niti meni se ne ledi, radi super :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
niti meni se ne ledi, radi super :)
Restirao sam sense (vratio sučelje na tvorničke postavke i ponovo posložio widgete), sada i meni radi dobro. Vjerovatno sam nešto ja zabrljao.
Zna li netko kako se u potpunosti isključuje vibracija? Ugasio sam tu opciju gdje god sam je vidio unutar izbornika, ali i dalje vibrira kad unosim tekst (u sms-u, mailu ili browseru).
EDIT: Našao sam, Settings - Language & keyboard - Touch Input - Text input - opcija Vibrate when typing.
Da se ubacim da ne pravim novu temu, jel se widfire moze unlockatati sa VIPA u kucnoj radinosti?
hvala
Da se ubacim da ne pravim novu temu, jel se widfire moze unlockatati sa VIPA u kucnoj radinosti?
hvala
Mislim da ne moze.
hvala
Mislim da ne moze.
au contraire mon ami
(franc. naprotiv, prijatelju moj )
Postoje SIM kartice za otključavanje mobitela....ali pitanje je:
Jeli takve kartice podržavaju HTC-ove mobove ili smartphone-e uopće?
A imaju i stranice poput ove, naravno mora se platit
Koliko sam ja skuzio ( a lako moguce da sam u krivu ) da se HTC wildfire moze samo preko kodova otkljucati.... e sad citao sam i da je bilo ljusi koji su za kodove placali preko neta, i da kodovi nisu radili... to je bilo prije neka tri mjeseca, e sad, jel se sta promijenilo neznam...
hvala
Mislim da ne moze.
au contraire mon ami
(franc. naprotiv, prijatelju moj )
Postoje SIM kartice za otključavanje mobitela....ali pitanje je:
Jeli takve kartice podržavaju HTC-ove mobove ili smartphone-e uopće?
A imaju i stranice poput ove, naravno mora se platit
Nisam cuo da se wildfire moze otkljucati sa tim karticama
a stranice se placaju...
btw. koliko su sigurne te stranice za otkljucavanje?
Nisam cuo da se wildfire moze otkljucati sa tim karticama
a stranice se placaju...
btw. koliko su sigurne te stranice za otkljucavanje?
nisam siguran jeli ima SIM kartica za otključavanje HTC-a, ali vrijedi malo proguglat
ja sam ovdje našao dosta jeftinih unlock kartica i opet je pitanje jeli podržavaju HTC
e sad što se tiče te stranice "HTC unlock"......zasad nema naznaka o prevari...
Pozdrav ljudi,
trenutno imam LG Cookie i pomalo mi ide na živce. Bi li se isplatilo uzeti za 1200 kn novi, nekorišteni HTC WildFire?
Koje su njegove dobre strane, a koje loše? Može li, i kako, pokretati aplikacije i igre koje se inače normalno vrte na Desireu HD?
Pozdrav ljudi,
trenutno imam LG Cookie i pomalo mi ide na živce. Bi li se isplatilo uzeti za 1200 kn novi, nekorišteni HTC WildFire?
Koje su njegove dobre strane, a koje loše? Može li, i kako, pokretati aplikacije i igre koje se inače normalno vrte na Desireu HD?
"lose" je to sto ima nisku rezoluciju pa ti neke igre i 3D aplikacije nece raditi, sve ostalo je ugl. dobro
mislim da ga se isplati uzeti za 1200 kn. ima ga i jeftinije na njuskalu po 800 kn.
Za te novce se isplati svakako.... Ja iskreno nisam nikad imao problema sa aplikacijama zbog rezolucije, koja je mala. A sto se tice igara, 3d igre zaboravi.... Mozes igrati neke jednostavnije varijante...
Pozdrav ljudi,
ako se zelis igrati sa 3d igrama, neces imati previse uspjeha
proizvodjaci igara ne optimiziraju igre za 500 mhz proc i qvga male ekrane. desire i desire hd su ti "gamerski" nastrojeni. wildfire je za internet, face, igre koje ne trbaju 3d itd. neke rade ali lag je prejak da bi se uzivalo.
simpatican mobitelcic koji ima svoju publiku. ako ga mozes isprobati u nekom vip centru odusevit ce te.
Evo ga kupio sam ga dns eko njuškala, odličan je mob i upravo se igram postavkama :)
PREPORUKA!
skocio si svjetlosnu godinu upravo :) GZ!
Zna netko koliko dođe da ga otključam?
488kn u vip centru ako zelis.... e sad par postova imas o otkljucavanju nekim drugim putovima, pa pogledaj malo....
Ako to napravim,gubim garanciju?
garancija ti ostaje jedino ako ga otkodiras u vipu...
ne znam jel se nesto promijenilo, ali prije kojih mjesec dana sam se dosta raspitivao o otkodiravanju wildfire-a i u svakom servisu su mi rekli da jos nije moguce....
Mogu npr. skinut neki film i gledati ga na mobitelu.
Možeš, treba ti neki player tipa yx playera, instaliraš ga, prebaciš video datoteku na karticu i kroz sučelje tog programa nađeš tu datoteku i pokreneš ju. Čita i titlove i sve skupa izgleda jako dobro.
garancija ti ostaje jedino ako ga otkodiras u vipu...
ne znam jel se nesto promijenilo, ali prije kojih mjesec dana sam se dosta raspitivao o otkodiravanju wildfire-a i u svakom servisu su mi rekli da jos nije moguce....
Pa iskreno neznam da li se sta promijenilo, problem je sto se otkljucava pomocu kodova... I citao sam da je bilo puno slucajeva di su ljudi kupovali kodove koji nisu radili :( Neki su vracali novce zbog toga, a neki i nisu.... Rizik....
Postoje li neki eBookovi na hrvatskom za Aldiko?
meni se ne ledi, dapace sve brze radi...
....potpisujem!
I brže se boota pri ponovnom pokretanju...
JEDNO PITANJE:
Koristio sam Advanced task killer Froyo koji nije tako 'moćan' -
kilnem sve aplikacije i za 5 minuta opet su pokrenute (google,
stocks, news, fotprints, gmail, internet, maps..).
Onda sam ga skinuo i instalirao Android task killer koji je uredno
sve kill-ao- battery life se produžio na (skoro) 4 dana, memorije
uvijek oko 160mb slobodno i bijah zadovoljan.
Ali, ja sam namjestio za neke aplikacije na automatski kill nakon čega
mi je uvijek oko 130 MB slobodno a nema nijedne!!!! aktivne aplikacije
koju bi se moglo ugasiti.
Na popisu auto kill nema nijedne aplikacije...ili ja nisam znao pronaći
Vratio sam se na ATKF i naravno - nisam zadovoljan, baterija se cijedi
kao i prije a meni to ne paše , naravno...
Da se vratim na ATK i samo ručno kill-am ili postoji neko elegantno rješenje
a da me opet ne zezne - ako imate ideju ili prijedlog za aplikaciju - recite!!
Unaprijed hvala!
Siniša
Kupujem Wildfire ,pa samo pitam da li netko od Vas želi prodati.
Kupujem Wildfire ,pa samo pitam da li netko od Vas želi prodati.
Ako ne zeli niko prodati imas na njuskalu dosta jeftini..
Ili ću uzet novog ili od nekog s foruma jer na njuškalu ima dosta čudnih ljudi.
Ili ću uzet novog ili od nekog s foruma jer na njuškalu ima dosta čudnih ljudi.
Istina.
al ima ponuda sa garnacijom od vipa i otkljucani vrijedi pogledati..
Znam,sve sam pregledao.Ali u bonbon mreži ima novi za 1400 kuna,imaju dobre cijene prema drugim mrežama i besplatno mi ga dostave doma.
Istina, ja imam njihov :) Onako je malo smeđkasti :) A prije njega sam imao jednog kojeg sam kupio na njuškalu za 1300kn, novi zapakirani, al je bio lockan na vip :)