HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 392.883
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
zvonac kaže...
Nisi nis konkretno rekao.
Kak ste ostali zadovoljni s desetkom?

Vidim da je tesko dobit neke konkretne informacije..

Zvonac kupi ga, sto se mucis razmisljanjem...ionako ces za par mjeseci imati neki sasvim drugi mob. 

17 godina
HTC One M10 - rasprava

A ne znam, vidli bumo još, nekaj budem uzeo..

Do sljedeće godine, dok se svi flagšipi ne izredaju, a i taman će se cijene korigirat, onda ću jednog opet izabrat

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 19:56 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HTC One M10 - rasprava

Ja cu prezimiti sa OP3, mob je fakat vrhunski, sve na njemu je odlicno i ono najbolje, OP jako dobro drzi cijenu...pogledaj po koliko se jos uvijek prodaje OP1.

Na proljece cu vidjeti kakav je Galaxy S8 pa mozda njega uzmem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...

A ne znam, vidli bumo još, nekaj budem uzeo..

Do sljedeće godine, dok se svi flagšipi ne izredaju, a i taman će se cijene korigirat, onda ću jednog opet izabrat

Šta nas jebeš onda?!

17 godina
HTC One M10 - rasprava

Ne jebem nikog! Prikupljam informacije, ak moje postove smatras jebanjem, ne moras odgovarat na upit! Necu zamjerit.

Nego, imam jos par smartfona u igri, pa vazem sad..

I dalje smatram da je desetka odlican mob..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Šalim se, naravno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

@phoenix, sve pet..

OT:@ocean, kod nas je skup OP3, oko 3500 pa na vise, to je vec cjenovni rang S7 a,blizu htc10..

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

TBH HTC ne bi kod nas imao samo radi Agram Servisa, ako vec sve uzimas u obzir kod njih sam dozivio sve i svasta sa svojim HTC-ima.

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

TBH HTC ne bi kod nas imao samo radi Agram Servisa, ako vec sve uzimas u obzir kod njih sam dozivio sve i svasta sa svojim HTC-ima.

ne bih znao jer dosad nikad nisam ima problema sa nijednim htc-om

12 godina
Pa zasto bi ga kod nas kupio ako ga mozes iz Oneplus web shopa za 2999 Kn.
17 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

a iz koje zemlje ti šalju kad naručiš u webshopu, to je jako bitno

12 godina
karlanal kaže...
ocean77 kaže...

a iz koje zemlje ti šalju kad naručiš u webshopu, to je jako bitno

Salju iz EU, mislim da je Poljska...uglavnom nema carine.

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Nisu mi jasne te cijene kod nas sto se tice OP3. I tako kupujes za gotovinu i jednostavno ga narucis iz EU kao i svi koji ga prodaju preko oglasa. OK, kada kupujes recimo HTC 10, S7 i sl. preko oglasa, cijena je povoljnija nego u trgovini a u slucaju OP3 je obratno :)

0 0 hvala 0
15 godina
karlanal kaže...
ivanoile kaže...

Ja sam sa oba HTC-a imao dosta problema, prosječno 3-4 servisa u 2 godine. I nisam imao dobro iskustvo, svaki put po mjesec dana čekanja.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Bar se nisu zapalili i izgorili! Rijetko koji proizvođač da se može povaliti sa pouzdanošću. Zato je bitna što duža garancija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
karlanal kaže...
ivanoile kaže...

Ja sam sa oba HTC-a imao dosta problema, prosječno 3-4 servisa u 2 godine. I nisam imao dobro iskustvo, svaki put po mjesec dana čekanja.

a neznam, zašto onda nastavljaš kupovat htc, da se meni tako nešto desilo nema šanse da bi kupova htc više, ja stvarno nikad nikakvog problema, još od htc diamonda pa nadalje

15 godina

Sve je to manje vise ista stvar, Huawei od mojih se isto pokvario, LG G3 od frenda takoder, Samsung eto ima probleme kakve ima, opet zavrsis na istoj stvari, elektronika je to.

Di2 & EPS FTW!
12 godina
HTC One M10 - rasprava

Ja sam do sada imao zaista svasta, uglavnom top modele unazad vise od 10 godina i od svih mobitela jedino su mi se pokvarili Samsung (S3 otisla maticna) i Apple (iPhone 3G prestao raditi wifi) i to je cijela bilanca problema...imao pola godine Oneplus One bez problema, sada imam Oneplus 3 i za sada sve super, imao LG G3, G4 i V10 isto bez problema...mozda nisam imao dovoljno dugo da se neki problem pojavi iako su mi Samsung S3 i iPhone krepali doslovno u prvih 2 mjeseca.

Jedino HTC nisam imao nikada jer su uvijek u necemu kiksali.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Najbolje naći, ponavljam, što dužu garanciju. Ja sam imao probljem ljubičaste kamere na M7 - relativno brzo dobio sam nov telefon, zatim podešavanje temperature boje na istom - opet cca 10 dana i zamjena touch-a na M8 - opet nekih desetak dana i sve to u garantnom roku. Poslje mi se ništa nije više desilo. Sad moj M7 mi služi kao neki sekundarni telefon sa dodatnim brojem. Baterija mu zna trajati i preko 4 dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

izvone  Mozes li stavit ovdje di su po tebi najjeftiniji HTC 10, znam da si pisao oko 500€ da su negdje, ali ne mogu nigdje to pronac.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

citao sam to danas i nije mi jasno od kud uopce da ima PDAF, HTC nikad nije ni spominjao PDAF, rekli su samo da ima laser focus, koji je po meni veca glupost jer ako slikate preblizu objektu, taj laser se vidi na slici..

16 godina
ivanoile kaže...

izvone  Mozes li stavit ovdje di su po tebi najjeftiniji HTC 10, znam da si pisao oko 500€ da su negdje, ali ne mogu nigdje to pronac.

vecina se prodala,jedino vidim OVAJ ostao...

13 godina
neaktivan

Na kojoj ste verziji firmwarea ? Ja sam na 6.0.1 i broj softvera 1.95.401.3 i snimanje videa je katastrofa, trese se kao da nema stabilizaciju videa. CW je  EU_VIPNet_HR/411710. Citam negdje da je to rijeseno na 1.96 verziji ali mi telefon ne nudi nikakav update. Video stabilizacija je na razini iPhone 5.

17 godina
neaktivan
Karanba kaže...

Na kojoj ste verziji firmwarea ? Ja sam na 6.0.1 i broj softvera 1.95.401.3 i snimanje videa je katastrofa, trese se kao da nema stabilizaciju videa. CW je  EU_VIPNet_HR/411710. Citam negdje da je to rijeseno na 1.96 verziji ali mi telefon ne nudi nikakav update. Video stabilizacija je na razini iPhone 5.

iskreno, ja koliko znam ne postoji ta verzija softwarea, taj na kojoj si ti je zadnji, ja nisam primjetio nakakav problem pri snimanju videa

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Isto kao kod kolege. Nemam nikakvih problema. Također nisam čuo za EU 1.96 firmware a mislim da ga neće ni biti jer za par tjedana dolazi Android Nougat. Pokreni kameru, uđi u postavke i pokušaj reset to default.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
izvone kaže...
ivanoile kaže...

Super i ne dostavlja se u Hrvatsku.

17 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
izvone kaže...
ivanoile kaže...

Super i ne dostavlja se u Hrvatsku.

http://www.ebay.de/itm/HTC-10-Carbon-Gray-TOP-/282219626286?hash=item41b599bf2e:g:TosAAOSw8w1YAK~-

sa dostavom u hrvatsku za 10 ojra

13 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Isto kao kod kolege. Nemam nikakvih problema. Također nisam čuo za EU 1.96 firmware a mislim da ga neće ni biti jer za par tjedana dolazi Android Nougat. Pokreni kameru, uđi u postavke i pokušaj reset to default.

Evo ovo me potaknulo da zakljucim da je to standard za video sto me totalno iznenadilo s tim da sam dosao sa iPhone 6 koji je pravio video skoro kao da je na gimbalu, o 6S da ne pricam.

Ovo je za mene u rangu telefona starog 4-5 godina. Spram iPhone 6 ovo izgleda kao da se radi o telefonu srednje klase. Evo jedan sa iPhone 6 koji sam nasao na jubitou.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 23:23 (Karanba).
17 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

mislim da ćeš na youtubeu nać masu snmaka napravljeno iphoneom koji su katastrofa i obratno kao i sa htc 10kom

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice