smiri zivce i budi pristojniji...ipak si ti taj koji treba pomoc...a takvim ponasanjem ti niko nece htjet pomoc... ;)
skini si neki file manager...npr. ASTRO...pomocu njega ces moc pregledavat sve datoteke na mobu i na kartici...
smiri zivce i budi pristojniji...ipak si ti taj koji treba pomoc...a takvim ponasanjem ti niko nece htjet pomoc... ;)
skini si neki file manager...npr. ASTRO...pomocu njega ces moc pregledavat sve datoteke na mobu i na kartici...
oprosti stvarno sam nestrpljiv.Taj ASTRO se skida preko android marketa?onda ču imati mapu na kojoj mi je memorijska?
da, skines ga preko marketa...neces imat mapu...nego ces pokrenut tu aplikaciju (astro) i onda ces tamo vidjet sve foldere i fileove na memorijskoj kartici...
da, skines ga preko marketa...neces imat mapu...nego ces pokrenut tu aplikaciju (astro) i onda ces tamo vidjet sve foldere i fileove na memorijskoj kartici...
ok hvala skinuo sam astro i radi HVALA PUNO
zašto mis se na astru svako malo pojavi sorry the aplication galery has ben unexpecetedly please try agin i neznam kako stavit slike koje sam slikao na memorijsku.
Koristio sam Advanced task killer Froyo koji nije tako 'moćan' -
kilnem sve aplikacije i za 5 minuta opet su pokrenute (google,
stocks, news, fotprints, gmail, internet, maps..).
Onda sam ga skinuo i instalirao Android task killer koji je uredno
sve kill-ao- battery life se produžio na (skoro) 4 dana, memorije
uvijek oko 160mb slobodno i bijah zadovoljan.
Ali, ja sam namjestio za neke aplikacije na automatski kill nakon čega
mi je uvijek oko 130 MB slobodno a nema nijedne!!!! aktivne aplikacije
koju bi se moglo ugasiti.
Na popisu auto kill nema nijedne aplikacije...ili ja nisam znao pronaći
Vratio sam se na ATKF i naravno - nisam zadovoljan, baterija se cijedi
kao i prije a meni to ne paše , naravno...
Da se vratim na ATK i samo ručno kill-am ili postoji neko elegantno rješenje
a da me opet ne zezne - ako imate ideju ili prijedlog za aplikaciju - recite!!
Unaprijed hvala!
Siniša
juice defender ti je super app sa kojom ces dobit bez problema 1 dan duze trajanje baterije.verzija 0.9.5 najbolje radi.sa novijim verzijama sam imao problema.uz to imas widget koji ti pokazuje koliko se produzilo trajanje baterije.sve u svem nemas sta izgubit.iskljuci u accounts & sync background data ako ti netreba.
zašto mis se na astru svako malo pojavi sorry the aplication galery has ben unexpecetedly please try agin i neznam kako stavit slike koje sam slikao na memorijsku.
pa automatski ti ih sprema na karticu, nije imberlan poput samsunga sghd500 pa da ih stavlja u telefon.
pogledaj u mapu DCIM pa u mapu 100MEDIA
a sto ti je sa galerijom, to ne znam
ma snasao bi se ja sa touchem. mene sada zanima da li je rezolucija veliki problem?
Meni nije...
Sve mi radi što bi trebalo raditi i u ovoj rezoluciji...
Za tu lovu....
Ja sam jučer bio u VIP centru i isprobao Wildfire i uopće nije zrnasti ekran.Kada se web stranica zumira,tekst je odličan,ne vide se kockice.
Imam i WF-a i Hero-a.Na Wf-u se vidi zrnatost, jednostavno rezolucija je premala i "vide" se pixeli naspram Hero-a koji ima zadovoljavajuču rezoluciju (320x480).
Ja stvarno ne kužim, čime vi to gledate?
Povećalom?
Po meni najbitnija je stvar da je tekst čitljiv i da aplikacije rade na toj rezoluciji ...
Ma to su gluposti o toj zrnatosti....
i ja mislim da su to gluposti kaj pričaju o zrnatosti,uopće se ne kuže toliko da je rezolucija slaba.
Zanima me nekoliko stvari. Imam wf i sve radi normalno. Vidio sam WildPuzzle custom ROM:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877243
E sad, koliko vidim on donosi dosta poboljšanja, zanima me ima li ga netko i je li zadovoljan njime?
Zanima me koji su rizici prilikom instalacije...
I zanima me idu li obične aplikacije za najnormalniji Android na WildPuzzle
Razlike u rezoluciji ima, i to velike. Imam kući i desire i wildfire pa znam. I svi koji su gledali oba moba su rekli kako je razlika ogromna, iako su neki rekli da im to nije važno, ali razlika postoji. Najveća razlika di se osjeti nedostatak rezolucije kod wildfire je kod prikaza stranica di se mora tekst uvijek zumirati da bi nešto pročitali, dok na desireu je čitjivo ponekad i kada uopće nije zumirana stranica.
Uglavnom evo malo sam se potrudio pa ufotkao par slika da vidite razliku, uzmite u obzir da kamera nije kvalitetnija od ljudskog oka i ne može dočarati točno kako mi vidimo i da bi uopće slike i ličile na nešto morao sam dosta izbliza slikati pa onda i na jednom i drugom su slike nazubljene, ali se vide razlike...
Prema tvojim slikama izgleda kao da Wildfire ima rezoluciju ako Nokija iz prošlog stoljeća.
Pa čuj, ima rezoluciju istu kao moj bivši SE w995, samo što je on ima 2,4'' ekran a ne 3,2, pa je na njemu, tehnički gledano slika bolja nego na wildfire-u. Uglavnom u normalnom radu ne smeta, jer zbog niže rezolucije jednostavno je sve veće i nema problema, pa je jedino naspram desire-a razlika da puno manje toga imaš prikazano na ekranu. Tipa recimo u settings ja na desire-u vidim 7 i pol ikona po visini, dok ih na wildfire-u ima 6, ali malo im fali oštrine.
Ali zato u browseru, što god oćeš čitati moraš stalno zoomirati da bi vidio tekst, i onda moraš puno scrollati da bi pregledao stranicu. Na desire-u ja praktički nekada samo malo zoomiram i vidim skoro cijelu stranicu i mogu čitati bez problema, dok ovdje (kao što vidiš po slikama) je samo mutan tekst...
s tim slikama si ga usro generalno...imam wildfire i ispada da je rezolucija bolja nego na ovim tvojim slikama di je desire....
ne kazem ja da nema razlike, naravno da ima, i to velike....al daleko od toga da se na desireu ne treba zumirat i da je ekran na wf neupotrebljiv...
kazes vide se razlike...pa naravno da se vide, jos u specifikacijama ;)
Kažem, fotoaparat je lošiji od ljudskog oka i dručije vidi od nas, on ne hvata detalje koje mi vidimo vrlo lako, a neke detalje koje ne vidimo on ih totalno pojača.
A sa desire-om je moguće čitati sa malim zoomom slika je vrlo oštra i može se vrlo sitan tekst pročitati bez muke, kod wildfire-a moraš jako zoomirati da pročitaš tekst, osim glavnih naslovnica a nekad ni one nisu čitljive. Na bug.hr stranici kada ne zoomiraš, nijedan naslov nije čitljiv, dok na desire-u možeš i onaj kratki opis članka pročitati...
Pa normalno da ne moraš na Desireu zoomirat kad ima veću dijagonalu.
Zanima me nekoliko stvari. Imam wf i sve radi normalno. Vidio sam WildPuzzle custom ROM:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877243
E sad, koliko vidim on donosi dosta poboljšanja, zanima me ima li ga netko i je li zadovoljan njime?
Zanima me koji su rizici prilikom instalacije...
I zanima me idu li obične aplikacije za najnormalniji Android na WildPuzzle
Zna li itko?
Koristi netko od vas Screen Protector?Ako ga stavim,mogu ga skinuti?
Koristi netko od vas Screen Protector?Ako ga stavim,mogu ga skinuti?
da, imam ga ja...ni ne kuzi se da je naljepljen....nisam probavo, al mislim da se da skinut bez problema...
Kažem, fotoaparat je lošiji od ljudskog oka i dručije vidi od nas, on ne hvata detalje koje mi vidimo vrlo lako, a neke detalje koje ne vidimo on ih totalno pojača.
A sa desire-om je moguće čitati sa malim zoomom slika je vrlo oštra i može se vrlo sitan tekst pročitati bez muke, kod wildfire-a moraš jako zoomirati da pročitaš tekst, osim glavnih naslovnica a nekad ni one nisu čitljive. Na bug.hr stranici kada ne zoomiraš, nijedan naslov nije čitljiv, dok na desire-u možeš i onaj kratki opis članka pročitati...
ja imam wf tek 2 dana ali na facebooku si mobitel okrenem vodoravno i čitam tekst bez zooma
imaš pravo mob je super a s igrama uopće nije problem imaš teeter igru koja ti je već na mobu i zarazna je a na android marketu imaš super igre poput live poker pro ili angry birds.
Ovako da vam sada kažem:
Planiram sutra downgradeat sa 2.2.1 na Eclair (2.1) i onda rootat mob. Onda bih gore stavio custom ROM, 99% Wildpuzzle 2.2.1 v0.7. Ako uspijem javim dojmove, kažu da je gro bolji...
Pozdrav!!!
Nabavio sam ovaj mobitel prije 2 dana.
Malo sam se privikavao na android i igrao postavkama mobitela.
Na osnovu viđenog, moram reč da je mobitel, a i sam OS super.
Meni je rezolucija i više nego ok.
BTW. jučer sam napravio update na 2.2 (službeni preko wifi-a).
Instalirao sam i navigaciju i ostale đinđe koje su mi pale na pamet.
Međutim, dolazim do problema.
Od jučer predvečer, izbacuje me iz internet browsera. Uđe u njega, počne downloadat početnu stranicu, te me jednostavno izbaci.
Isto se događa sa svakim browserom kojeg sam skinuo (skinuo sam ih 2-3).
Jedino mi Opera Mobile i Opera Mini rade bez greške. Ostavio sam Operu Mobile zbog Multitoucha (Opera Mini je ne podržava kolko sam uspio primjetit).
Dali netko zna, zašto me izbacuje iz ostalih? Pa čak i iz onog stock na mobitelu.
Našao sam razlog. Razlog je bio instaliran flash player.