv LIEphone... Tako da... 

Jedino sto mi se svidja je ekran... :/

16 godina
neaktivan

Ako se ne varam, tvoj ima 1 Ah jaču bateriju.

I da, vjerojatno je stvar u lažnom kapacitetu baterije u kombinaciji sa lošom optimizacijom.

Ali zato smo tu da razmjenjujemo iskustva 

Inače. moj kompa kamionđija je prezadovoljan sa svojim Oukitelom K4000 Pro

Veli da ga je tek neki dan prvi put punio. Nema nuspojava kao sa starim Huawei-om

(krčanja, pucanja veze, variranja signala) i veli da mu blutut slušalica ima veći domet - bez brige obiđe šleper, a da ne pukne veza.

dak
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Ja SAD trebam zamjeniti display i touch na mobitelu inew3 i sad neznam što točno trebam naručiti..Naime zadnji put kad sam donio svoj ekran i mobitel rekli su mi da oni tako nerade nego da treba cijelo kućište naručiti...E SAD što da naučim , jer ću probati sam promijeniti pa ako ne bude išlo idem u servis.Nek mi neko linka sa ebaya ako je moguce

Ja sam na Redmi note 2 mjenjao. za 25 dolara kupio LCD i tuch (zajedno na kucistu)  i sve skupa zamjenio. Je malo pipkavo ali nije neki problem.

16 godina

Sada sam malo čitao po ovoj temi LINK sa MIUI foruma, o tome da li je bolje držati auto brightness za ekran ili manualno mijenjati po potrebi. Nešto više ljudi u anketi je glasovalo da je ostavilo na defaultnom AUTO, ali praktički svi se slažu da je manual bolji za štednju baterije, i to navodno značajno.

Tako da oni koji imaju problema sa autonomijom baterije imaju taj još jedan adut za isprobati.

Vjerujem da manual štedi jer sve što je automatsko zahtjeva procesorsku obradu i skeniranje osvijetljenja okoline, a to troši, manual je štedljiviji osim ako netko drži non stop na previsokim postocima. Nisam testirao, ali sigurno ću isprobati pogotovo kad budem imao mob sa slabašnijom baterijom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Xiaomi mi max ili Redmi note 3
Ja sam sebi kupio mi max a prijatelj se dvoumi..savjeti?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ak oce tablet onda max a ak treba za svakodnevnu upotrebu (ko mobitel) onda rn3 definitivno
18 godina
dak0001 kaže...

Ako se ne varam, tvoj ima 1 Ah jaču bateriju.

I da, vjerojatno je stvar u lažnom kapacitetu baterije u kombinaciji sa lošom optimizacijom.

Ali zato smo tu da razmjenjujemo iskustva 

Inače. moj kompa kamionđija je prezadovoljan sa svojim Oukitelom K4000 Pro

Veli da ga je tek neki dan prvi put punio. Nema nuspojava kao sa starim Huawei-om

(krčanja, pucanja veze, variranja signala) i veli da mu blutut slušalica ima veći domet - bez brige obiđe šleper, a da ne pukne veza.

Hehe dobar je. Iako je ponekad veća baterija nužno i veća masa što se nekome ne bi svidjelo. Tako i Cubot H2 ima 5000mAh bateriju ali zato i masu od 230 grama (doduše ipak je 5.5" ekran)

17 godina

Odakle najpovoljnije uzeti Redmi Note 3 Pro 3 GB,naravno mislim na EU skladiste.

Svugdje nalazim Redmite Note 3,a ne Pro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomiforsale
17 godina
Deutsch kaže...
Xiaomiforsale

Thx,nasao sam,samo pise on the way,valjda ce kroz 2 tjedna biti na lageru ?

I usput,radi li onaj voucher za free shipping ?

10 godina
neaktivan
Bit ce da, naruci sad pa kad dodje ce ti shippat odma, ne znam ako radi, ali vjv ima neki voucher
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Thx,nasao sam,samo pise on the way,valjda ce kroz 2 tjedna biti na lageru ?

I usput,radi li onaj voucher za free shipping ?

Nije voucher za free shipping, nego popust, ali moras kupiti najmanje 2 stvari.

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
17 godina
Pozdrav,kupio sam tablet iz kine za oko 300 dolara,znali netko koliko će me oderati pošta,carina,pdv ili neki drugi namet ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

To je oko 2050kn vrijednosti,->25% će biti 500kn PDV i 50kn "troškovi carinjenja"

13 godina

Zašto Gearbest ne šalje u HR a u sve zemlje EU šalje iz EU skladišta.

Koje su to fore?

0 0 hvala 0
13 godina

doky01akablava kaže...

.....Odakle najpovoljnije uzeti Redmi Note 3 Pro 3 GB,naravno mislim na EU skladiste.

Svugdje nalazim Redmite Note 3,a ne Pro......

pronjuškaj ovog selera

http://www.aliexpress.com/store/342812

dobiješ ga za 8 dana na adresu ali moraš preko DHL-a šiping a puunoo jeftinije nego na onoj stranici

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 7:04 (dar01).
17 godina

Ja sam od gearbesta naručio iz kineskog skladiišta,a vidim po trecking broju da mi šalju iz Mađarske ....

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 9:46 (zzz).
10 godina
neaktivan
dar01 kaže...

doky01akablava kaže...

.....Odakle najpovoljnije uzeti Redmi Note 3 Pro 3 GB,naravno mislim na EU skladiste.

pronjuškaj ovog selera

dobiješ ga za 8 dana na adresu ali moraš preko DHL-a šiping a puunoo jeftinije nego na onoj stranici

Da li ako se naručuje sa dhl-om onda nema carine i pdv-a?

15 godina
neaktivan
izzy705 kaže...
dar01 kaže...

doky01akablava kaže...

pronjuškaj ovog selera

Da li ako se naručuje sa dhl-om onda nema carine i pdv-a?

da!

Boze dragi ljudi kaj vi ne vidite citati. Pise na jedno 10 mjesta kod njih u opisu svakog mobitela i doslovno na svakoj stranici ove teme.

13 godina
zzz kaže...

Ja sam od gearbesta naručio iz kineskog skladiišta,a vidim po trecking broju da mi šalju iz Mađarske ....

...pa jesu li te ocarinili ili si prošao lišo...

11 godina
neaktivan

Što mislite o ovom Letv le1, na presale 200 eur-a iz EU. Koliko su ovi mobiteli poudani u odnosu na xiaomi i ostale kineze?

http://www.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-leeco-letv-le1-pro-one-pro-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-810-20ghz-g-305508

0 0 hvala 0
17 godina
hajduk1962 kaže...

Što mislite o ovom Letv le1, na presale 200 eur-a iz EU. Koliko su ovi mobiteli poudani u odnosu na xiaomi i ostale kineze?

http://www.efox-shop.com/versandkostenfrei-aus-de-leeco-letv-le1-pro-one-pro-4gb-ram-64gb-rom-qualcomm-snapdragon-810-20ghz-g-305508

Htio sam Redmi Note 3 Pro naruciti,ali ovo je nemoguce za 200 eura :O 

Koliko sam citao,pouzdani su dosta,kolega dakok sa pce foruma je uzeo jednog,samo vidim vise nije aktivan,on bas prati te kineske mobitele i sigurno ne bi uzeo ovoga da je znj marka,probati cu ga kontaktirati,a recenzija imas par na mob.hr i racunalo.com

EDIT : samo me brine baterija i posto ne znam njemacki,jel to EU warehouse ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2016 14:10 (doky01akablava).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice