Kaze kolega da ne bi samo tako odustao od moba.
Jednostavno nemam vremena bit bez moba i cekat opet da dode HTC 10.Ocito je da ga u HR nema dovoljno.
pa odnesi ga na servis i dobices zamjenski dok se htc 10 ne popravi
osim ako ga nisi kupio bez garancije
Dobili ga danas u tcom u avenue mall, cackao po njemu. Tako da odi tam :)
hrabro svaka čast, ja im ne bi ostavlja mobitel bez da mi daju pare, na taj način možeš čekat pare jaako dugo, neznam koliko ti je dug godišnji, ali ja bi ga prominia i proda ali im definitivno nebi ostavlja mob, mada ovo sad već nije za raspravu na ovoj temi pošto ovo sad više nema veze sa mobitelom nego više sa našim operaterima i nesposobnosti i nebrizi istih za krajnjim kupcem, jadno
Evo da se pohvalim, nabavio HTC 10 Topaz gold, oduševljen performansama i svime (dolazim sa Galaxy S2 jbg 😁), nema nikakvih defekata, Wifi doma radi stabilno (ne vidim neku razliku naspram S2), bez odspajanja ili gubljenja veze. Ako nekoga muči wifi nek proba stavit WPA 2 lozinku sa AES enkripcijom, to pomaze.
kvalitetu zvuka iz 3.5 mm ulaza mogu usporedit sa profesionalnim Mp3 playerima makar nisam tolki audiofil da mogu skužit te sitne razlike.
Ali je zvuk fenomenalan, čist.
Kvaliteta izrade vrišti premium.
Evo i dvije slike okinute automatskim načinom, s autofukosom nisam imao problema, brz je.
Evo da se pohvalim, nabavio HTC 10 Topaz gold, oduševljen performansama i svime (dolazim sa Galaxy S2 jbg 😁), nema nikakvih defekata, Wifi doma radi stabilno (ne vidim neku razliku naspram S2), bez odspajanja ili gubljenja veze. Ako nekoga muči wifi nek proba stavit WPA 2 lozinku sa AES enkripcijom, to pomaze.
kvalitetu zvuka iz 3.5 mm ulaza mogu usporedit sa profesionalnim Mp3 playerima makar nisam tolki audiofil da mogu skužit te sitne razlike.
Ali je zvuk fenomenalan, čist.
Kvaliteta izrade vrišti premium.
Evo i dvije slike okinute automatskim načinom, s autofukosom nisam imao problema, brz je.
Odlično, vidim i znam nekolicinu ljudi koji su oduševljeni uređajem, meni je trenutno malo preskup pa pikiram OP3 kao nešto slično, ali zasad znam samo za pozitivna iskustva za HTC10. Osim R36 taj ima probleme sa svime ako nije Samsung. Ali ako ima novaca i ne sviđa mu se to je nejgovo pravo i izbor i to se treba poštovat. Ipak, njegovo iskustvo daje isto jedan dobar input o uređaju za neke buduće čitatelje.
Da li je to update koji je Sardax najavio?
Da li je to update koji je Sardax najavio?
yep, vec je par dana vani na custom ROM-ovima.
Danas vratio uređaj u T-com u ZG...da ne duljim - lovu će mi uplatit na tekući. Također napisat ću poduži dopis HAKOM-u i žalbu T-comu!!
@bubimir13: Pokušao sam s HTC-om i nije išlo, čak sam bio u stanju uzet novi HTC 10., ali ga nisu imali - nego mi nude A9!! . Imam S7 edge - da li sam nešto ekstra zadovoljan - nisam. Isti k... kao S6., tako da... Mogu slobodno reći da sam probao sve operativne sustave., i imao sve top proizvođaće mobitela i da nemam nekog favorita. Sve je to slično i sve ovisi tko šta traži!!
Najviše software mi odgovaraju Samsung i LG - mogučnost prilagodbe svega i svačega.
Kamera - Samsung - auto mod savršen, HTC - kvaliteta leće., ali loš tj zastarjeo naćin fokusiranja tj taj laser fokus - pogotovo u nočnim uvjetima. Po danu fokus odrađuje ok posao!!
Dizajn - HTC i Samsung. HTC - najbolja kvaliteta izrade.
Da nije bilo nenadane prodaje S6., ostao bi na S6 bez problema., jer se po meni ne isplati prelaziti s S6 na S7., kao što neće imat smisla prelazit s S7 na S8.
U svakom slučaju preporučam svatkom HTC tko se želi maknut od Samsunga ili Iphonea.
Koja je fora s ovim telefonom? Na njuskalu ih je 10 komada i cijene su brutalne 4800kn najjeftiniji, kod opratera ih nema.
koda ocu kupit enterprise a ne mobitel. Nevjerojatno.
Koja je fora s ovim telefonom? Na njuskalu ih je 10 komada i cijene su brutalne 4800kn najjeftiniji, kod opratera ih nema.
koda ocu kupit enterprise a ne mobitel. Nevjerojatno.
sam sebi si odgovorio :) kod operatora ih nema pa zato oni koji su ih nabavili nabijaju cijenu. a i u slobodnoj prodaji je 5900, pa je onda razumljiva cijena od 4800.
a sta je s tim apdejtom za kameru, nece valjda ici samo kroz sistemski update, ja na one A9 ostajem zakinut, a nece valjda sad od muhe praviti slona i reci da A9 nema jak hardware ili neki slican izgovor da ne moze na njega 15s brzina shuttera
Taj problem je imao moj stari na Desire 620 i morao ga je dati na servis i onda su zamijenili modul s mikrofonom i od onda radi savršeno mob. To je hardwerska greška koja se očito proteže kroz sve serije uređaja.
Po meni je smješna odluka HTC-a da sa 10kom ima različite boje za SAD i Europu.
Meni se recimo puno više sviđa verzija uređaja za američko tržište sa crnom prednjom stranom i srebrnom pozadinom, nego Europska verzija sa bijelom prednjom stranom.
Po meni je smješna odlukaHTC-a da sa 10kom ima različite boje za SAD i Europu.
Meni se recimo puno više sviđa verzija uređaja za američko tržište sa crnom prednjom stranom i srebrnom pozadinom, nego Europska verzija sa bijelom prednjom stranom.
Unaprijed osmišljeni proces prikupljanja i analiziranja podataka u svrhu pružanja informacija bitnih u donošenju odluka za potrebe upravljanja marketingom naziva se ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA.
Unaprijed osmišljeni proces prikupljanja i analiziranja podataka u svrhu pružanja informacija bitnih u donošenju odluka za potrebe upravljanja marketingom naziva se ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA.
europljani ne vole srebro 

a mogu oni "istraživati" koliko hoće, ali meni je ovo razlog da ne kupim ovaj mob
Tko ti brani? http://www.ebay.com/itm/HTC-10-Lifestyle-M10u-64GB-NFC-12MP-4G-LTE-Android-Qualcomm-Smartphone-5-2-/182241006469?var=484571234549&hash=item2a6e691385:g:~WMAAOSw6btXSHx2
https://www.amazon.com/Factory-Unlocked-Glacier-International-Version/dp/B01E5UCWYW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1472401370&sr=8-1&keywords=htc+10+silver
a mogu oni "istraživati" koliko hoće, ali meni je ovo razlog da ne kupim ovaj mob
Tvoj "razlog" bih je nazvao ukusom!
Osobno ne volim kombinacije bijelo naprijed a crno straga, ili bilo koja druga boja osim možda srebrne, kao što mi nije po ukusu sprijeda crno a otraga bijelo ili varijacije spektra svih mogućih boja osim crne!
Na kraju krajeva, ako je mobilni gadget zelen sprijeda, neka bude zelen i straga, oko nijansi nebih puno prigovarao ako je u pitanju "jedna" boja na gadgetu generalno!
ATJ Lučko
Pa naravno da je stvar ukusa
Većina rasprave o flagship uređajima se svodi na sitnice i stvar ukusa ...
Vi koji imate HTC 10, jeste li primjetili static noise (tiho zujanje kao kad nema signala na staroj telki) kad puštate bilo kakav zvuk preko slušalica ?
Moj HTC to ima. Primjer: Gledam video na youtube-u, pauziram video i čuje se tihi static noise 3-4 sekunde i onda nestane. Ista stvar sa puštanjem pjesme, static noise dok je pauza 3-4 sek.
Također i u igricama, static noise čak i kad je zvuk stišan do kraja. Kada izađem iz igre (homescreen), nestane zujanje nakon 3-4 sek.
Jel to imam samo ja ili ??? Najbolje testirat sa prosječnim in-ear sluškama sa niskom impedancijom (npr. ove HTC-ove koje se dobe uz mobitel). Sa kvalitetnim studio slušalicama slabo se čuje static.
Edit : bio je problem isključivo u custom kernelu kojeg sam flashao (Elemental v18 koji ima taj neki headphone analog gain opciju). Vratio na stariju verziju, nema više šuma.
Vi koji imate HTC 10, jeste li primjetili static noise (tiho zujanje kao kad nema signala na staroj telki) kad puštate bilo kakav zvuk preko slušalica ?
Moj HTC to ima. Primjer: Gledam video na youtube-u, pauziram video i čuje se tihi static noise 3-4 sekunde i onda nestane. Ista stvar sa puštanjem pjesme, static noise dok je pauza 3-4 sek.
Također i u igricama, static noise čak i kad je zvuk stišan do kraja. Kada izađem iz igre (homescreen), nestane zujanje nakon 3-4 sek.
Jel to imam samo ja ili ??? Najbolje testirat sa prosječnim in-ear sluškama sa niskom impedancijom (npr. ove HTC-ove koje se dobe uz mobitel). Sa kvalitetnim studio slušalicama slabo se čuje static.
Nemaš! http://www.livescience.com/38427-the-hum-mystery-taos-hum.html
Nemaš! http://www.livescience.com/38427-the-hum-mystery-taos-hum.html
haha ja sam ozbiljan. vjerojatno neki problem s pojačalom, al me nervira
Čuo sam za to. Već je netko pisao ovdje o tome. Pokušaj update ili jednostavno guglaj problem.
Mobitel update-an na 1.90.401.5, na googlu nema baš puno spomena o ovome.