- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

e pa awarov rom nije službeni i drukčije se instalira od službenog roma što ti je i objašnjeno u prvom postu ove teme a imaš i službeni pdf http://www.huaweidevice.co.in/Downloads/UserGuide/U8650/HUAWEI-Sonic-Software-Upgrade-Procedure.pdf
ovaj vendor nemoj instalirati! samo iz dload foldera
Imam instalirane drivere i ne zeli mi instalirat recovery napravim sve kako pise i kad ukljucim instalation bat pise da stisenm neku tipku ja stisnem zatim pise waiting for device i tako stoji :/ Zna li neko sta trebam napravit?
1. Skinite CWM Recovery:5.0.2.6 http://www.mediafire.com/download.php?hl7sr4pxysoior4 ili novija verzija 5.0.2.7 link stranice Turbobit.net mirror
2. Na mobitelu iskljucite fast boot, settings->application->fastboot
3. Ugasite mobitel
4. Pritisnite VOLUME DOWN + POWER i drzite 10s, mobitel ce pokazati pocetnu sliku, i tako neka stoji.
5. Spojite mobitel na racunalo USB kablom
6. U device manager-u instalirajte driver za mobitel koji ste upravo spojili, driveri se nalaze u fajlu koji ste skinuli
7. Nakon instaliacije drivera, pokrenite Instalador.bat, koji ce instalirati recovery, i rebootat mobitel u novoinstalirani recovery.
pozz ljudi!!! :D
imam rootanog huaweia, s 2.3.5 offical romom..znaci ipak znam nes, al imam par pitanja pa bi molio strpljive duse da mi odgovore :D jer nikad nisam stavljao custom rom na mobitel
1) ovi driveri su za komp (intaliram ih na komp)..oce li mi raditi iako imam windows xp (jesu li to oni isti koje sam trebao za superoneclick)?
2) ovo pod jedan sta je lean&mean pisao..jel ima neki novi u meduvremenu recovery (nova verzia) ili da skinem ovu 5.0.2.7 Turbobit.net mirror..?
3) di je device manager..to moram skinut neki program ilii je u mobu nes?
4) gdje da nadem Instalador.bat
..i dali to sve na kompu pokrecem instalram itd..mislim na taj instalador i driver..ne stavljam ih na mob jel (jedino kaj na mobu radim je ukljucivanja fastboota)
5) jel treba ukljucit usb debuging ko za root?
puuuno fala unaprijed na strpljenju :)
btw mislim stavit ovaj final version od Fundoswkog kaj svi hvale :D

Ja sam sad isao stavit Hrvatski Tele2 rom i pise mi Installation aborted.
Znaci rom neradi ili?
EDIT: sad sam probao staviti i ovaj rom sa huawei stranice ali mi niti njega nece
E:Can't open /sdcard/U8650.zip (bad)
u 1postu lijepo je objašnjeno: instalacija stock roma
instalacija custom roma
Molim ne postavljajte glupa pitanja sve je objašnjeno treba samo pročitati sa razumijevanjem !!!
EDIT: Lista stock romova:
Sluzbeni Huawei u8650 kineski rom: LINK
Stock rom australijskog providera, najslicniji tele2 rom-u: LINK
Upute za instalaciju stock rom-a:
1. Kopirajte stock rom na sd karticu, putanja do rom-a mora izgledati ovako: /dload/update.app
2. Iskljucite fast boot, settings->applications->fast boot
3. Ugasite mobitel
4. Pritisnite VOLUME UP + VOLUME DOWN + POWER i drzite dok ne krene instalacija
5. Nakon instalacije mobitel ce se rebootati i imat cete cist stock rom.
1. Skinite CWM Recovery:5.0.2.6 http://www.mediafire.com/download.php?hl7sr4pxysoior4 ili novija verzija 5.0.2.7 link stranice Turbobit.net mirror
3. Ugasite mobitel
4. Pritisnite VOLUME DOWN + POWER i drzite 10s, mobitel ce pokazati pocetnu sliku, i tako neka stoji.
6. U device manager-u instalirajte driver za mobitel koji ste upravo spojili, driveri se nalaze u fajlu koji ste skinuli
7. Nakon instaliacije drivera, pokrenite Instalador.bat, koji ce instalirati recovery, i rebootat mobitel u novoinstalirani recovery.
imam rootanog huaweia, s 2.3.5 offical romom..znaci ipak znam nes, al imam par pitanja pa bi molio strpljive duse da mi odgovore :D jer nikad nisam stavljao custom rom na mobitel
1) ovi driveri su za komp (intaliram ih na komp)..oce li mi raditi iako imam windows xp (jesu li to oni isti koje sam trebao za superoneclick)?
2) ovo pod jedan sta je lean&mean pisao..jel ima neki novi u meduvremenu recovery (nova verzia) ili da skinem ovu 5.0.2.7 Turbobit.net mirror..?
..i dali to sve na kompu pokrecem instalram itd..mislim na taj instalador i driver..ne stavljam ih na mob jel (jedino kaj na mobu radim je ukljucivanja fastboota)
1.TREBALI BI
2. SKINI 5.02.6
3.DEVICE MANAGER ILITI UPRAVITELJ UREĐAJA NALAZI SE ISPRED TEBE TJ U TVOME RAČUNALU ,DESNI KLIK MIŠA NA IKONU MY COMPUTER ,PROPERTIES
4. INSTALADOR BAT NALAZI SE U RARU DATOTEKE CWM 5026 , U 5027 GA NEMA POD TIM NAZIVOM
PRATI TU INSTALACIJU IZ 1 POSTA ILI INSTALIRAJ BENRU89 CYAN ROM ON TI INSTALIRA CWM 5026 AUTOMATSKI SA ROMOM
3. Ugasite mobitel
1.TREBALI BI
2. SKINI 5.02.6
3.DEVICE MANAGER ILITI UPRAVITELJ UREĐAJA NALAZI SE ISPRED TEBE TJ U TVOME RAČUNALU ,DESNI KLIK MIŠA NA IKONU MY COMPUTER ,PROPERTIES
4. INSTALADOR BAT NALAZI SE U RARU DATOTEKE CWM 5026 , U 5027 GA NEMA POD TIM NAZIVOM
PRATI TU INSTALACIJU IZ 1 POSTA ILI INSTALIRAJ BENRU89 CYAN ROM ON TI INSTALIRA CWM 5026 AUTOMATSKI SA ROMOM
tuba mi mozes malo objasnit sta sa tim device managerom ne kuzim taj dio.
Imam instalirane drivere i ne zeli mi instalirat recovery napravim sve kako pise i kad ukljucim instalation bat pise da stisenm neku tipku ja stisnem zatim pise waiting for device i tako stoji :/ Zna li neko sta trebam napravit?
DA I TI SE SAD ČUDIŠ KO PURAN GLISTI! DA SI PROČITO ONO ŠTO NISI TO BI VEĆ BILO RIJEŠENO !!! 1 POST
OOOOO MMMMMAAAAAAAAAYYYYYYYYYY GGGGGGOOOOOOOOODDDDDDDD-Briši prvi post,ne treba ga više uopće,ako ne znaš šta je device menager,ostavi se rootanja,stockanja,modanja,jel će ti mobitel služiti kao lampa na noćnom ormariću.,i još bi stavio onoga što lupa glavom u zid,ali ga na žalost nemamo na ovom forumu!!!!!!!
OOOOO MMMMMAAAAAAAAAYYYYYYYYYY GGGGGGOOOOOOOOODDDDDDDD-Briši prvi post,ne treba ga više uopće,ako ne znaš šta je device menager,ostavi se rootanja,stockanja,modanja,jel će ti mobitel služiti kao lampa na noćnom ormariću.,i još bi stavio onoga što lupa glavom u zid,ali ga na žalost nemamo na ovom forumu!!!!!!!
1. Hvala na pomoci bas si pomogo!!!
2. Znam sta je device menager (vidis informacije o kompu) ali nekuzim sta sa njim treba napravit.
tuba sta to nisam procito?
1. Hvala na pomoci bas si pomogo!!!
2. Znam sta je device menager (vidis informacije o kompu) ali nekuzim sta sa njim treba napravit.
tuba sta to nisam procito?
3. Ugasite mobitel
EVO OVO!!! PODEBLJANO
e pa stisnuo sam i dode onaj huawei logo i mob zavibrira zatim ukjucim usb
SAD STISNI INSTALADOR BAT NA RAČUNALU U MAPI CWM 5026 I TO BI TREBALO ROOTAT MOB, NARAVNO AKO SI PRETHODNO INSTALIRAO DRIVER ZA TLF. DA TI GA KOMP MOŽE PREPOZNAT.......ILI PRATI TU INSTALACIJU IZ 1 POSTA ILI INSTALIRAJ BENRU89 CYAN ROM ON TI INSTALIRA CWM 5026 AUTOMATSKI SA ROMOM
SAD STISNI INSTALADOR BAT NA RAČUNALU U MAPI CWM 5026 I TO BI TREBALO ROOTAT MOB, NARAVNO AKO SI PRETHODNO INSTALIRAO DRIVER ZA TLF. DA TI GA KOMP MOŽE PREPOZNAT.......ILI PRATI TU INSTALACIJU IZ 1 POSTA ILI INSTALIRAJ BENRU89 CYAN ROM ON TI INSTALIRA CWM 5026 AUTOMATSKI SA ROMOM
opet mi dolazi sve isto probat cu sa tim romom.
Opet imam probleme.Naime, sad svaki put kad upalim mob, bez obzira držim li koju tipku ili ne, uvijek mi se otvori recovery. čak sam i fastboot uključio, no i dalje se pojavljuje. kako da to isključim?!inače što god pokušavao stisnut (bilo koja kombinacija tipki) UVIJEK se otvori recovery
Slobodno je oko 70mb

P.S. sorry na dva posta, na mobu sam :S

Evo uspio sam riješiti sve probleme. Jedino što me sad muči je sva ta šuma razno raznih romova, pa bih vas zamolio da mi jednostavno preporučite koji je nabolji. malo bi klokao cpu, stoga neka ima i tu mogučnost.(prvenstveno ću mob koristiti za glazbu, internet i igre, ako to pomaže)
Moze neko linkat net fix za update 3 od awara
Moze neko linkat net fix za update 3 od awara
P.S. sorry na dva posta, na mobu sam :S
je moguće je imaš u 1 postu pod skripte i zakrpe
Kao što sam i obećao, sve što ste htjeli je u novoj 2.0 verziji, koja naravno normalno prikazuje pozivatelja, kako god upisali (+385 ili 09x).
Sadrži sve što i v1.2, a dodao sam:
-Notepad
-SocialExt (streamovi)
-Quickboot
-Battery Calibration
-NetAssistant
Što se tiče prikaza stanja baterije, osobno mi je zanimljivije da se spušta svakih 5%, pa sam ostavio svakome na volju, tko želi prikaz po 1% instalirajte update.
Za one koji se vole igrati overclockingom, možete staviti OC kernel koji će vam biti stabilan na 780MHz.
Naravno, sve updateove instalirate iz recovery bez wipe.
Pozdrav!
e fundowsky jel taj mi možeš dat link za stil baterije kao šta ima a.warow a ne onaj u krugu stil baterije nesviđa mi se!
I jeli ovaj novi tvoj update sa popravljenim imenikom ima huawei launcher?
e fundowsky jel taj mi možeš dat link za stil baterije kao šta ima a.warow a ne onaj u krugu stil baterije nesviđa mi se!
I jeli ovaj novi tvoj update sa popravljenim imenikom ima huawei launcher?
Ima huawei launcher 3.
Ne znam kakav prikaz baterije ima awar, ako želiš takav, instaliraj awar.
evo, ja sam uspiio rootati pomoću ovog posta, pošto sam imao komplikacija sa ovima koji su navedeni u prvom postu
ma bravo!!! i koji recovery imaš nakon što si instalirao sa tog posta?
4.0.1.4 Zašto pitaš?! jeli taj dobar ili nevalja?!
evo, ja sam uspiio rootati pomoću ovog posta, pošto sam imao komplikacija sa ovima koji su navedeni u prvom postu
ma bravo!!! i koji recovery imaš nakon što si instalirao sa tog posta?
4.0.1.4 Zašto pitaš?! jeli taj dobar ili nevalja?!
PRESTAR JE JA SAM IMAO 4026 ,5026 A SAD 5027 IMA NEKI RAZLOG ZAŠTO SE RAZVIJA NOVIJI RECOVERY BOLJE KOMPRESIRANJE ,BRŽI... ITD
@FUNDOVSKY
sve pohvale ovaj je rom zakon. bolji je bez onog oc 780 kernela ,na 600 mhz 1540 antutu bench a na 780 mhz 1520