Imate li iPhone? zaključana tema

poruka: 70
|
čitano: 10.185
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

nemam ga,ak je dzabe zelim ga ak nije kupicu si htc :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

EDIT: sorry double post!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 20:02 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

iPhone je ultraskup komad hardvera (kvalitetnog, da se razumijemo) koji služi za dodatnu online uslugu koje kod nas nema. Kao što sam već pisao, idealno je uz iPhone koristiti flat tarifu koje kod nas - nema.

U USA je to daleko bolje kombinacija: iPhone+iTunes+flat rate!

Kod nas je šminkerski gadget za stavit na stol u bircu.

† Blizzard North (aka Condor) 1993 - 2005

5 0 hvala 0
17 godina
RE: Imate li iPhone?
D4RKL1NG kaže...

iPhone je ultraskup komad hardvera (kvalitetnog, da se razumijemo) koji služi za dodatnu online uslugu koje kod nas nema. Kao što sam već pisao, idealno je uz iPhone koristiti flat tarifu koje kod nas - nema.

Apsolutno se ne slazem sa tobom. Uopce nije potreban flat rate da bi ga "normalno" koristio. Imam 1Gb paket i to je sasvim dovoljno za normalan rad (mail, web i sl)

Naravno da neces skidati velike fajlove (video i sl). Ovo ne vazi samo sa iPhone vec i za druge smartphonove tako da...

Tu je i wireless, sync itd.

16 godina
neaktivan
parizer kaže...
D4RKL1NG kaže...

Apsolutno se ne slazem sa tobom. Uopce nije potreban flat rate da bi ga "normalno" koristio. Imam 1Gb paket i to je sasvim dovoljno za normalan rad (mail, web i sl)

Naravno da neces skidati velike fajlove (video i sl). Ovo ne vazi samo sa iPhone vec i za druge smartphonove tako da...

Da, wireless je zakon, možeš se povezati u gotovo svakom kafiću i preko njih ići na net, zato i je tu. :D

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
17 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Ne postoji nigdje flat rate na mobilnim mrežama! U slučaju USA i AT&T to je 5 GB.

16 godina
Imate li iPhone?

DA ali internet je ono što se kod njega naglašuje a u drugim državama sa ugovorom dobiješ flat internet i onda to ima smisla koristit(možete i ovak,osim ako imate brdo love za račune). Nije problem što imaš "limit" i ja sam imao na svom mobu od vipa internet paket od 20MB i to mi je trajalo mjesec dana jer sam koristio samo za gmail,koji praktički i ne troši(u mjesec dana potrošio 2MB)al onda zadnjih par dana kad mi je trebao isteć paket(i izgubit sve megabajte)počeo sam surfat, i potrošio sve za nekih sat vremena surfanja. E sad da tako surfam svaki dan po par sati brzo se potroše gigabajti i zato je flat potreban da se ne brineš nego samo uživaš u surfanju.

E btw nemam iphone da ga mogu kupit za 200-tinjak kuna uzeo bi ga pa prodao za 1500knBelji seNije zbog samog iphone nego što su mi općenito mrski svi mobovi sa touch-screenom a nemaju qwerty tipkovnicu(fizičku ne virtualnu)tako da bi rađe uzeo SE xperia x1/x2, n97, ili HTX touch HD(mislim da taj model imat tipkovnicu)

Sad vidim ovo za flat-rate,al opet si u krivu: blackbery ima flat-rate i to i za kupnju u hrvatskoj, a ima i flat čak i za roming,odlična stvar samo mi se njihovi mobovi ne sviđajuMršti se

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 23:39 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

DA ali internet je ono što se kod njega naglašuje a u drugim državama sa ugovorom dobiješ flat internet i onda to ima smisla koristit(možete i ovak,osim ako imate brdo love za račune). Nije problem što imaš "limit" i ja sam imao na svom mobu od vipa internet paket od 20MB i to mi je trajalo mjesec dana jer sam koristio samo za gmail,koji praktički i ne troši(u mjesec dana potrošio 2MB)al onda zadnjih par dana kad mi je trebao isteć paket(i izgubit sve megabajte)počeo sam surfat, i potrošio sve za nekih sat vremena surfanja. E sad da tako surfam svaki dan po par sati brzo se potroše gigabajti i zato je flat potreban da se ne brineš nego samo uživaš u surfanju.

E btw nemam iphone da ga mogu kupit za 200-tinjak kuna uzeo bi ga pa prodao za 1500knBelji seNije zbog samog iphone nego što su mi općenito mrski svi mobovi sa touch-screenom a nemaju qwerty tipkovnicu(fizičku ne virtualnu)tako da bi rađe uzeo SE xperia x1/x2, n97, ili HTX touch HD(mislim da taj model imat tipkovnicu)

Sad vidim ovo za flat-rate,al opet si u krivu: blackbery ima flat-rate i to i za kupnju u hrvatskoj, a ima i flat čak i za roming,odlična stvar samo mi se njihovi mobovi ne sviđajuMršti se

Ajde mi reci kod kojeg smartphonea se ne naglasava internet?

1Gb je ipak dosta vise od 20Mb... Surfrati ionako ne mozes predugo na bilo kojem smarthoneu.

I ja sam mislio da se necu moci naviknuti na touch screen tipkovnicu, ali ide i to puno bolje nego sam ocekivao.

17 godina
neaktivan
parizer kaže...
D4RKL1NG kaže...

A Youtube? Razmišljaj kao amerikanac! Njima je prvenstveno namjenjen. Taman da i nemaju flat, koliko je njima mobilni net jeftiniji ili barem prilagođen njihovim primanjima.

Meni je recimo gledanje na Youtube normalno, a ajde da vidimo koliki postotak hrvata si to može priuštiti? Nemaju svi 1GB paket, a i tu se treba paziti na svaki megabajt.

16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

A Youtube? Razmišljaj kao amerikanac! Njima je prvenstveno namjenjen. Taman da i nemaju flat, koliko je njima mobilni net jeftiniji ili barem prilagođen njihovim primanjima.

Meni je recimo gledanje na Youtube normalno, a ajde da vidimo koliki postotak hrvata si to može priuštiti? Nemaju svi 1GB paket, a i tu se treba paziti na svaki megabajt.

u potpunosti se slazem,da je net preskup Cool...mnogi paze koliko ce da potrosi i na kompu a ne na mobitelu....

17 godina
Imate li iPhone?

Pa ova sad rasprava nema vise veze samo sa iPhoneom vec sa bilo kojim smartphoneom, to je pitanje davatelja usluga, drzave kao takve (standard) itd.

Imao sam i "Flat" internet od Vipa - stick za laptop (flat moj k... - oni flatom nazivaju 10GB). Otisao i nikad vise - uzeo iPhone sa 1GB i super zadovoljan...

Kad nisam doma pregledam mail i prosurfam na njemu, kad sam doma imam komp. A ako idem na put spojim iPhone na laptop (teethering) i opet dobro.

Pitanje da netko moze priustiti netko ne moze jest druga tema.

A da bi moglo biti bolje, to svakako da bi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rasprava nema veze samo sa iPhoneom više, ali htio sam reći da iPhone pruža svoj puni potencijal s kvalitetnom internet uslugom i iTunesima. Nešto što ćemo još čekati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 0:35 (D4RKL1NG).
17 godina
Imate li iPhone?

Kupovati aplikacije preko iTunesa mozes (odlicna hr aplikacija je Croatia Traffic & Weather :) tako da u tome nisi ogranicen.

Muziku ionako ne sljivim tako da mi je svejedno... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

jel postoji gps aplikacija  s kojom se nije potrebno spajati na internet?

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Nijedna ne treba spajanje na mrezu. Pod tim mislim na prave gps aplikacije koje imaju karte u mobu. Garmin, tom tom i ostale tako rade.

16 godina
neaktivan
logic kaže...
cuspajz kaže...

Nijedna ne treba spajanje na mrezu. Pod tim mislim na prave gps aplikacije koje imaju karte u mobu. Garmin, tom tom i ostale tako rade.

Garmin na iphone-u?! wtf???

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
logic kaže...
cuspajz kaže...

Ngdje nije rekao da je za iphone a i ja sam odgovarao generalno a ne za iphone ;)

Nemam pojma koje idu na  iphone niti me nesto pretjerano zanima. Ja sam rekeo koje rade bez obzira na mob i bez obzira na prisustvo GSM mreze :)

A ti znas koji ja mob imam i sta ide na njega ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...
stevan94 kaže...
logic kaže...
cuspajz kaže...

Ngdje nije rekao da je za iphone a i ja sam odgovarao generalno a ne za iphone ;)

Nemam pojma koje idu na  iphone niti me nesto pretjerano zanima. Ja sam rekeo koje rade bez obzira na mob i bez obzira na prisustvo GSM mreze :)

pa znam ja koji mob imas ti :) ali ovo je tema o iphone-u pa je vjerovatno i pitanje bilo vezano za iphone Belji se

P.S. bolja je navigacija na tvom mobitelu 1000 puta nego na iphoneu

17 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

Bili 16GB 3GS OS: 3.1.2 na tarifi i300 a još mi 2 miseca traje razdoblje u kojem je plaćam 150Kn. Platija sam ga 500Kn.

Stalno koristim 2 push emaila, internet, twitter, face i sve moguće aplikacije, uploadam i skidan video fileove i ne mogu potrošiti više od pola gigabajta podataka tako da mi je 2GB koje imam na tarifi previše pa ću je skresat na i150.

U osmom misecu kad sam bio na moru sam jedino uspio doći do 1GB podataka kad sam koristio tethering. A imam i viška poruka koje ni ne koristim pošto imam mogućnost stalnog korišitenja puno boljih načina dopisivanja od skypea do twitera ili besplatnog pinga.

Za razliku od nekih koji misle da je Amerika zemlja u kojoj teče rijeka čokolade i bombona mislim da je iPhone puno bolji za korištenje u Europi koja je puno bolje pokrivena 3G signalom. Jedino što su Američki gradovi puno bolje pokriveni WiFi signalom od Hrvatske. Jedino što oni imaju mogućnost besplatnog korištenja nekih servisa koji im omogućuju gledanje TVa i slušanja glazbe online.

http://www.metacafe.com/watch/1972097/how_to_behave_on_a_forum/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imate li iPhone?

imam iPhone, nemam pojima više u kom paketu, uglavnom imam 500Mb prometa, 300 "free" sms/mms-a, besplatne pozive u mreži ... non stop sam na netu, surfam, facebook, youtube, skidam sa dva mail accounta dnevno po dvadesetak mailova, gps, twitter, ovo ono i ne mogu potrošiti tih 500Mb nikako. Doma se spojim na wi fi uglavnom. Inače uz svu govoranciju jer fiksni telefon uopće ne koristim, a zbog posla sam poprilično na telefonu i nikad ne gledam na sat mjesečni trošak ukupno mi je redovno između 300 i 400 kn plafon. Tu i tamo preko grane naravno nešto više potrošim... e da, platio sam ajfon 32Gb 3Gs nešto oko petsto kuna koliko se sjećam ili i manje ( bila je doplata za 32 Gb  neka, inače je bilo i jeftinije ) ( flex team ) ... meni se to čini razumno.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
logic kaže...
stevan94 kaže...
logic kaže...
cuspajz kaže...

pa znam ja koji mob imas ti :) ali ovo je tema o iphone-u pa je vjerovatno i pitanje bilo vezano za iphone Belji se

P.S. bolja je navigacija na tvom mobitelu 1000 puta nego na iphoneu'

Psssssssssssssssssssssssssssst ne smijes to reci. ccccccccccccccccccccccccc. Koje svetogrdje. Zar ima nesto u blizem i daljem svemiru bolje od iphonea? Spalice te na lomaci kao bogohulnika :=)

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

pogledaj nadolazeci nokia N900

Meni izgleda mljac ;)

Imam utisak da ce u moj dzep kad cijena padne na normalni nivo ;)

17 godina
Imate li iPhone?

i dalje me cudi kako neki ljudi sa tolikom dozom gadjenja pricaju o iphonu!

pa niko nikoga ne sili da ga koristi pobogu!

ko ga voli neka ga ima. ako nekome pase samsung, nokia, htc... super! 

ove spike moja navigacija je bolja od tvoje...

zasto nema teme "imate li xperiu"?!

pocnite pricati o tim super dobrim telefonima a iphone ostavite onima koji ga vole! 

i svi sretni! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Imate li iPhone?

Mah to je tako kad iphonu ljudi uzmu samo da ljudi vide da ga imaju(ne svi ali većina)baš neki dan se vozio u busu vidio tipa kako cijelo vrijeme u busu samo vrti iphone u ruci,nit ga koristi niti išta samo ga drži da bi valjda drugi gledali i pojeli se kako ga oni nemaju a on ga ima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Imate li iPhone?

ma da, to je problem kod iphona...

ti sminkeri ga unistavaju! neka nadju nesto drugo!

ima tih armani mobitela itd.

i onako samo poruke salju i zovu!

najsretniji bi bio kad se o tom iphonu ne bi pricalo toliko,

a najvise o njemu pricaju ljudi koji ga nemaju ironije li!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kinsif kaže...

ma da, to je problem kod iphona...

ti sminkeri ga unistavaju! neka nadju nesto drugo!

ima tih armani mobitela itd.

i onako samo poruke salju i zovu!

najsretniji bi bio kad se o tom iphonu ne bi pricalo toliko,

a najvise o njemu pricaju ljudi koji ga nemaju ironije li!

sta lupas covjece??? sada bi bilo ko god izvadi u busu skuplji mob da se kurci i da ga je kupio radi ukrasa Cool

daj boze da moderator obrise ove retardirane komentare pojedonih ljudi koji pricaju da neki kupuju iphone da bi ga pokazivali drugima,pa valjda su i oni ljudi,valjda i oni znaju da koriste mobitel :)

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

sta lupas covjece??? sada bi bilo ko god izvadi u busu skuplji mob da se kurci i da ga je kupio radi ukrasa Cool

Ima i takvih Namigiva

16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
stevan94 kaže...

Ima i takvih Namigiva

sta hoces da kazes??? da ga koriste samo za pozive i sms??? takvih sigurno nema!!! svi koji ga imaju moraju slusati glazbu na njemu instalirati koju aplikaciju igrati igre....

17 godina
neaktivan
kinsif kaže...

i dalje me cudi kako neki ljudi sa tolikom dozom gadjenja pricaju o iphonu!

pa niko nikoga ne sili da ga koristi pobogu!

ko ga voli neka ga ima. ako nekome pase samsung, nokia, htc... super! 

ove spike moja navigacija je bolja od tvoje...

zasto nema teme "imate li xperiu"?!

pocnite pricati o tim super dobrim telefonima a iphone ostavite onima koji ga vole! 

i svi sretni! 

Meni je fascinantnije kako neki ljudi sa obozavanjem pricaju o iphoneu ;)

Ipak je to komad metala i plastike koji bi trebao da ima neku svrhu a ovdje vidim da posotji kult obozavanja Iphonea. To nisam vidio ni za jedan drugi mob ili proizvodjaca.

17 godina
logic kaže...

Meni je fascinantnije kako neki ljudi sa obozavanjem pricaju o iphoneu ;)

Ipak je to komad metala i plastike koji bi trebao da ima neku svrhu a ovdje vidim da posotji kult obozavanja Iphonea. To nisam vidio ni za jedan drugi mob ili proizvodjaca.

I meni je fascinantno koliko su neki ljudi zaludeni nekom stvari bilo da se ta stvar zove nokia ili iphone ili nesto trece npr. VW Golf :)

Sto se imas kome dokazivati da tvoja stvar ima ovo ono, zaboli me... Imas ga radi sebe, ne drugih. Ako si ti zadovoljan sto ti treba vise?

Nazalost zivimo u takvom drustvu gdje se pojedinci kurce to je istina, ali ne mozes svakog tko ima iPhone ili neku drugu 'stvarcicu' stavljati u kos sa njima.

Mozda sam ga kupio jer mi najvise odgovara u tom trenutku...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice