Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 258.246
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Iphone 5

evo sredio sam sve. i titlovi rade. samo sto se vlc ne cita palatale( osim j,lj,nj) pa ako vas to smeta. mozete otvorit titlove u wordu te onda prebaciti ć,č u c; ž u z itd. i onda normalno gledat. ovo me stvarno obradovalo, jer sam vec mislio da cu morat svaki film pretvarat u mp4 i integrirat titlove u njega sto traje nekih cca 30 min. ovako je sve gotovo za 2-3 min :) naravno da vam prijevod radi, ime titla mora biti isto kao i video kojem zelite pridodati titlove.koga zanima moze se poigrat postavkama u samom vlc playeru te tamo si prilagodit font tilta i ostalo. 

1 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Iphone 5

Odlucio sam prodati/mjenjati svoj Galaxy S3 za novi iphone. U dilemi sam dali da cekam 5c ili da uzmem samo obicnu peticu

Prijedlozi?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Iphone 5
Zin8 kaže...

Odlucio sam prodati/mjenjati svoj Galaxy S3 za novi iphone. U dilemi sam dali da cekam 5c ili da uzmem samo obicnu peticu

Prijedlozi?

Zuri li ti se toliko da ne zelis cekati 5S?

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
14 godina
odjavljen
Iphone 5

5S ce imati dosta visu cijenu a i vjerojatno nece biti zainteresiranih za razmjenu za S3, a i ne svidja mi se npr. onaj TouchID.

Kad bi uopce trebao stici kod nas? Cekao bi cisto zato jer ce mozda pasti cijene starijih modela

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone 5
Obicnoj petici sigurno nece pasti cijena zbog izrade. Dobivam svakakve ponude za svog
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Iphone 5

A jel se zna kad bi trebali 5s i 5c doci do nas?

I dali ima neke posebne razlike izmedju 5 i 5c?

0 0 hvala 0
17 godina

Nesto se govorka da ce kod nas doci 01.11, ali to su samo glasine za sad.

Najveca razlika izmedu 5 i 5c je kuciste - 5 metal, 5c plastika u bojama.

***** Maxxy *****
16 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

5S ce imati dosta visu cijenu a i vjerojatno nece biti zainteresiranih za razmjenu za S3, a i ne svidja mi se npr. onaj TouchID.

Kad bi uopce trebao stici kod nas? Cekao bi cisto zato jer ce mozda pasti cijene starijih modela

Ako ti se ne svida ne moras ga koristit(TouchID), onda prakticki imas iPhone 5, a bolji je :) mislim da se isplati, no kako zelis, sto se tice razmjene, ako i ne bude, prodas S3 i kupis 5S uz neku nadoplatu. No tebi na volju, bitno da nakon tog budes zadovoljan neko dulje vrijeme
Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
14 godina
odjavljen
Maxxy kaže...

Nesto se govorka da ce kod nas doci 01.11, ali to su samo glasine za sad.

Najveca razlika izmedu 5 i 5c je kuciste - 5 metal, 5c plastika u bojama.

To znam da je najveca,ako ne i jedina.Ostale su neke mislim sitnije razlike

A neznam budem vidio kakve ponude cu dobiti za svoj S3 i to

16 godina
neaktivan
Iphone 5
Ostale razlike su ti bolja facetime kamera (2Mpx u odnosu na 1.3, iako obje podrzavaju 720p snimanje, tj Facetime HD). Druga razlika je 2% veca baterija... Ostalo je sve identicno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 5

Ja bi rade uzeo iphone 5, ipak mi je metal i tankoca draza od raznih boja. To je zapravo jedina razlika, ovo drugo su sitnice.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Iphone 5

Prednju kameru koristim 2 puta mjesecno,a 2% vecu bateriju neznam dal cu ikad osjetiti tako da mislim da cu ipak uzeti 5.

Također na prvu izlgeda mi puno kvalitetnije i elegantnije 5 od 5c

Koliko realno vrijedi nova petica? Nova mislim da nije jako stara tj. da jos ima garu,recimo full bundle i da nije ostecena?

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

Prednju kameru koristim 2 puta mjesecno,a 2% vecu bateriju neznam dal cu ikad osjetiti tako da mislim da cu ipak uzeti 5.

Također na prvu izlgeda mi puno kvalitetnije i elegantnije 5 od 5c

Koliko realno vrijedi nova petica? Nova mislim da nije jako stara tj. da jos ima garu,recimo full bundle i da nije ostecena?

Realno ja nebi dao vise od 3300kn.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
17 godina
Iphone 5

Prodajem svoju za 3500, imam 3-4 ponude.

2 i po mj star, koristen kao media player, ne ostecen, crni 16GB, gara do 1.7.2013.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 5

Sjecam se frend kupovao novu peticu vakumiranu za novu godinu platio ju tocno 4kilokune (zakljucan na vip, moram napomenut)

16GB, sad su se nekako te cijene razbucale, zbog toga jer bi ljudi ocito radije 5 od 5C.

3200 mi se sad cini jako skupo, ocito se ne moze ispod, nabijena cijena, a placa se i brend (normalno)

http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/iphone-4s-crni-32gb-oglas-9308923 Ako si na vipu

Inace sretno

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Re: iPhone 5
Mojpismonosa kaže...

Sjecam se frend kupovao novu peticu vakumiranu za novu godinu platio ju tocno 4kilokune (zakljucan na vip, moram napomenut)

16GB, sad su se nekako te cijene razbucale, zbog toga jer bi ljudi ocito radije 5 od 5C.

3200 mi se sad cini jako skupo, ocito se ne moze ispod, nabijena cijena, a placa se i brend (normalno)

http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/iphone-4s-crni-32gb-oglas-9308923 Ako si na vipu

Inace sretno

Šteta na T-Mobile sam,ali zapravo mi i nije to toliko vazno. Lako pređem na drugog operatera

Da placa se brend i to previse.Prenapuhane su cijene, ali kaj ces.

17 godina
Iphone 5

Pa nisu bas prenapuhane, GS3 drzi istu cijenu.

Samo sto su cijene narasle i ovdje i u USA, recimo 5-ca u Americi (nova), je skocila s 530$ na 580$.

Potraznja je stvarno velika, prijatelj je prosli tjedan prodao zapakirani za 4200

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
kupi 5. 5c nebi nikad kupio. a 5s je isti ko 5 , decki su ti naveli razlike. ja cu cekat 6. ako me bude jos drzala mobimanija haha

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Iphone 5

A dali mi se isplati mjenjati s3 za 4s?

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
ekran je drasticno manji. nemam iskustva kako ios7 radi na 4s. najbolje je da probas ip4s na ios7 pa vidis kakav ti je. al istina je da je 5 sad skup. prodaju ga za 4000+ kn. a rabljeni mos i 3600 kn dobit. to je tako prenapuhano. nije se ni meni svidjelo kad sam morao prodat xperiu s staru 8 mj za 1500 kn a iphone 4 je kosto 1800 a star par godina model. al sto mos to je apple

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Nemoj nikako! Bar ne bez postene nadoplate

14 godina
odjavljen
Mojpismonosa kaže...
Zin8 kaže...

Nemoj nikako! Bar ne bez postene nadoplate

A razmisljam jer fakat dosta mi je Androida i tih hvaljenih widgeta i jezgrama napucanih procesora, a na kraju sve skupa ide 17x fluidnije na iphonu nego na galaksiji. A i ljepse mi izgleda

Koliko da trazim nadoplate?

13 godina
neaktivan
Iphone 5
gledam cijene na njuskalu. 4s novi 3000 kn. galaxy s3 2800kn nazalost ne cini mi se da mos trazit nadoplatu. vidi ali cini mi se da ces dobro proc i u slucaju razmjene.

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
gledam cijene na njuskalu. 4s novi 3000 kn. galaxy s3 2800kn nazalost ne cini mi se da mos trazit nadoplatu. vidi ali cini mi se da ces dobro proc i u slucaju razmjene.

Da ali koliko sam skuzio kolega ne trazi vakuumirani, ili se varam?

14 godina
odjavljen
Iphone 5

Dobro si skuzio. Netreba bit novo vakumirano. Moze i rabljeni a ti su uglavnom kolko vidim 2k-2.4k

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
kolko svoj procjenjues ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 5

Svejedno, po meni idi na noviji mob, imat ce i dulji support a i ima novi Lightning pa bi mogo imat problema ako nove stvari budu izlazile samo za novi konektor

Bar iPhone 5, preporucam ako se ikako mozes strpit nekako 5S uhljebit

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Iphone 5

2000-2100? Tako nesto

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
onda ti je sve jasno .

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

2000-2100? Tako nesto

Dam ti ja svoj 4s uz andoplatu 600kn. {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice