evo sredio sam sve. i titlovi rade. samo sto se vlc ne cita palatale( osim j,lj,nj) pa ako vas to smeta. mozete otvorit titlove u wordu te onda prebaciti ć,č u c; ž u z itd. i onda normalno gledat. ovo me stvarno obradovalo, jer sam vec mislio da cu morat svaki film pretvarat u mp4 i integrirat titlove u njega sto traje nekih cca 30 min. ovako je sve gotovo za 2-3 min :) naravno da vam prijevod radi, ime titla mora biti isto kao i video kojem zelite pridodati titlove.koga zanima moze se poigrat postavkama u samom vlc playeru te tamo si prilagodit font tilta i ostalo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlucio sam prodati/mjenjati svoj Galaxy S3 za novi iphone. U dilemi sam dali da cekam 5c ili da uzmem samo obicnu peticu
Prijedlozi?
Odlucio sam prodati/mjenjati svoj Galaxy S3 za novi iphone. U dilemi sam dali da cekam 5c ili da uzmem samo obicnu peticu
Prijedlozi?
Zuri li ti se toliko da ne zelis cekati 5S?
5S ce imati dosta visu cijenu a i vjerojatno nece biti zainteresiranih za razmjenu za S3, a i ne svidja mi se npr. onaj TouchID.
Kad bi uopce trebao stici kod nas? Cekao bi cisto zato jer ce mozda pasti cijene starijih modela

A jel se zna kad bi trebali 5s i 5c doci do nas?
I dali ima neke posebne razlike izmedju 5 i 5c?
Nesto se govorka da ce kod nas doci 01.11, ali to su samo glasine za sad.
Najveca razlika izmedu 5 i 5c je kuciste - 5 metal, 5c plastika u bojama.
5S ce imati dosta visu cijenu a i vjerojatno nece biti zainteresiranih za razmjenu za S3, a i ne svidja mi se npr. onaj TouchID.
Kad bi uopce trebao stici kod nas? Cekao bi cisto zato jer ce mozda pasti cijene starijih modela
Ako ti se ne svida ne moras ga koristit(TouchID), onda prakticki imas iPhone 5, a bolji je :) mislim da se isplati, no kako zelis, sto se tice razmjene, ako i ne bude, prodas S3 i kupis 5S uz neku nadoplatu. No tebi na volju, bitno da nakon tog budes zadovoljan neko dulje vrijeme

Nesto se govorka da ce kod nas doci 01.11, ali to su samo glasine za sad.
Najveca razlika izmedu 5 i 5c je kuciste - 5 metal, 5c plastika u bojama.
To znam da je najveca,ako ne i jedina.Ostale su neke mislim sitnije razlike
A neznam budem vidio kakve ponude cu dobiti za svoj S3 i to

Ja bi rade uzeo iphone 5, ipak mi je metal i tankoca draza od raznih boja. To je zapravo jedina razlika, ovo drugo su sitnice.
Prednju kameru koristim 2 puta mjesecno,a 2% vecu bateriju neznam dal cu ikad osjetiti tako da mislim da cu ipak uzeti 5.
Također na prvu izlgeda mi puno kvalitetnije i elegantnije 5 od 5c
Koliko realno vrijedi nova petica? Nova mislim da nije jako stara tj. da jos ima garu,recimo full bundle i da nije ostecena?
Prednju kameru koristim 2 puta mjesecno,a 2% vecu bateriju neznam dal cu ikad osjetiti tako da mislim da cu ipak uzeti 5.
Također na prvu izlgeda mi puno kvalitetnije i elegantnije 5 od 5c
Koliko realno vrijedi nova petica? Nova mislim da nije jako stara tj. da jos ima garu,recimo full bundle i da nije ostecena?
Realno ja nebi dao vise od 3300kn.
Prodajem svoju za 3500, imam 3-4 ponude.
2 i po mj star, koristen kao media player, ne ostecen, crni 16GB, gara do 1.7.2013.
Sjecam se frend kupovao novu peticu vakumiranu za novu godinu platio ju tocno 4kilokune (zakljucan na vip, moram napomenut)
16GB, sad su se nekako te cijene razbucale, zbog toga jer bi ljudi ocito radije 5 od 5C.
3200 mi se sad cini jako skupo, ocito se ne moze ispod, nabijena cijena, a placa se i brend (normalno)
http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/iphone-4s-crni-32gb-oglas-9308923 Ako si na vipu
Inace sretno
Sjecam se frend kupovao novu peticu vakumiranu za novu godinu platio ju tocno 4kilokune (zakljucan na vip, moram napomenut)
16GB, sad su se nekako te cijene razbucale, zbog toga jer bi ljudi ocito radije 5 od 5C.
3200 mi se sad cini jako skupo, ocito se ne moze ispod, nabijena cijena, a placa se i brend (normalno)
http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/iphone-4s-crni-32gb-oglas-9308923 Ako si na vipu
Inace sretno
Šteta na T-Mobile sam,ali zapravo mi i nije to toliko vazno. Lako pređem na drugog operatera
Da placa se brend i to previse.Prenapuhane su cijene, ali kaj ces.
Pa nisu bas prenapuhane, GS3 drzi istu cijenu.
Samo sto su cijene narasle i ovdje i u USA, recimo 5-ca u Americi (nova), je skocila s 530$ na 580$.
Potraznja je stvarno velika, prijatelj je prosli tjedan prodao zapakirani za 4200
A dali mi se isplati mjenjati s3 za 4s?
Nemoj nikako! Bar ne bez postene nadoplate
Nemoj nikako! Bar ne bez postene nadoplate
A razmisljam jer fakat dosta mi je Androida i tih hvaljenih widgeta i jezgrama napucanih procesora, a na kraju sve skupa ide 17x fluidnije na iphonu nego na galaksiji. A i ljepse mi izgleda
Koliko da trazim nadoplate?
Da ali koliko sam skuzio kolega ne trazi vakuumirani, ili se varam?
Dobro si skuzio. Netreba bit novo vakumirano. Moze i rabljeni a ti su uglavnom kolko vidim 2k-2.4k
Svejedno, po meni idi na noviji mob, imat ce i dulji support a i ima novi Lightning pa bi mogo imat problema ako nove stvari budu izlazile samo za novi konektor
Bar iPhone 5, preporucam ako se ikako mozes strpit nekako 5S uhljebit
2000-2100? Tako nesto
2000-2100? Tako nesto
Dam ti ja svoj 4s uz andoplatu 600kn.