sad mi zapeo u fastbootu i ne miče se, pa neće ovo na dobro ima ko kakvu ideju?
EDIT:
uspia sam ga ugasit i idemo ponovo duga je noć
sad mi zapeo u fastbootu i ne miče se, pa neće ovo na dobro ima ko kakvu ideju?
EDIT:
uspia sam ga ugasit i idemo ponovo duga je noć
Bolje uzmi neki pouznadiji kinez. Obadvije marke nisu nešto. Potraži neki kvalitetniji kinez.
Svaki kvalitetniji ili nema baterije s toliko kapaciteta ili su dosta skuplji u odnosu na ova dva primjerka.
Baci oko i na VKWorld VK6050
Sve pet kod toga, ali nekako mi se čini malo 1GB rama, samo to mi je nedostatak.
Ako nisi znal, postoji VK6050 i sa 2Gb RAMa
ja napravia grešku i to možda veliku.
uspia sam doć do twrp i instalirat supercruiser
i gapps, al mi nije tilo rom. I kako sam iša wipe
slučajno sam stavio kvačicu i za OS i tako sad
imam na mobu samo logo letv i to je to. Ima ko kakve ideje?
imam na mobu samo logo letv i to je to. Ima ko kakve ideje?
skini original rom i flashaj normalno i sve upute i bilo sta vezano za mobitel imas ovdje
MOraš uzeti neko jamstvo pdv-a koje dodatno platiš, ne znam rade li još uvijek to. Pitaj ih na chatu ili naruči iz neke trogivne koja ima eu skladište
Naravno da šljaka, ali se ne isplati jer moraš platiti dodatno osiguranje te još uzeti DPD dostavu za cca 22$ tako da se toga nakupi, a ako ide DPD-om iz Evrope neće ni završiti na carini pa nećeš ni platiti PDV da bi ti ga trebali vratiti. Ako baš hoćeš tako, uzmi s Coolicoola, kad sam zadnji put uzimao tamo s povratom PDV-a, platio si dodatnih 10% cijene za povrat, slali su običnom poštom i u roku 7-10 dana uplatili PDV natrag...
"Makić kaže...
imam na mobu samo logo letv i to je to. Ima ko kakve ideje?"
Posalo sam ti sve na PM.
Znači u TWRP-u odi najprije na WIPE (advanced WIPE) i poklikaj Dalvik Cache, System, Cache i Data (Internal Storage obavezno ostavi prazno). Swipe to Wipe !
Kad završi, ideš na Install pa novi ROM i kad završi resetiraj mob. Poslje možeš iz TWRP-a instalirat GAAPS-e i SuperUsera kao i ja.
Uostalom sve imaš i sve ti piše na ovom linku: http://forum.telekineza.com/viewtopic.php?f=17&t=786
Javi rezultate....
LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
znači nakon 5 sati jučer vrtenja vamo tamo, sinoć sam skinia sve romove koji su izašli do sad.
nekolicina je forumaša tu i na telekinezi rekla da maknem md5 checksum, to je već bilo odčekirano,
ali onaj error zip signature failed 1, u settingsima ima mogućnost da se makne verife zip i nakon toga prošlo sve uredu.
ubuduće ako neko bude ima isti problem zna do čega je.
znači nakon 5 sati jučer vrtenja vamo tamo, sinoć sam skinia sve romove koji su izašli do sad.
nekolicina je forumaša tu i na telekinezi rekla da maknem md5 checksum, to je već bilo odčekirano,
ali onaj error zip signature failed 1, u settingsima ima mogućnost da se makne verife zip i nakon toga prošlo sve uredu.
Jesi sad dobio WCDMA-GSM-900 frekvenciju???
Utipkaj *#*#3646699#*#* BANDMODE\SIM1\....
Pozdrav ekipa jucer sam tek naletio na Xiaomi Redmi Note 3 te sam ostao odusevljen.Vidio sam da se cijena krece od 160 $ za 2gb//16gb verziju te 200$ za 3gb//32 gb verziju
Zanimamu je vasa misljenja o ovom mobitelu te dal ga netko ima vec???
Jer mi ga je u planu kupit
Jesi sad dobio WCDMA-GSM-900 frekvenciju???
Utipkaj *#*#3646699#*#* BANDMODE\SIM1\....
da ima mogućnost, samo trebam maknit onaj 850, al 900 je tu
@croGOREatia
Well koliko citam redmi note 2 useri su relativno zadovoljni, a ovo prakticki isti mob s fingerprint scanerom, 1000mah vecom baterijom i metalnim kucistem :)
edit:
zaboravio sam nadodati da nema microSD card slot i baterija je fiksna :) nekima je to jako bitno :)
Cito sam na dosta mjesta da dosata ljudi ima problema s povezivanjem na wifi.Zna li netko o cemu se radi dal je prijasnji mobiel imo takvih problema?
Cito sam na dosta mjesta da dosata ljudi ima problema s povezivanjem na wifi.Zna li netko o cemu se radi dal je prijasnji mobiel imo takvih problema?
To je bio softverski problem koji je riješen.
Pitao sam ih jučer kad misle početi slati RN3 pa su mi odgovorili da su in stock i da šalju u slijedećih 48 sati. Nadam se da će konačno krenut...
Meni su iz Giztopa jucer odgovorili:
We will ship your phone in 24 hours.
We ship phone from China, transfer via France, so there is no customs tax for buyers. Thank you.
Da riječ je o 1S x500 modelu. Gore je 5.5.007S (stable) ROM, a koliko vidim može se staviti 5.5.008.
U svakom slučaju prijavio sam to i čekam službeni odgovor od GizTop-a.
Hvala na brzom odgovoru.
Nakon pet dana evo i službenog odgovora od GizTop-a:
"I'm sorry, I checked the official specs, it only support WCDMA WCDMA: B1/2/5, would you like return it for exchange? The Xiaomi Redmi Note 3 support 850/900MHz. Thank you"
Nakon stavljanja novog ROM-a vidljive se B1/2/5/8 odnosno WCDMA-GMS-900 frekva.
Pitanje glasi da li je itko bio u mogućnosti testirati 3G u području gdje se emitira signal na toj frekvenciji?
Tražim još uvijek mobitel za sestru. Hoće nešto manje dijagonale, do 4,7". Koliko vidim Xiaomi i Meizu nemaju takvih modela, ako isključim Redmi 2 pošto nema 900 MHz na 3G. Gledam sad malo Huawei modele, i zastao na Ascend P6, što kažete na njega. Malo je stariji model ali ima dobre karakteristike. Čudi me što čitajući ovaj forum rijetko nalazim preporuke za Huawei mobitele.
http://merimobiles.com/huawei-ascend-p6s-4-7-16gb.htm?nosto=nosto-page-product1
Tražim još uvijek mobitel za sestru. Hoće nešto manje dijagonale, do 4,7". Koliko vidim Xiaomi i Meizu nemaju takvih modela, ako isključim Redmi 2 pošto nema 900 MHz na 3G. Gledam sad malo Huawei modele, i zastao na Ascend P6, što kažete na njega. Malo je stariji model ali ima dobre karakteristike. Čudi me što čitajući ovaj forum rijetko nalazim preporuke za Huawei mobitele.
Rade joj onda uzmi ovo, bolji je a i noviji
cca 990 kn sa DHL-om, bez ikakvih dodatnik davanja, na vratima u roku par dana
Kojeg bi vi uzeli?
Iphone 4s za 400kn ili doodge x5 isto za 400kn
Moja preporuka UMI eMAX Mini. 5" ali jako kompaktan. Dobra baterija, dobra kamera, Snapdragon 615, FullHD.... Testiram ga već tjedan dana i još ni na jedan jedini problem nisam naletio.
Kojeg bi vi uzeli?
Iphone 4s za 400kn ili doodge x5 isto za 400kn
iphone jer je doogee manje poznatija kineska marka.
Znam da nije tema vezana uz ovo al jel mi moze neko pomoc
Treba mi dobar mobitel do 400kn.Rabljen,nov,kineski..
Samo da ce mi radit i da nisu neke shitne specifikacije..
hvala unaprijed