- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
na čisti benruov cm 7.2 3.0 sam nakeljio nove adreno drivere i u build.propu podesio kvalitetu scrolla i jos par stavri iz ovih modanih stockova i mogu rec da mi je sad to baza za stalni rom, treba jos sitnice doradit ali leti.
zvuk je i dalje tiši od orig roma 50%.
NOVI ROM U 1 POSTU: UPDATE 3 ROM
Toe a.war,ne?
Jel treba OC posebno install ili?
Hvala.
Treba posebno instalirat OC, i opet ne radi net pa treba instalirat net fix, i market se stalno ruši, kad neku app oću otvorit, inaće sve radi super, brži je nego prijašnja verzija, i dalje bolje reultate na benchmarku :D

ima li tko možda oriinalan tj. Tele2 ROM. Rado bih ga vratio nazad i hoće li imati one tipke u notifikaciji. Tko mi može preporučit za otključavanje moba. Kolko dode. Sad za ovo pitanje bojim se da znam odgovor: Hoće li mob biti pod garancijom ako vratim originalan ROM i hoće li vrjediti garancija nakon otključvanja?
ima li tko možda oriinalan tj. Tele2 ROM. Rado bih ga vratio nazad. Tko mi može preporučit za otključavanje moba. Kolko dode. Sad za ovo pitanje bojim se da znam odgovor: Hoće li mob biti pod garancijom ako vratim originalan ROM i hoće li vrjediti garancija nakon otključvanja?
Što se tiče orginalnog ROMA imaš na prvoj stranici link, za skinut. A ovo za otključavanje kolko sam skužio imaš jednog lika na e-bayu kojem pošalješ pare i on ti u 24h pošalje kod koji otključava mob, e sad za cijenu se nemogu nikako sijetiti kolka je, ali nije puno.
Ovo za garanciju ti ne znam, pitaj nekog iskusnijeg.
sadrži fix od ranije i malo izmijenjene aplikacije... za one koji prvi put stavljaju, boot animacije NEMA, pa nemojte početi vaditi bateriju...
tuba01, molim te stavi na prvu stranicu
kako odrediš koje će aplikacije na rom a koje na ext?
jel ima neko link kak da promjenim onaj battery widget u klurusuru mod inače dobro radi al mi samo to smeta!
ima li tko možda oriinalan tj. Tele2 ROM. Rado bih ga vratio nazad i hoće li imati one tipke u notifikaciji. Tko mi može preporučit za otključavanje moba. Kolko dode. Sad za ovo pitanje bojim se da znam odgovor: Hoće li mob biti pod garancijom ako vratim originalan ROM i hoće li vrjediti garancija nakon otključvanja?
Ako ga otključaš,garancija ti više ne vrijedi
Edit: Jel zna tko kakav link od ovog oficijelnog roma zadnjeg,ali da je zipan kao modani,i da je sve original kao na update.app,da si mogu staviti svoju temu,adreno drivere,jel na ovoga ništa ne ide,a od fundowskog je dobar,ali bi htio onaj stream u dialeru da radi,ako tko zna,bio bi zahvalan?
Ako ga otključaš,garancija ti više ne vrijedi
Edit: Jel zna tko kakav link od ovog oficijelnog roma zadnjeg,ali da je zipan kao modani,i da je sve original kao na update.app,da si mogu staviti svoju temu,adreno drivere,jel na ovoga ništa ne ide,a od fundowskog je dobar,ali bi htio onaj stream u dialeru da radi,ako tko zna,bio bi zahvalan?
@dulesbj : http://www.fileserve.com/file/trucZmV/Yoigo_2.3.5.zip
jel ima neko link kak da promjenim onaj battery widget u klurusuru mod inače dobro radi al mi samo to smeta!
kako misliš promijeniš? na koji battery widget misliš, onaj iz 360 launchera? promijeniti ne možeš, možeš ga samo maknuti sa screena i staviti neki drugi.
Jel samo ja imam problem sa tim da nevidim ime onoga ko me zove, vec samo broj? rom kluros 1.1....
Takodjer, imam Fundowsky 1.2, i savrsen je rom osim sto ne vidim ko me zove, samo broj, bez imena :S Rjesenje?
Jel samo ja imam problem sa tim da nevidim ime onoga ko me zove, vec samo broj? rom kluros 1.1....
Takodjer, imam Fundowsky 1.2, i savrsen je rom osim sto ne vidim ko me zove, samo broj, bez imena :S Rjesenje?
Pregledaj postove od ranije, to je još neriješeno. Prikazuje ti normalno ako upišeš s +385
Za sve koji imaju moj rom, znam da se svima ne da čitati ranije postove, ali je velika mogućnost da je neki od problema već opisan.
Dakle, ime pozivatelja će vam normalno prikazivati ako broj upišete s +385. Imam to u planu riješiti, ali je zasad tako kako je.
EDIT: samo da javim svima koje zanimaju streamovi, tj.socialext aplikacija. Radi i bit će uključena u sljedeću verziju. Nadam se da ću riješiti i prikaz pozivatelja i mislim da je to to onda. Dajte mi do kraja tjedna :)
imaš u 1 postu link za uot kitchen pa si pokušaj složit temu ili stavi temu također iz prvog posta gdje je dules bj promijenio dosta toga i izgled baterije sa onim krugom ak te to zanima
Kad dođem u recovery , i kad idem pod apply update from sdcard, u to mapi nemam ničega. Inače kartica je formatirana i na njoj se nalazi SAMO taj update u zip fajlu (govorim o rootanju)
Kad dođem u recovery , i kad idem pod apply update from sdcard, u to mapi nemam ničega. Inače kartica je formatirana i na njoj se nalazi SAMO taj update u zip fajlu (govorim o rootanju)
I ja imam isti problem.
Je se treba namjestit APNs ako otkljucas mob jer ja sam nes namjesto sad radi ali mozda je onako veca brzina :) jer je ovako prilicno sporo.
Edit: 1 problem sam rjesio
meni rootanje nije htjelo raditi na taj nacin isprobaj onaj drugi nacin nema veze sto nemas 2.3.5 radit ce i na 2.3.3 :)
meni rootanje nije htjelo raditi na taj nacin isprobaj onaj drugi nacin nema veze sto nemas 2.3.5 radit ce i na 2.3.3 :)
Ako rootate, onda NE apply update nego install zip from sd card
Ako rootate, onda NE apply update nego install zip from sd card
hmm... toga nema.u izborniku mi se nudi samo "reboot system now" (to sigurno ne xD), "apply update from sdcard", "wipe data/factory reset", "wipe cache partition", "wipe misc partition", i "toucscreen firmware update".
EDIT:uspio sam :D
EDIT #2:nisam uspio :(
zasto kad idem instalirat onaj recovery napravim sve kako treba i kad otvorim instalation bat pise me waiting for device?
zasto kad idem instalirat onaj recovery napravim sve kako treba i kad otvorim instalation bat pise me waiting for device?
moraš na kompu imat instalirane drivere. evo ti link
EDIT: meni kod rootanja stane na "runing psneuter" i skorz se zamrzne ... :S
Da li se da ovaj mob otključati na sve mreže besplatno?
hmm... toga nema.u izborniku mi se nudi samo "reboot system now" (to sigurno ne xD), "apply update from sdcard", "wipe data/factory reset", "wipe cache partition", "wipe misc partition", i "toucscreen firmware update".
EDIT:uspio sam :D
EDIT #2:nisam uspio :(
Nema ti toga jer moraš staviti clockwork recovery. potraži upute u prvom postu.
ima li netko link za posljednji službeni ROM za huaweia?
edit:
našao.
evo ako nekome treba...

Ja sam sad isao stavit Hrvatski Tele2 rom i pise mi Installation aborted.
Znaci rom neradi ili?
EDIT: sad sam probao staviti i ovaj rom sa huawei stranice ali mi niti njega nece
E:Can't open /sdcard/U8650.zip (bad)
Ja sam sad isao stavit Hrvatski Tele2 rom i pise mi Installation aborted.
Znaci rom neradi ili?
EDIT: sad sam probao staviti i ovaj rom sa huawei stranice ali mi niti njega nece
ako hoces imam ja beckup od Tele2 rooma pa da ti uplodam.
Eh, trebalo bi čitati upute, što se nekima baš i neda jel? Prvo moraš odzipati i cijeli dload folder iz tog zipa staviti na karticu pa onda pokrenuti update.