HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 522.776
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: HTC One
lllnuclearlll kaže...

Moje pitanje je zašto je ovaj mobitel još uvijek tako skup, skuplji i od jačih modela ostalih proizvođača tipa LG G2, S4, itd...

Jer je i dalje najbolje izrađen mobitel na tržištu, ništa ne daje takav premium osjećaj u ruci, osim dobre sise od curine sestre.

14 godina
Gdje ti vidis da je skuplji od drugih high endova, cijena je podjednaka.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
odjavljen
HTC One

Ima li netko da bi mijenjao HTC One za Xperiu Z uz moju nadoplatu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Ja imam HTC One pa me zanima da li se isplati rootati uređaj i koliko vremenski traje taj proces ? Hvala 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC One

Evo mali update troška koji nećete za svoj htc, prije par dana je pao s pola metra visine i u letu zakačio kut staklenog stolića, puklo je samo staklo, lcd je ok ali nepomaže jer se mjenja sve, staklo, lcd, prednja i zadnja alu maska, cjena...sitnica {#}

Ovlašteni servis kaže: Šaljemo ga van HTC-u, oni jave ako je slučajno još nešto što bi trebalo srediti i pošalju mail s iznosom koji vam mi proslijedimo.

Jučer stigao mail, 190 eurićaaaaaaaaaa {#}

Zvao sam na druge neovlaštene servise, cjena nešto manja ali garancija dalje upitna. Na ovlaštenom daju na novo 2 godine garancije jer kažu, mobitel će biti kao nov.

Nemaš šta, prihvatio sam ponudu a kad dođe, ga idem isti dan osigurat jer ovo je trošak i po.

Čuvajte svoj HTC.

poz 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

znaci ovako spusil sam usb za moj htc te sam prek ebaya.de nabavio novi ali problem je u tome kaj ga puni 2 skoro 3 puta sporije, a neki dan sam stavio navece u 11h na 5% i ujutro bio na 87%, sad je moje pitanje gdje ima za kupiti pravi usb ili barem neki bolje kvalitete

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja111 kaže...

...gdje ima za kupiti pravi usb ili barem neki bolje kvalitete

Možeš kupiti orginalni HTC punjač u Svijetu Medija.

15 godina
neaktivan
HTC One

sta je moguce mobitel osigurati? :)

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Prodaje tko slusalice koje se dobe s HTC One? Kupujem odmah {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

To bi samo ludak prodao...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina
Imas ih po par dolara na ebayu i amazonu.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
14 godina
neaktivan
ja111 kaže...
Stolnik kaže...

zasto?

14 godina
BlueMax kaže...
ja111 kaže...
Stolnik kaže...

zasto?

Zato jer su prebrutalne slusalice. Imao sam One i prodao sam ga al sam si ostavio slusalice ( nazalost jucer su krepale ) i sad ih zelim opet jer ove od iPhone-a 5s nisu ni na pol dobre ko od HTC One-a EDIT: pa evo ako ih netko ntreba ili ne koristi ja bi ih kupio :)
1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 8:14 (Stolnik).
14 godina
neaktivan
HTC One

ja sam svoje zagubio :(( il mi neko ukro. u skoli -.-

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Slusalice su nista posebno. prodao bi ti ja svoje za 50kn jer imam druge puno bolje ali ne da mi se ove traziti.

1 0 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

Slusalice su nista posebno. prodao bi ti ja svoje za 50kn jer imam druge puno bolje ali ne da mi se ove traziti.

Aj nadi malo vremena pa potrazi, kupujem odmah :)
1969 Dodge Charger R/T
15 godina
neaktivan
HTC One

Gdje mogu downloadati onaj Google-ov cisti rom, rom koji dolazi na HTC One Google Edition? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
BlueMax kaže...

Aj nadi malo vremena pa potrazi, kupujem odmah :)

Dobro, pogledat cu na jedino mjesto gdje znam da bi mogle biti (pederusa koju sam ovog ljeta nosio).

14 godina
Almin94 kaže...

Gdje mogu downloadati onaj Google-ov cisti rom, rom koji dolazi na HTC One Google Edition? Hvala.

za to trebas imati S-OFF, zatim promjeniti CID i MID te nakon toga flashati GPE RUU http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358781

15 godina
HTC One

Pozdrav ekipa. Dali se ikom pali ekran prilikom poziva? Konstantno onda licem stiskam mute i zivcira. testirao san proximity senzor i radi uredno, ali meni se ekran i dalje pali. Ima ko takvih problema?

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Zanima me jel itko uspio otključat HTC One na Tele 2 mreži. Pošto uskoro idem van Hrvatske na 5 mjeseci treba mi pod hitno neki servis, ili uputsvo koje radi pa ak možete poslati na PM bio bih zahvalan :)

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Odmah ti mogu rec da ces se dosta namucit, ja sam zvao 3-4 servisa koji otkljucavaju i nitko nije mogao.
15 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav svim forumašima, a posebno vlasnicima HTC Ona!

Jučer sam postao i ja njegovim vlasnikom ali sam prilikom pokušaja prebacivanja sadržaja sa starog Android telefona (Sony Ericsson Arc S) upao u problem.

Slijedio sam uputstva s ovog linka: http://www.htc.com/hr/support/htc-one/howto/377597.html

Dakle, upario sam ih na način koji je naveden u linku i sve je prošlo u najboljem redu šta se tiće samog transfera kontakata, poruka i slika koji su u memoriji zauzeli 7 GB prostora tj. točno onoliko koliko je zauzeto bilo u starom mobitelu.

Jedini je problem taj šta od kontakata i poruka, a i slika, nema ni traga ni glasa! Nikako ih ne mogu pronaći!

Nazavao sam službu za korisnike pa su mi sugerirali da skinem bilo kakav file explorer i pronađem te podatke, ali i kad doznam ne znam šta da radim tj. kako da ti podaci postanu operativni u mobitelu?

Je li se neko susreo s ovakvim problemom?

Unaprijed zahvaljujem na sugestijama i odgovorima.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Odmah ti mogu rec da ces se dosta namucit, ja sam zvao 3-4 servisa koji otkljucavaju i nitko nije mogao.

Da, može se otključat ak je hboot 1.44, a pošto sam ja upgradeao na 4.3 onda mi je 1.55. Valjda će bit kroz mjesec dana.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
14 godina
neaktivan

Mobilab dekodira HTC One pod uvjetom da imaš Hboot v1.44 ili stariji, cijena je 150 kn (bila prije nekoliko tjedana).

14 godina
neaktivan
Mirkec23 kaže...

Pozdrav svim forumašima, a posebno vlasnicima HTC Ona!

Jučer sam postao i ja njegovim vlasnikom ali sam prilikom pokušaja prebacivanja sadržaja sa starog Android telefona (Sony Ericsson Arc S) upao u problem.

Slijedio sam uputstva s ovog linka: http://www.htc.com/hr/support/htc-one/howto/377597.html

Dakle, upario sam ih na način koji je naveden u linku i sve je prošlo u najboljem redu šta se tiće samog transfera kontakata, poruka i slika koji su u memoriji zauzeli 7 GB prostora tj. točno onoliko koliko je zauzeto bilo u starom mobitelu.

Jedini je problem taj šta od kontakata i poruka, a i slika, nema ni traga ni glasa! Nikako ih ne mogu pronaći!

Nazavao sam službu za korisnike pa su mi sugerirali da skinem bilo kakav file explorer i pronađem te podatke, ali i kad doznam ne znam šta da radim tj. kako da ti podaci postanu operativni u mobitelu?

Je li se neko susreo s ovakvim problemom?

Unaprijed zahvaljujem na sugestijama i odgovorima.

Najjednostavnije ti je da slike sinhroniziras pomocu racunala tj. da ih skines na racunalo pa sa racunala copy/paste u odgovarajuci folder (DICM) a kontakte direktno sa gmaila. Za poruke ne znam, nije mi to nikad trebalo.

15 godina
neaktivan
HTC One

Ma eto, kako sam svoj dojučerašnji mobitel uspio poprilično upropastiti/usporiti sa neprimjerenom verzijom androida i isprobavanjem svakojakih programčića odlučio sam s ovim raditi isključivo po uputstvima jer mi se činilo da nemam gdje pogriješiti, al' nelezi vraže! Cijelu sam noć proveo po forumima i blogovima pokušavajući to riješiti, ali bez uspjeha. Najviše me buni to šta mi je prilikom transfera svaku stavku (bookmarks, calendar, messages, contacts, music, photos/videos i settings), chekiralo kao uspješno i poslanu i primljenu i opet ništa! A usput mi pokazuje zauzeće memorije u HTC-u onoliko koliko je bilo zauzeće u starom smartphone-u. Taj postupak je i ovde opisan.

Usput sam čačkajući po bespućima interneta otkrio još jedan problem, a to je ova ljubičasta kamera tj. kad prekrijem prstom objektiv mobitela ekran dobije purpurnu boju: If u really wanna go for HTC One.. check it carefully before u buy bcoz many users facing camera purple tint issue. On the camera, fully cover the lens with your hand, if the screen shows purple/pink, that means problem, don't buy. If the screen shows black, means no problem & go ahead buy it.

Veselio sam se ovom mobitelu ko malo dijete i sad me sve ovo snašlo!

0 0 hvala 0
14 godina
Mirkec23 kaže...

Ma eto, kako sam svoj dojučerašnji mobitel uspio poprilično upropastiti/usporiti sa neprimjerenom verzijom androida i isprobavanjem svakojakih programčića odlučio sam s ovim raditi isključivo po uputstvima jer mi se činilo da nemam gdje pogriješiti, al' nelezi vraže! Cijelu sam noć proveo po forumima i blogovima pokušavajući to riješiti, ali bez uspjeha. Najviše me buni to šta mi je prilikom transfera svaku stavku (bookmarks, calendar, messages, contacts, music, photos/videos i settings), chekiralo kao uspješno i poslanu i primljenu i opet ništa! A usput mi pokazuje zauzeće memorije u HTC-u onoliko koliko je bilo zauzeće u starom smartphone-u. Taj postupak je i ovde opisan.

Usput sam čačkajući po bespućima interneta otkrio još jedan problem, a to je ova ljubičasta kamera tj. kad prekrijem prstom objektiv mobitela ekran dobije purpurnu boju: If u really wanna go for HTC One.. check it carefully before u buy bcoz many users facing camera purple tint issue. On the camera, fully cover the lens with your hand, if the screen shows purple/pink, that means problem, don't buy. If the screen shows black, means no problem & go ahead buy it.

Veselio sam se ovom mobitelu ko malo dijete i sad me sve ovo snašlo!

imas instaliran file explorer ? ako nemas instaliraj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop

zatim odi u DCIM folder i pogledaj da li se tamo nalaze slike sa tvog Sony-a. ako se nalaze znaci da je prebacio, ako ne, imas opciju za search, pa jednostavno stavi da ti trazi ".jpg" file-ove i pogledaj kud ih je stavilo...

javi rezultate :)

EDIT: a sto se tice kamere, to ces morati zamjeniti

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 10:52 (Igor666).
14 godina
neaktivan
HTC One

Ne kuzim zasto ti je ovo s kamerom problem? Ako ti kamera radi normalno? Zelis crne fotografije vlastitog prsta?

0 0 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

Ne kuzim zasto ti je ovo s kamerom problem? Ako ti kamera radi normalno? Zelis crne fotografije vlastitog prsta?

problem je sto su slike u tamnijim uvjetima ljubicaste. i cim je mobitel stariji to je sve gore.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice