HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 392.935
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
ocean77 kaže...

Super i ne dostavlja se u Hrvatsku.

Ja sam rekao da imam mogucnost dostave u njemacku pa takve i gledam...

Nije novi,vrlo malo rabljen i vracen na tvornicke,zato samo godina dana gare a ne 2...

17 godina
neaktivan
izvone kaže...
ocean77 kaže...

Super i ne dostavlja se u Hrvatsku.

Ja sam rekao da imam mogucnost dostave u njemacku pa takve i gledam...

Nije novi,vrlo malo rabljen i vracen na tvornicke,zato samo godina dana gare a ne 2...

sorry my bad, izložbeni primjerak, samo mi nije jasno zašto se jebavat i kušpovat mob vani za 500 eura kad ih kod nas ima za 520-530

PS

mislim da svi mi imamo nekog strica ili strinu za dostavu u njemačku tako da ne vidim ni tu problem

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 0:03 (karlanal).
13 godina
neaktivan

Pa iskreno jos ga nisam vidio osim ako snimatelj ne trči ili sa vozi po losoj cesti. Ovo sa HTC je neprihvatljivo u 2016.g., jos nisam nasao stabilizaciju na HTC 10 da je blizu one sa iPhone 6S koji je generaciju stariji telefon. To je realno stanje.

15 godina
Karanba kaže...

Pa iskreno jos ga nisam vidio osim ako snimatelj ne trči ili sa vozi po losoj cesti. Ovo sa HTC je neprihvatljivo u 2016.g., jos nisam nasao stabilizaciju na HTC 10 da je blizu one sa iPhone 6S koji je generaciju stariji telefon. To je realno stanje.

evo odgovor od lika koji je snimao "I noticed that shaking too and I'm not sure where it's coming from. When I play the original video on my phone there is no shaking and when I play the video with my media player on my PC there is no shaking. The shake is only noticeable after it has been uploaded to YouTube. I have no idea why. I'm trying to upload the original video to a file hosting site so people can watch it without YouTube's interference."

znaci problem je u youtubeu ne mobitelu. ako pogledas neke druge video-e gdje usporedjuju 10 sa drugim mobitelima, vidi se da 10 ima jako dobru stabilizaciju, zato je ovo bilo stvarno cudno..

15 godina
karlanal kaže...
...

...

mislim da svi mi imamo nekog strica ili strinu za dostavu u njemačku tako da ne vidim ni tu problem

Ako se pogleda funta, onda su cijene iz UK isto manje vise dobre, jos da padne malo i doci ce na cijene iz DE, samo sto ih tamo ima vise novih modela sa 2g. garancije.

Di2 & EPS FTW!
16 godina
HTC One M10 - rasprava

istina,u Uk isto nisu lose cijene,nasal sam sellera koji nudi 6 mjeseci svoju,al mi vrijedi i kod nas ona univerzalna garancija 2 godine jel da?

Jedini bi problem mogal biti ako je punjac UK plug a ne EU

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
izvone kaže...

istina,u Uk isto nisu lose cijene,nasal sam sellera koji nudi 6 mjeseci svoju,al mi vrijedi i kod nas ona univerzalna garancija 2 godine jel da?

Jedini bi problem mogal biti ako je punjac UK plug a ne EU

Jedino sto valja provjeriti jest da je mobitel za EU trziste (da se izbjegnu neugodnosti prilikom servisa) i da mobitel nije otvaran fizicki. Ostalo 2 godine vrijede unutar EU na svim servisima

Amazon.de  - ovdje ga ima za 405€, ali mi prijevod ne radi, tako da ne znam zasto je jeftiniji toliko.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 18:12 (ivanoile).
16 godina
HTC One M10 - rasprava

pise novi,original,i zapakiran,nije mi jasno cemu tako mala cijena,nisam puno na amazonu pa cu vidjet dal se moze kontaktirat sellera da vidim,trazim carbon gray,al za ovu cijenu cu nekako prijeci preko ove boje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
izvone kaže...

pise novi,original,i zapakiran,nije mi jasno cemu tako mala cijena,nisam puno na amazonu pa cu vidjet dal se moze kontaktirat sellera da vidim,trazim carbon gray,al za ovu cijenu cu nekako prijeci preko ove boje...

Ostao ti je zlatni jer sam ja maloprije narucio taj srebrni.

3000 Kn je OK cijena, a ako mi se ne svidi prodam ga za 3800.

15 godina
ocean77 kaže...
izvone kaže...

Ostao ti je zlatni jer sam ja maloprije narucio taj srebrni.

3000 Kn je OK cijena, a ako mi se ne svidi prodam ga za 3800.

Znaci moguce je da se prodavao za 400€? Ako ti se ne svidi, mogu "preorderat" ga ?

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 20:07 (ivanoile).
12 godina
HTC One M10 - rasprava

Racun na mail mi je dosao 418E sto je i dalje vrlo povoljno...13E su neki troskovi.

Pise u narudžbi da je potpuno novi...javim kada dodje.

0 0 hvala 0
16 godina
ocean77 kaže...

Racun na mail mi je dosao 418E sto je i dalje vrlo povoljno...13E su neki troskovi.

jesi ti to odkazao narudzbu il nesto? opet je u ponudi...

16 godina
HTC One M10 - rasprava

sumnjivo mi ovo full jako,sad se pojavil jos jedan oglas govori da je iz austrije i ima identican opis ko ovaj di si ti kupio i pise da je iz njemacke. S time da je iz njemacke vec prodavao a ovaj iz austrije tek sada kreiran...

Sad gledam i po UK i DE i ne isplati mi se zajebavat sa takvim sellerima...gledam u UK svi dobe novi zapakiran htc i pise dolje package included-travel charger,a wall charger  gift if needed,koji je pak to K....?

Mislim da cu pricekat taj Black Friday i nadat se da ce neki OK DE shopovi dati pristojnu cijenu uz racun...do tada se bahlam sa m9,nije nesto,m8 je s baterijom imao problema nakon 2 godine,al je najbolji mob sto sam imao...budem jos mjesec i pol zdural...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
izvone kaže...
ocean77 kaže...

jesi ti to odkazao narudzbu il nesto? opet je u ponudi...

Nisam otkazao vec su mi poslali mail da je doslo do neke greske i da ako zelim ponovim narudžbu pa mi se nesto neda. :D

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ne znam zašto preuzimate rizik u 100 eura kad je toliki novac u pitanju? Upitno je kakav ćete uređaj dobiti i da li sa njim dolaze originalan punjač i Hi-res slušalice. Onda tu je opet pitanje garancije itd, itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evo meni novi update, pa da vidimo što se nudi :)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Znači ipak postoji 1.96...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni ga ne nudi.

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Sardax ima Taiwan verziju koja malo ranije dobija update. I mi ćemo ga dobiti za par dana. Možda se broj firmware-a bude razlikovao ali changelog bude isti.

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Jesu li htc 10 i htc one m10 isti mobiteli?

0 0 hvala 0
17 godina

Jesu

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Juce sam a uzela  oa me zanimaju neke stvari.Naime nema galerije za slike.Imam na google fotografijama ali njegove galerije nema.

Druga stvar-zvuk na viberu nije onaj standardni nego neki drugi koji je jako tih.Potrazila u postavkama-ne mogu naci.

Trece-selfi kamera mi sve nesto odbrojava ima veliki recimo broj 2 ili slicno pa traje minut dok ne uslika?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Besana kaže...

Juce sam a uzela  oa me zanimaju neke stvari.Naime nema galerije za slike.Imam na google fotografijama ali njegove galerije nema.

Druga stvar-zvuk na viberu nije onaj standardni nego neki drugi koji je jako tih.Potrazila u postavkama-ne mogu naci.

Trece-selfi kamera mi sve nesto odbrojava ima veliki recimo broj 2 ili slicno pa traje minut dok ne uslika?

HTC Gallery app nije kompatibilna sa HTC 10 pa je zato i nema. HTC ju nije uopće predvidio da je 10 i ima kao i još neke HTC app. Zato imaš Google Photos što je više nigo dovoljno. Sve fotografije i video koje napraviš automatski se upload-uje na tvoj Google account tj kućno računalo, laptop, itd. Sav materijal možeš skinuti na HDD i izbrisati kad se napuni 15 GB, koliko imaš besplatno od Google-a.

Kod "problema" sa Viberom, pokreni Viber, uđi u postavke (settings) a zatim u notifications i pogledaj da li je označeno "use system sounds". Ukoliko jeste isključi tu opciju.

Selfie kamera ima vrijeme odbojavanja do okidanja i snimanja fotografije. Pokreni prednju (selfie) kameru, otvori opcije (srednji znak "dvije paralelne linije" na rubu ekrana) i odaberi željeno vrijeme selfie timer-a (OFF, 2s,5s ili 10s).

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 11:24 (phoenix2003).
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ovo za viber nisam namjestila jer mi je na nasem viber.Ako moze na nasem objasnjenje?

Drugo da li postoji mogucnost skidanja neke aplikacije koja ce biti kao galerija jer mi je ona google photo skoro pa puna jos od ranijih mobitela?

Dobivala sam neke muzike preko blotoota,nemam pojma gdje ga je Htc spasio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Tvori Google photos na računaru i izbriši sve što ti ne treba ili sačuvaj na HDD (kako želiš) ali ih izbriši iz Google photos. To ti je najbolje rješenje jer postoji mogućnost da ti dvostruko čuva fotografije što će ti smanjiti kapacitet memorije. Treba malo da se navikneš (kao što sam i ja) ali mislim da je Google photos dobra aplikacija.

Viber...Pokreni ga, klik na znak u gornjem lijevom uglu pored imena Viber, zatim klik na postavke ili podešavanja (znak malog zupčanika četvrti odozdo), zatim klik na znak malog zvonceta (drugi odozgo), zatim vidi da li je označeno polje koristi sistemske zvukove (sedmi odozgo).

Bluetooth...Instaliraj HTC File manager sa Google store, zatim ga pokreni i u file-u bluetooth ćeš naći sve što si putem bluetooth-a prebacila na svoj uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 11:41 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Da bilo je strikirano to Koristi sistemske zvukove

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Odštrikiraj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Uradjeno.Sad je standardni zvuk vibera ali nije jak kao na lgg5.Ili ima negdje da se pojaca mada je zvuk aparata pojacan do kraja

Pokusala sam na laptopu skidati sa google photos ali nisam uspjela skinuti nijednu sliku(ocito ne znam)

Drugo dobila sam na blotoot neke muzike ali ne mogu da je nadjem na Htc.Gdje skladisi stvari koje skidam?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Besana kaže...

Pokusala sam na laptopu skidati sa google photos ali nisam uspjela skinuti nijednu sliku(ocito ne znam)

Drugo dobila sam na blotoot neke muzike ali ne mogu da je nadjem na Htc.Gdje skladisi stvari koje skidam?

Mora moći obrisati, pogledaj malo bolje. Mislim da ih čak možeš obrisati i iz telefona. Bluetooth sam ti već objasni post iznad.

16 godina
HTC One M10 - rasprava

Sto kazete na ovu ponudu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice