HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 392.763
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

LlabTooFeR je danas na Twitter-u objavio da će HTC 10 u EU dobiti Android 7.0 na kraju novembra - početkom decembra. Nisam se nadao da će ovako brzo i da će, čini se, update preskočiti Taiwan koji inače update dobije prvi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

Brzo? Obećan je bio krajem 10-og mjeseca. Kakva glupost, HTC osakati sense da bi brže updatee dobio, a S7 ima funkcionalni 7.0 rom već dostupan iako ima "bloatani" tw

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

TW i Sense su dva svijeta. Sense je najbolji UI ali kada je u pitanju Android 7 mislim da nije sve do UI. U ostalom kod Samsunga je beta verzija dok će desetka dobiti gotov Nougat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

Ako su mogli na Bolt staviti 7.0 mogli su i na 10tku. Kažem, ako je UI već tako stock-like, ne vidim zašto kasne mjesec dana, a samsung je već prilagodio za svoje uređaje i za svoj Ui praktički cijeli 7.0

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
maks0806 kaže...

Ako su mogli na Bolt staviti 7.0 mogli su i na 10tku. Kažem, ako je UI već tako stock-like, ne vidim zašto kasne mjesec dana, a samsung je već prilagodio za svoje uređaje i za svoj Ui praktički cijeli 7.0

od kud ti da kasne? nikad nije bilo receno kad ce 10 dobiti nougat. bilo je samo receno u 4.kvartalu, koji traje od 1.10-31.12. znaci obecanje je do kraja godine.

14 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
maks0806 kaže...

od kud ti da kasne? nikad nije bilo receno kad ce 10 dobiti nougat. bilo je samo receno u 4.kvartalu, koji traje od 1.10-31.12. znaci obecanje je do kraja godine.

Pri predstavljanju One A9 modela, rekli su da su olakšali cijelo sučelje samo da bi mogli isporučiti novu nadogradnju u roku od 15 dana od njenog službenog izlaska. U sklopu toga, rekli su da će svi noviji jači modeli slijediti ove smjernice.

Ja sam bio na tom predstavljanju i bilo je čak i ekipe koja im je stvarno povjerovala.

Desetka je, vidi čuda, došla s istim olakšanim sučeljem, zakinuta za dosta stvari koje je klasični Sense imao na prijašnjim modelim (nije da se žalim, meni je osobno ovo oku ugodnije), ali su se u međuvremenu predomislili i nisu ponovili obećanje i rekli da će biti roka od 15 dana.

Tako da, teoretski nisu prekršili obećanje kojeg nisu dali, po izlasku desetke, ali su prekršili ono za A9, a koje je ujedno "navodno" obuhvaćalo i tada ne predstavljeni HTC 10.

youtube.com/mislavbusic
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Analogno tvojoj antilogici, lg je trebao davno da izbaci Nougat  zavG5, jer je u septembru predstavio V20 koji je dolazio sa  Android Nougat.

Nije to tako jednostavno. 

13 godina
HTC One M10 - rasprava

Jest, jednostavnije je izdati za sprint exclusive niche mob, nego za global flagship 2016. Uvjerio si me

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EchoOne kaže...
Igor666 kaže...
maks0806 kaže...

Pri predstavljanju One A9 modela, rekli su da su olakšali cijelo sučelje samo da bi mogli isporučiti novu nadogradnju u roku od 15 dana od njenog službenog izlaska. U sklopu toga, rekli su da će svi noviji jači modeli slijediti ove smjernice.

Ja sam bio na tom predstavljanju i bilo je čak i ekipe koja im je stvarno povjerovala.

Desetka je, vidi čuda, došla s istim olakšanim sučeljem, zakinuta za dosta stvari koje je klasični Sense imao na prijašnjim modelim (nije da se žalim, meni je osobno ovo oku ugodnije), ali su se u međuvremenu predomislili i nisu ponovili obećanje i rekli da će biti roka od 15 dana.

Tako da, teoretski nisu prekršili obećanje kojeg nisu dali, po izlasku desetke, ali su prekršili ono za A9, a koje je ujedno "navodno" obuhvaćalo i tada ne predstavljeni HTC 10.

da, i sve ok. ali nikakvog obecanja za 10 nije bilo, osim 4.kvartal, pa ne vidim ni problem... nakon A9 su se nasli u dosta teskoj financiskoj situaciji, otpustili dio radnika i 15 dana za A9 je palo u vodu. ocito su isli na politicku taktiku i obecanja za koje znaju da ne mogu ispuniti samo da privuku kupce

13 godina
HTC One M10 - rasprava

Pa no, ali baš gluposti rade. Umjesto da jednu stvar kvalitetno odrade, tj odrade obećani brzi update na 7.0 kod M9, 10,A9, naprave mob sa 7.0 koji će kupiti 500 ljudi na sprint mreži u USA... I ajd da je dobar mob, ali je skrpan od viška komponenti koje su im ostale zbog prošlogodišnjeg fijaska sa M9... Ne sviđa mi se što HTC radi unazad par godina, i ta pusta obećanja im ne idu u korist. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Jest, jednostavnije je izdati za sprint exclusive niche mob, nego za global flagship 2016. Uvjerio si me

Pa i Bolt je ekskluzivno u Sprintu ( za sada ). U čemu je razlika?

13 godina

Ja ne razumijem kako tebi nije jasno što želim reći. Pa baš sama činjenica da je Bolt niche proizvod koji će kupiti 500 korisnika jedne mreže u jednoj državi, a napravili su 7.0 za njega mi nema smisla. Što nije bolje da se potrude oko svojeg trenutnog flagshipa kojeg zasigurno ima više ljudi nego ova glupost što su izdali za sprint. 

15 godina
maks0806 kaže...

Ja ne razumijem kako tebi nije jasno što želim reći. Pa baš sama činjenica da je Bolt niche proizvod koji će kupiti 500 korisnika jedne mreže u jednoj državi, a napravili su 7.0 za njega mi nema smisla. Što nije bolje da se potrude oko svojeg trenutnog flagshipa kojeg zasigurno ima više ljudi nego ova glupost što su izdali za sprint. 

pa za taj mobitel su ovako i onako morali napraviti OS, koja bi bila logika da idu na 6.0, kad je 7 vec odavno vani (pa onda opet ispocetka radit 7)... a i za 10 je nougat vec napravljen ali je u testnoj fazi za uski krug korisnika. isti onakav kakvog je recimo samsung pustio javno. a samsungov svaki software radi kao da je u beta fazi.

16 godina
maks0806 kaže...

BOLT je od starta na A7, što je logično i sada dolazi u prodaju kada je N7 dostupan. 

Kod 10ke se radi na pripremi upgradea sa 6 na 7 i ne vidim što je problem što "kasne". Rekli su od starta da će biti u Q4 i sada su najave da će biti do kraja ovog mjeseca, dakle do kraja cca idućeg tjedna. 

HTC je mogao dati BETA-u, ali to im nije praksa i trude se koliko toliko izbaciti ispoliranu verziju. 

Eto ti tamo u Samsung temi, svi stavljaju A7BETA i vidi problema, rušenja aplikacija, smrzavanja i slično ... 

Svaki OEM ima svoju filozofiju, a HTC je tu najdosljedniji i po pitanju update-ova i dugotrajnosti podrške za svoje uređaje, a to ne govorim samo za Flagshipove. 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Poliran Nougat za 10 u  EU definitivno stiže za petnaestak dana. Ako ispune najavljeno opet će biti prije svih osim Google-a, naravno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

Jasno da du radili od početka 7 za njega, ali sveskupa mi je debilno što su ga uopće radili umjesto da se bave bitnijim stvarima jer će propasti,a to ne bih htio. Htc vive je jbno fora, ali teško da će od toga neku zaradu ogromnu dobiti, a za prodaju pixel telefona isto nemam neke nade. 

Desetka im je totalni flop što se prodaje tiče,  i umjesto da se dokažu u podršci za svoj flagship, naprave revamp M9tke... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Pixel je vlasništvo Google-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Prije nekoliko minuta LlabTooFeR je objavio na Twitter-u da je Nougat za EU stabilan.

Kako je krenulo, dobićemo Nougat prije 1.96 update-a.

P.S. pratim i Galaxy S7 temu i vidim da se gotovo svi vraćaju na MM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Ovaj issue sa wifijem na desetki, pretpostavljam da je to softverske prirode?

Jel ima ko od vas forumaša, a da ima taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zvonac kaže...

naravno da ima...kako stvari stoje kombinacija hardware/software. jer da je samo software u pitanju svi bi ga imali a i vec bi se to rijesilo.

12 godina
zvonac kaže...

Jesi propustio koji ovogodisnji flagship?

Nexus prodan?

17 godina
ocean77 kaže...
zvonac kaže...

Nexus prodan?

Nije.

Jesam i to dost njih:D

Taman dok napikiram 10, onda naletim na taj problem..

12 godina
neaktivan
zvonac kaže...

nikakvih problema kod mene :D

15 godina
zvonac kaže...
ocean77 kaže...
zvonac kaže...

Nexus prodan?

Nije.

skoro svi imaju problem sa losim prijemom, ako i nemaju, ne znaju da imaju :D a oni koji nemaju problem imaju neke skupe routere koji ocito emitiraju jaci signal pa problem ne dolazi do izrazaja...a i moguce je da se svaki wifi IC ne ponasa isto.

nema druge nego probati pa vidjeti...

12 godina
zvonac kaže...
ocean77 kaže...
zvonac kaže...

Nexus prodan?

Nije.

Ako ga mozes naci do 3200 Kn super, ali ja ni lipe vise nebi dao za M10 jer ne vrijedi te novce.

16 godina
Gdje ima za 3200? :)
HTC 8X :)
12 godina
HTC One M10 - rasprava

Ima jedan web ducan u ES.

0 0 hvala 0
13 godina

Istina, nešto slabije hvata od drugih telefona koje sam koristio, ali ništa što me ometa tbh

16 godina

Španjolskoj?

HTC 8X :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice