HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 523.035
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC One
Ovo je tema za Htc One tako da neznam dali ti možemo pomoći.
11 godina
neaktivan
Ima li način da se direktno iz htc one tj. sa memorije telefona prebacuju video ili muzički fajlovi direktno na vanjski memorijski stik koji je spojen OTG kablom?
16 godina
igi35 kaže...
Ima li način da se direktno iz htc one tj. sa memorije telefona prebacuju video ili muzički fajlovi direktno na vanjski memorijski stik koji je spojen OTG kablom?

Naravno, kroz neki file manager. Preporucam ES File Explorer

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
HTC One

KitKat izgleda stiže kako su i najavili - jako brzo. :)

Disregard the constabulary.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hvala.Ide.
14 godina
HTC One

Imam pitanje kako isključiti autokorekciju slova na HTC One

http://valid.canardpc.com/2749994

0 0 hvala 0
16 godina
Ivanjino96 kaže...

Imam pitanje kako isključiti autokorekciju slova na HTC One

Settings-Language & keyboard-HTC Sense Input-Advanced-Word prediction 

Inače ne koristim HTCovu tipkovnicu, ali mislim da bi to trebalo biti sve

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
HTC One

pozdrav,

nedavno sam kupio htc one, i sad kad sam ga updateao na android 4.3 imam problem u video highlightsovima. Kada ga pokrenem duplira mi ili utrostucuje slike koje sam odabrao da mi prikaze u video, znaci umisto da se vrti slika po slika vrte mi se po 2 iste slike pa po 3 na ekranu u isto vrime.. moze pomoc?

edit. prova sam napravit i factory reset al nije pomoglo, te mi se takoder i zoe video ne prikaze do kraja u video highlightsovima nego ga prikine nakon pola sekunde

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 2:14 (cokic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

niko nista??? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

pa tako i radi to... ovisno i temi koju odaberes ili koju ti automatski odabere... tako je i meni. nisu uvijek po dvije-tri slike, nekad je normalno..

uglavnom, one teme prije su bile bolje, steta sto su ih maknuli

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

hahah i ja sam glupast, ja sam mislia da je to neka greska jer nije mi imalo smisla da iz boljeg ide u gore..

vako mi se uopce ne svidaju, i sta je najgore nekako glupo prikazuje zoe videa rizu ih na pola..

valjda ce popravit sa novim updateom 

12 godina
neaktivan
Dragone kaže...
Ovo je tema za Htc One tako da neznam dali ti možemo pomoći.

Sorry za ovo...
Pošto je tema za Htc One,recite mi kako vas sluze vaše mašine?Htio bi uzeti Htc jer mi je Iphone & Galaxy gadljiv

16 godina
neaktivan
HTC One

Jel uspio možda lome mirroring na Smart TV?

Kupio sam Samsung TV i ima onaj Allshare i ne mogu nikako složit mirroring. Kad pošaljem video na TV radi ok, ali igranje igrice ili mirroring ekrana ne radi. 

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
16 godina
Ja imam SmatTV Samsungov, sve uredno radi preko DLNa i preko HTC Media linka. Ne znam kako si ga uopce na AllShare spojio? Preko APP nekog?
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Ja imam SmatTV Samsungov, sve uredno radi preko DLNa i preko HTC Media linka. Ne znam kako si ga uopce na AllShare spojio? Preko APP nekog?

Nekaj sam čitao da treba nadograditi firmware i onda bi trebalo radit.

Meni radi share kad otvorim sliku ili video pa ga šaljem na TV, ali mirroring ne radi.

Čak ga povežem sa wifi direct, i spoji ga ali ga odma izbriše i pise da se ne može spojit na TV.

A Allshare mi ponudi TV kad odaberem mirroring.

Danas sam prije posla skinuo firmware pa budem sutra probao.

16 godina
neaktivan
HTC One

Evo ništa. Novi firmware, opet probao i ne radi. Kad šaljem video na TV radi, ali kad hoću mirroring nema šanse. Idem na WiFi direct, doda mi mobitel na TV, prepoznaju se, i kad povučem tri prsta po ekranu i odaberem TV, javi grešku da se ne može spojiti.

0 0 hvala 0
14 godina
nsoul kaže...

Jel uspio možda kome mirroring na Smart TV?!?!

Kupio sam Samsung TV i ima onaj Allshare i ne mogu nikako složit mirroring. Kad pošaljem video na TV radi ok, ali igranje igrice ili mirroring ekrana ne radi. 

Obzirom nisam iz HTC tabora, daj malo pojasni mirroring, što i kako "bi trebao" funkcionirati, raditi, mob odnosno tv aparat?!?!? 

nsoul kaže...

Evo ništa. Novi firmware, opet probao i ne radi. Kad šaljem video na TV radi, ali kad hoću mirroring nema šanse. Idem na WiFi direct, doda mi mobitel na TV, prepoznaju se, i kad povučem tri prsta po ekranu i odaberem TV, javi grešku da se ne može spojiti.

Što se tiče videa, prijatelj mi ima nekakav LG, i moram priznati kako je stvarno sjajno kada snimiš video i pogledaš ga na telcu!

Što se tiče igrica, nisam do sada probao, ali, probat ću ga ufatit slobodnog jedan dan ovaj tjedan, pa ako nešto riješimo SGN 2 via LG televizor, možda pomogne tebi, ako do tada ne riješite ovu situaciju {#} !!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
nsoul kaže...

Jel uspio možda kome mirroring na Smart TV?!?!

Obzirom nisam iz HTC tabora, daj malo pojasni mirroring, što i kako "bi trebao" funkcionirati, raditi, mob odnosno tv aparat?!?!? 

nsoul kaže...

Što se tiče videa, prijatelj mi ima nekakav LG, i moram priznati kako je stvarno sjajno kada snimiš video i pogledaš ga na telcu!

Što se tiče igrica, nisam do sada probao, ali, probat ću ga ufatit slobodnog jedan dan ovaj tjedan, pa ako nešto riješimo SGN 2 via LG televizor, možda pomogne tebi, ako do tada ne riješite ovu situaciju {#} !!

Mirroring je kopija ekrana mobitela na TV-u. Dakle sve kaj vidiš na mobitelu vidiš na TV-u. 

Ovaj drugi dio citata, to radi i meni. Odaberem video u galeriji i gledam na TV-u normalno. 

14 godina
nsoul kaže...

Mirroring je kopija ekrana mobitela na TV-u. Dakle sve kaj vidiš na mobitelu vidiš na TV-u. 

Ovaj drugi dio citata, to radi i meni. Odaberem video u galeriji i gledam na TV-u normalno. 

imas neki primjer sa neta kako bi to trebalo raditi ? jer sve sto sam ja vidio je da trebas MHL adapter za takvo nesto.

16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
nsoul kaže...

imas neki primjer sa neta kako bi to trebalo raditi ? jer sve sto sam ja vidio je da trebas MHL adapter za takvo nesto.

To već radi od One x-a sa media linkom, ali svaki dlna ili wifi direct tv bi trebao podržavat mirroring.

Ovako se treba podesit, ali meni ne uspjeva. Uvijek izbaci grešku

14 godina
HTC One

@Nsoul, ovako na prvu, pada mi na pamet da provjeriš regionalnu pokrivenost!

Nekako mi se čini da možda Hrvatska nije na popisu funkcionalnosti, toliko za sada, osim onoga što s početka video clipa, ako imaš instalirano {#}?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

@Nsoul, ovako na prvu, pada mi na pamet da provjeriš regionalnu pokrivenost!

Nekako mi se čini da možda Hrvatska nije na popisu funkcionalnosti, toliko za sada, osim onoga što s početka video clipa, ako imaš instalirano {#}?!

Ne znam dal regionalne postavke imaju ikakve veze s tim. Radi se o DLNA i WiFi protokolima i tu regija ne igra ulogu.

16 godina
HTC One

Maloprije sam stavio Google Play Edition KitKat, ne znam je li neki bug, ali baterija je za sada impresivna. Flashao sam ga oko 7 i tada je imao 34%, od tada sam instalirao sve što trebam, posložio sve, vratio backup, vrtio benchmarke, igrao zahtjevne igre, uglavnom prilično sam ga izmučio, i sada je tek na 8%, dok bi na 4.3/4.4 sa Senseom za to vrijeme potrošio bar 50% sa sličnim korištenjem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Koliku bi nadoplatu trebao dati da zamjenim Onea za Note3? Sad mi je jedan na stolu, prilično mi se sviđa tih 5,7", samo ne znam koliko bi uopće trebao ponuditi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nadoplata ovisi o opcenitom stanju tvog Onea, ali sumnjam da bi itko dao ispod 600-700kn doplate sto je po meni previse.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
16 godina
gamer34 kaže...
Nadoplata ovisi o opcenitom stanju tvog Onea, ali sumnjam da bi itko dao ispod 600-700kn doplate sto je po meni previse.

U savršenom je stanju, ali odustao sam od toga. Cijeli dan mi je doma taj Note, što više kompam po njemu manje mi se sviđa. Na prvi pogled me ekran oduševio, ali TouchWiz je katastrofa, a sa nekim AOSP ROMom gubi previše toga što je dobro(S Pen i sve njegove funkcije)

16 godina
power_user kaže...

U savršenom je stanju, ali odustao sam od toga. Cijeli dan mi je doma taj Note, što više kompam po njemu manje mi se sviđa. Na prvi pogled me ekran oduševio, ali TouchWiz je katastrofa, a sa nekim AOSP ROMom gubi previše toga što je dobro(S Pen i sve njegove funkcije)

Tako sam ja odustao od GS4 :D

Stara mi ga ima pa sam malo čačkao i bio mi je ok osim softwarea pa kad sam uzimao novi mob sam birao između njega i Onea..

Touchwiz mi je odvratan, ali baš totalno.. a o njemu ovisi hrpetina stvari kojih nema na AOSP romovima.. thx, but no thx.

Ontopic: zna netko postoji li S-OFF za HBOOT 1.54 bez da se mora unlockat preko htcdev-a? Našao sam rumrunner ali piše da treba root ili otključani bootloader.

Disregard the constabulary.
17 godina

Ne.

A za dobivanje roota je potreban otkljucan bootloader itd.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 5:45 (kunof00).
16 godina
nontryer kaže...
power_user kaže...

Tako sam ja odustao od GS4 :D

Stara mi ga ima pa sam malo čačkao i bio mi je ok osim softwarea pa kad sam uzimao novi mob sam birao između njega i Onea..

Touchwiz mi je odvratan, ali baš totalno.. a o njemu ovisi hrpetina stvari kojih nema na AOSP romovima.. thx, but no thx.

Ontopic: zna netko postoji li S-OFF za HBOOT 1.54 bez da se mora unlockat preko htcdev-a? Našao sam rumrunner ali piše da treba root ili otključani bootloader.

Istrazi malo revone ili moonshine, mislim da je izasao update za 1.54, ali to sam procitao na nekoj cudnoj stranici, a za sebe mi nije bitno jer sam jos na 1.44 

17 godina
HTC One

Moje pitanje je zašto je ovaj mobitel još uvijek tako skup, skuplji i od jačih modela ostalih proizvođača tipa LG G2, S4, itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 12:04 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice