HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 393.023
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

U file menageru nema uopste Blotoot.Ili se nije sacuvalo .

Kako nastimati da mi se sve sto se skida muzika i ostalo skida na karticu a ne na mobitel ili kako da sve to rucno prebacim

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava

Ps ono se ranije nije sacuvalo ali sad ima.Nasla sam na unutarnjoj pohrani ponovo i to.I kako da sve sto skidam i dobijam stize na karticu?Ili da bar sa tog programa prebacim odredjene stavke u telefon gdje zelim.Recimo to su isjecci razgovora.Kkao na telefonu da napravim mapu razgovori i ubacim to sto sam dobila

15 godina
HTC One M10 - rasprava

Ako je netko voljan prodat svoj HTC 10 ili vidi dobru priliku, moze mi u PP poslat

Inace, kakvi su zvucnici i zvuk na slusalicama? Znam da je na HTC-u M8 zvuk na slusalicama bio bolji nego na drugim mobitelima i to osjetno.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Zvuk na zvučnicima je iznad prosjeka ali zato zvuk na sluśalicama je superioran.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
ivanoile kaže...

Ako je netko voljan prodat svoj HTC 10 ili vidi dobru priliku, moze mi u PP poslat

Inace, kakvi su zvucnici i zvuk na slusalicama? Znam da je na HTC-u M8 zvuk na slusalicama bio bolji nego na drugim mobitelima i to osjetno.

Zvuk na zvučnicima je ustvari jako dobar, samo treba prebaciti između theater ili music mode ovisno iz čega puštaš, jedan je mod recimo osjetno glasniji na YouTube dok drugi na music player-ima.

A zvuk na slušalicama je ukratko bolestan, preporučam PowerAmp ako voliš bass jel po meni ima najbolji bass boost bez da reže ili stišava druge frekvencije.

14 godina
phoenix2003 kaže...

Zvuk na zvučnicima je iznad prosjeka ali zato zvuk na sluśalicama je superioran.

Jel superioran u odnosu i na M8? :)

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Sinoc sam primjetila da se telefon dosta dosta grije.Jel to ok?Recimo na punjacu je bio uzasno vruc,kada sam skinua sa punjaca i malo cackala kameru isto je bio topao u ruci.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blackened_bm kaže...
phoenix2003 kaže...

Da, apsolutno.

Besana kaže...

Sinoc sam primjetila da se telefon dosta dosta grije.Jel to ok?Recimo na punjacu je bio uzasno vruc,kada sam skinua sa punjaca i malo cackala kameru isto je bio topao u ruci.

Na punjaču je normalno da je vruć i normalno da je topao kad se koristi. Da li si uradila update software-a? Idi na postavke pa scoll-aj skroz na zadnju stavku "o uređaju" ili tako slično nešto pa klik na aktualizacija sofware-a.

15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Evo meni novi update, pa da vidimo što se nudi :)

Što nudi novi update? Kamera???

11 godina
neaktivan

Upravo radim to azuriranje softvera.Inace teleon je zmaj samo su mi neke male stavke nejasne.Da priupitam i to kako da nastimam n njemu da sve sto skidam  se skida na karticu a ne na uredjaj(slike sam namjestila u postavkama kamere).

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Azuriranjem sam dobila neku poruku o 100 giga slobodne memorije tokom dvije godine.Kliknula sam na preuzmi.Valjda se e naplacuje :)

Kad sam zavrsila azuriranje ponudilo mi je jos jedno.

0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...
sardax kaže...
Evo meni novi update, pa da vidimo što se nudi :)

Što nudi novi update? Kamera???

Da, tu je najprimjetnija razlika. Nisam toliko ulazio u kvalitetu slika, jer nisam nešto pretjerano slikavao zadnja dva dana jer sam na službenom putu, ali brzina otvaranja aplikacije je puno veća nego prije, skoro pa instant, a auto focus je također znatno znatno brži. 

Za bateriju nisam pametan, ali nisam ni mjerodavan, jer ja sve živo držim uključeno non stop, od wifia, BT-a, location, auto synca, 4 maila, 3000 kontakata ... Ali barem nemam više curenje baterije kao prije par dana, ali to je bilo radi glupog smart locka gdje sam imao uključene Home i Work pozicije da mi rade. To sam ugasio, pa sam sada ponovno na 4h SoT-a i 2h razgovora. 

Besana kaže...

Upravo radim to azuriranje softvera.Inace teleon je zmaj samo su mi neke male stavke nejasne.Da priupitam i to kako da nastimam n njemu da sve sto skidam  se skida na karticu a ne na uredjaj(slike sam namjestila u postavkama kamere).

Nisam 100% siguran, ali mislim da to ne možeš podesiti. Sve ti po definiciji što skineš ide na memoriju telefona. Jedino u Mail aplikaciji možeš podesiti za svaki account di da ti attachment cache, interno ili na karticu. 

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Dostupan je novi update. Samo Google security patch ....

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 12:13 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Jednom je azuriran softver.Ponudilo mi je jos jednom.Opet sam azurirala sad nudi i treci put.Ne mogu da vjerujem da je to normalno.Pomagajte.Sad nudi na 1.94.401.3

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 12:46 (Besana).

0 1 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

Dostupan je novi update. Samo Google security patch ....

nije security patch, i dalje je iz 8.mj. september patch dolazi sa 1.96.

EDIT: provjerite recent apps :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 13:27 (Igor666).
15 godina
HTC One M10 - rasprava

eBay.de  - ispod 500€ HTC 10, jedino opet postarina moze kostat dosta.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
jel ko provalio kako je cudan ovaj cudan ovaj meni aktivnih aplikacija... Cak sta vise ruzan je

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
jel ko provalio kako je cudan ovaj cudan ovaj meni aktivnih aplikacija... Cak sta vise ruzan je

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I ja sam dobio danas taj bezvezni update, mislio sam barem 1.96 da ce bit sa nekim poboljsanjima a ono ta neka zakrpa. Izgleda da mi necemo ni dobit 1.96.

17 godina
neaktivan
blackened_bm kaže...
phoenix2003 kaže...

slušalice, strašno nešto, uzmi bilo koji mobitel sa slušalicama, e ovo je za klasu bolje i glasnije

a kad govorite, htc 10 skup, ovo ono

NIJE, jeftin je

tri puta mi već surfa po safaltu sa motora, i evo sve pet, da je bia samsung minimalno 3 nova displaya 

to se zove build qualitzu a ne samsung i apple, ipk je tu htc još uvik tata

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 23:26 (karlanal).
11 godina
neaktivan
otkako sam azurirala Softvere baterija je odlicna I sad se nimalo ne grije. radi odlicno. samo zna li neko za tih 100giga koje sam dobila?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Tih 100GB je na ograničen period vremena. Kad istekne Google će tražiti da platiš kako bi nastavila koristiti uslugu. Drži se besplatnih 15 giga i s vremena na vrijeme skidaj sadržaj na hard disk i briši fotke iz aplikacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zasto da se drzi 15GB ako ima neograničen besplatni prostor, samo treba odabrati mrvicu slabiju kvalitetu fotki, a to je neka blaga kompresija koja gotovo da ne narusi uopce kvalitetu slika.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlanal kaže...
blackened_bm kaže...
phoenix2003 kaže...

slušalice, strašno nešto, uzmi bilo koji mobitel sa slušalicama, e ovo je za klasu bolje i glasnije

NIJE, jeftin je

tri puta mi već surfa po safaltu sa motora, i evo sve pet, da je bia samsung minimalno 3 nova displaya 

Ja ne mogu shvatit zasto/kako ljudi nose mobitele bez neke futrole tj TPU ili bilo kakve maske koja stiti sve iza osim ekrana ? Ja sam se toliko naviko da mi je telefon u tome da mi sad HTC ispada iz ruku stalno, sreca po stanu a ne osjecam se ugodno vani kad ga moram koristit, toliko je sklizak i nezgodan za drzat da samo cekam kad ce puknit od pod. Cekam proklete maske sa jebaja  pa da odahnem, frend je razbio 2 ekrana na iPhonu prije nego je kupio case i sad za novi telefon je kupio odmah, lession learned.

11 godina
neaktivan

Pise da je 100 giga na dvije godine.I sta ako ne zelim platiti hocu li imati mogucnost da prekinem tu saradnju bez da izgubim i tih 15 giga

16 godina
ivanoile kaže...

eBay.de  - ispod 500€ HTC 10, jedino opet postarina moze kostat dosta.

rabljen...

17 godina
neaktivan
Karanba kaže...
karlanal kaže...
blackened_bm kaže...
phoenix2003 kaže...

NIJE, jeftin je

Ja ne mogu shvatit zasto/kako ljudi nose mobitele bez neke futrole tj TPU ili bilo kakve maske koja stiti sve iza osim ekrana ? Ja sam se toliko naviko da mi je telefon u tome da mi sad HTC ispada iz ruku stalno, sreca po stanu a ne osjecam se ugodno vani kad ga moram koristit, toliko je sklizak i nezgodan za drzat da samo cekam kad ce puknit od pod. Cekam proklete maske sa jebaja  pa da odahnem, frend je razbio 2 ekrana na iPhonu prije nego je kupio case i sad za novi telefon je kupio odmah, lession learned.

a ja ne mogu shvatit ljude koji kupe lip mobitel i stavljaju ga u te grozne futrole, onda sebi odma kupi cat-a  i gotovo

13 godina
HTC One M10 - rasprava

Zato što je Htc 10 klizav i skup komad hardvera. Stavit ću ga u 0,3 mm maskicu da imam bolji grip i da izgleda kao nov nakon razdoblja korištenja, a ne da bude iz***an kao tvoj. Baš ti je lip nako zguljen i slupan. 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Besana kaže...

Pise da je 100 giga na dvije godine.I sta ako ne zelim platiti hocu li imati mogucnost da prekinem tu saradnju bez da izgubim i tih 15 giga

Ne gubiš 15 giga ali nećeš moći pristupiti svojim fotografijama dok ne platiš.

11 godina
neaktivan

Znaci nikako ih neces moci vidjeti? Svasta.Ima li neka mogucnost da se skinem sa toga ?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice