HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 220.516
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: HTC WildFire

Vi koji imate Wildfire,je skroz crni,ili malo smeđi?

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
16 godina
emerik kaže...

Vi koji imate Wildfire,je skroz crni,ili malo smeđi?

više je smećkasti, pod raznim osvjetljenjem se i boja malčice mjenja, nekada svjetliji nekada tamniji izgleda.

Stoja
17 godina
neaktivan

Pa meni se čini da je baš ful crni... Btw imaš i sivi i crveni, ali ne izgledaju uopće moćno... izgledaju kao neki prosječan mobitel dok crni izgleda moćnije kada ga gledaš nego što ustvari možda je :) Da postaviš Wildfire s nekim drugim mobitelima bez da si ih prije tipkao mislim da bi Wildfire i po izgledu izabrao :D Već imam Wildfire oko 2 mjeseca i ne znam kako sam mogao prije ben HTC-a i Androida {#}

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
neaktivan

Mislim da postoje četiri varijante. Crni, crveni, bijeli, i taj sivi/smeđi. Ja kad sam ga dobio, pomislio sam da je sivi, al onak se mijenja, i nekad je kao sivi, a nekad onako malo smeđkast, ovisi od osvjetljenja.

15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Ja imam taj sivo-smeđi,a vidio sam i bijelog taj mi se uopće ne sviđa.

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Kakve veze ima koje je boje, mislim glavno da nije roza.

1 0 hvala 0
16 godina

Mislim naručiti mobitel pa još jedno pitanje.Da li je u čitanju mailova,gledanju videa i surfanju Wildfire ugodan.

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Mislim naručiti mobitel pa još jedno pitanje.Da li je u čitanju mailova,gledanju videa i surfanju Wildfire ugodan.

ugodnost korištenja je jako subjektivna kategorija. Odi u dućan pa odredi sam da li ti je ono fto WF nudi ugodno.

Ovako u glavu bi rekao da je, ugodan je.

iddqd
15 godina
neaktivan

za moje pojmove je ugodan u svemu sto si nabrojio ......

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Iskreno jako je fluidan, touch je fin i osjetljiv. Ne moraš tiskat ko sivonja da bi nešto napravio... sve ide fino i glatko

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

Vidil sam da se sa custom ROMovima može clockat WFov proc na nekih 768 Mhz... Koliki je to realni pomak u aplikacijama?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC WildFire

Pa s obzirom da je to clock za nekih 35% povečanja, najviše bi mogao do toliko osjetiti, vjerojatno bi ovisilo od aplikacije do aplikacije, ali mislim da za igre i dalje ne bi bilo dostatno, jednostavno gpu je vrlo slab za malo zahtjevnije igre. A u ostalim aplikacijama vrlo lijepo radi, tako da nevidim potrebe za tim. Naravno najbolje probati pa vidjeti kako radi, kako troši bateriju, jel stabilan i tak {#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

Preporuka što se tiče antivirusa, AVG je dosta dobar, dolazi sa FindR komponentom u slučaju gubitka mobitela da ga se može lakše pronaći, ili da se mogu backupat podaci ili lockat telefon... Zgodno, kao na Desireu HD...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Htio bih kupiti Htc Wildfire,pa me zanima najviše kako se ovaj mobitel ponaša na netu,pošto ima jako malu rezoluciju (istu takvu ima i moja Nokia 2700-na 2 inča,mislim ono,stvarno mala rezolucija,ali što ćeš{#} ) I zanima me kako na njemu izgledaju neki video uradci koji su snimani u hd rezoluciji,odnosno može li opće vrtjeti takvo što i kako to izgleda,npr.kad bih skinuo nekih 15 video uradaka na njega koji su jako dobre kvalitete-kako bi to izgledalo (recimo kad bi netko mogao probati vidjeti kako izgleda ovaj video : 

na 360p -ako je na mobitelu tako kao na računalu-na 360p,ja zadovoljan )

:)

Eto ako bi netko mogao to provjeriti i neke druge hd video uradke i slično. I ako mi možete malo opisati rad dotičnog mobitela na internetu na nekim zahtjevnijim stranicama,slušanje glazbe,kakav je kod aplikacija (pročitao sam dosta toga na netu {#} ) Dali Htc Wildfire ima dobar software (znam da je android,samo kako se ponaša ova 2.2 verzija,dali uspori mobitel i što je poboljšano u odnosu na 2.1 verziju (konkretno) ? -(ako mi netko može reći kakav je to mobitel-za internet,glazbu,ostalo.....) Mobitel ne bih koristio (nije mi uopće važno) za igranje igara (osim onih jednostavnih),znači važan mi je internet,glazba (mp3 pjesme),gledanje video uradaka (reproduciranje),kamera mi nije važna.I dali je ova rezolucija tako užasna ili je dobra (3/5)-sad znam da je to više subjektivno,ali ono dali se pixeli jako primjete ili se vide samo ako baš jako dobro gledate ili kako ??? Mogu li se instalirati teme na mobitel (npr. iPhone tema i slične teme koje promjene cijelo sučelje ? ) Kakav je mobitel kod you tube-a,office dokumenti,gps mi ne treba,ali je li to bar sređeno (neki kvalitetni gps-garmin ili nešto slično-za tu rezoluciju ? ) Mogu li se aplikacije staviti na sd karticu (jel to sređeno u 2.2 verziji-mislim da se to zove A2SD) ? Dali ovaj mobitel ima multitouch (mislim da ima-samo kakav je),jel ima multitasking i kakav je (ako ga ima) ?

UNAPRIJED HVALA !!! {#}

Pozdrav !

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 19:38 (DJED BOŽIĆNJAK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC WildFire

Zanima me koje su najbolje sport igre za wf, pogotovo nogomet (simulacije ili manageri)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HTC WildFire

Ne bi se uopce dvoumio, ali rezolucija ekrana je stvarno mala. Kao da je netko stari 2" ekran razvukao na 3". To mora da su pixeli veliki po milimetar LOL

Ali opet, nikad ga nisam imamo u ruci, eto ako netko moze iz prve ruke reci a da je vidio neki sa 480 pixela...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HTC WildFire

Imam i WF-a i Hero-a.Na Wf-u se vidi zrnatost, jednostavno rezolucija je premala i "vide" se pixeli naspram Hero-a koji ima zadovoljavajuču rezoluciju (320x480).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Božićnjak pogledala sam ovaj video, meni izgleda sasvim dobar (preko wi fi-ja), što se tiče rezolucije tu je uvijek rasprava ali to ti je kao da uspoređuješ vožnju u mercedesu C klase i golfu petici, ako si se vozio u mercedesu kazati ćeš da je golf kanta, ali ako voziš taj golf svaki dan (a niko ne može reć da se satare u njemu) zaboravićeš kako ti je bilo  u mercedesu. Poanta je da rezolucija ne kolje za oko i za pare za koje ga možeš dobiti mob je ok.

2.2 verzija je ubrzala mobitel, ne usporila te se na ovoj verziji aplikacije mogu spremati na sd s tim da neke od njih sami developeri moraju dignuti na noviju verziju da bi to bilo moguće, a to će vjerojatno brzo biti riješeno. Za teme ti baš ne znam preporučiti ima toga na marketu ali imaš 7 početnih ekrana na koje sam po želji možeš postaviti widgete, shortcute, čak i slike u okviru..Za pozadinu možeš staviti sliku po želji,najjedostavnije ih je prenijeti sa računala.

Ima aplikacije Adobe reader i Quickoffice.

14 godina
protjeran
HTC WildFire

Na kojem touchscreenu se mogu mijenjati teme.Mogu li na Wildfire-u i na kojima još može........?????????

b-men

0 0 hvala 0
16 godina

E,gdje mogu kupiti screenprotector ili silikonsku torbicu za Wildfire?

15 godina
neaktivan
b-men kaže...

Na kojem touchscreenu se mogu mijenjati teme.Mogu li na Wildfire-u i na kojima još može........?????????

Na wildfireu možeš mjenjati pozadine.... tema nema.

15 godina
neaktivan
emerik kaže...

E,gdje mogu kupiti screenprotector ili silikonsku torbicu za Wildfire?

Pogledaj na njuškalu :) bilo je prije nekih mjesec dana... i to dosta.

16 godina

Ali ja bi rađe novo ako ima negdje.

14 godina
neaktivan
HTC WildFire

jel možda znate gdje je memorijska kartica,nemogu je nikako naći i gdje je podsjetnik?Unaprijed hvala.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rus kaže...

jel možda znate gdje je memorijska kartica,nemogu je nikako naći i gdje je podsjetnik?Unaprijed hvala.{#}

Svašta ?? http://is.gd/kmquL

17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Pa i na njuškalu ima novih stvari. Možda i više nego rabljenih.

17 godina
emerik kaže...

Simel

14 godina
neaktivan
Buhaha kaže...
rus kaže...

mislio sam gdje da nađem mapu memorijska kartica na wildfireu!! {#}

14 godina
neaktivan
rus kaže...
Buhaha kaže...
rus kaže...

mislio sam gdje da nađem mapu memorijska kartica na wildfireu!! {#}

sta se pjenis odma...covjek ti je odgovorio na pitanje, nije on kriv kaj ne zna sta si "ti mislio"...kako si postavio pitanje, takav si odgovor dobio...

14 godina
neaktivan
HTC WildFire

ok ali dajte mi odgovorite živčan sam jer dobim novi mob i odmah imam problem

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice