HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 391.920
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
Igor666 kaže...
ivicask kaže...
Igor666 kaže...
Igor666 kaže...

vidim da si izbacio pnp tweak na xda. znaci to mogu flashat iz stock recoverya bez roota ? da li se kod restarta onda sve vrati na default ili je ponovno potrebno flashat default fileove ?

i kakva je situacija sa baterijom, vidim da popravlja performanse, ali hoce li se onda baterija brze trosit ? hvala :)

ivicask mozda si preskocio ? :)

Nemozes flashati nista iz stock recovery, moraš imat TWRP.

Moj mod ima 2 profila, Perfomance i Balanced.

Balanced je više orjentiran na bateriju, dok Perfomance na brzinu, naravno s njim će baterija nešto kraće trajati, sve zavisi što netko očekiva od telefona.Neke ne interesira baterija, već im je bitnije da dobe 10 fps više u igri naspram HTC stock romova..

aha, tako sam i mislio, ali mislim da si na xda napisao da se moze flashat i kad je cijeli sistem stock pa mi je bilo cudno :) za sad cu jos pricekati par updatea od HTC-a a poslije cemo vidjeti.. uglavnom, svaka cast na svemu

Ponata je bila da bila da možeš vrititi full stock rom, netreba ni root ni ništa da bi mod radio, al moras imat recovery da ga stavis na telefon..

12 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

evo ja jucer svoj updateao na 1.80.401.1 i mogu reći da je onaj problem sa pištanjem iz zvučnika dok je upaljen ekran riješen. Možda je placebo,ali otključavenje fingerprintom mi se čini brže, baterija je više-manje ista kao i kamera.

Doduše bateriju moram još malo testirat, tek je jedan dan prošao.

Da se ubacim, ja sam uzeo spigen rugged armor u kombinaciji sa tempered glassom. dobra zaštita, nema straha da će se razvbiti ako padne. malo mi samo smeta što je mob u njoj podosta težak, ali navikne se čovjek :)

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
sardax kaže...

Sve zavisi što su to očekivanja, da se može reći da je u konačnici daleko od očekivanja :) 

Najdalje od očekivanja je LGG5, što se pokazao većim promašajem od M9 prošle godine sa modularnim glupostima. 

Svaki telefon ima mana :)

Slažem se za G5. Čitao sam negdje da je LG uradio kompletno restruktuiranje odjela smartphonea zbog katastofalno loše prodaje G5.

LG najdalje od ocekivanja? Ima daleko bolje kuciste nego stakleni Samsung. Daleko ljepsi izgled nego HTC. Jedini koji mu parira je iPhone. I tu prica staje za iPhone. Android flagshipi su u najmanju ruku jednako brzi a nude daleko vise mogucnosti. U tome prednjaci Samsung pa LG pa HTC. Naravno to su toliko male razlike da se mogu zanemariti. Puno bitnija stavka od kome treba manje stotinki za ucitati youtube je kamera. LG je sprijeda i odostraga popisao i Samsung i HTC. Ono u cemu pak je najgori je baterija. Ali i tu su u pitanju minute plus sto je jedino njegova baterija izmjenjiva. Kao sto je najbolji u vanjstini i kameri tako je najbolji i u cijeni. Zahvaljujuci tome sto su luzeri koji traze da im mobitel ima metalni premium osjecaj da kompenziraju svoj nedostatak muskosti prosirili glas da je razocarao. Da rezimiramo. Sva tri flagshipa imaju podjednako vrhunske performanse i podjednako lose baterije. LG je najljepsi od trojice i ima najbolju kameru i cijenu. Samsung ima najbolji ekran i vodootporan je. HTC ima najbolju izradu ali je ruzan. U ostalome je uglavnom gori nego Samsung i LG. Jos jedan nedostatak je sto ta kompanija propada pa nece dobiti puno nadogradnji. Ako uzmemo u obzir tezinu koju nosi svaka od prednosti i mana dobivamo poredak. Jos jednom je najvise razocarao HTC. Naravno samo one koji ih jos shvacaju ozbiljno a za nas ostale je ovo ocekivano.

1. Samsung S7

2. LG G5

3. iPhone 6S/HTC 10

ivicask kaže...
 ovakvu ljepotu od mobitela

Jesi siguran da nemas mozda Samsung ili LG?

12 godina
neaktivan

LG najdalje od ocekivanja? Ima daleko bolje kuciste nego stakleni Samsung. Daleko ljepsi izgled nego HTC. ....Zahvaljujuci tome sto su luzeri koji traze da im mobitel ima metalni premium osjecaj da kompenziraju svoj nedostatak muskosti prosirili glas da je razocarao. Da rezimiramo. Sva tri flagshipa imaju podjednako vrhunske performanse i podjednako lose baterije. LG je najljepsi od trojice i ima najbolju kameru i cijenu. Samsung ima najbolji ekran i vodootporan je. HTC ima najbolju izradu ali je ruzan. U ostalome je uglavnom gori nego Samsung i LG. 

vicask kaže...
 ovakvu ljepotu od mobitela

Jesi siguran da nemas mozda Samsung ili LG?

Vidim da govoriš o ljepoti, jesi li siguran da govoriš o LG-u, pogotovo G5?

Sve što si napisao stoji, ali to je tvoje osobno mišljenje pa onda barem napiši to negdje,a ne ovak. Meni je baš HTC 10 prelijep, a lg g5 ne znam jel bi svrstao u top pet. Čak mi je i xperia x lijepsa od g5, no to je priča za sebe..

10 godina
neaktivan

Buduci da duzi niz godina proucavam dizajn vjerujem da imam iznadprosjecno znanje o tome. Ono sto mi moje iskustvo govori je da su ljudi nespremni na nagle promjene. Morat cete mi vjerovati na rijec kad kazem da Samsung a pogotovo HTC i Sony imaju zastarjeli dizajn. Buduci da je vase oko naviklo na kockaste mobitele oni vam se vise svidaju. Nije daleko vrijeme kad cete se smijati sami sebi jer vam se svidao ovaj HTC. Vec od sljedece godine svi mobiteli postaju zaobljeniji a primjer je tek predstavljena Motorola Moto Z ciji obrisi prate LG G5. LG se hrabro odlucio na radikalne promjene i taj mobitel ce za dvije godine jos uvijek biti lijep. No to je bilo promaseno sa strane prodaje jer su kupci uglavnom neznalice koje puse jeftin marketing. Sire mase ce tek sljedece godine odbaciti kockasti dizajn i prihvatiti zaobljeni kao najljepsi. Tek onda ce biti vidljivo koliko je u tome LG bio ispred konkurencije. Tako da onome tko ne zna se ovaj dizajn cini los a zapravo je velika prednost. iPhone ce i sljedece godine biti kockast ali on je sprecifican slucaj i s njim ne mozete pogrijesiti. Sony ce isto ostati kockast ali njih vise nitko ne shvaca kao ozbiljnu kompaniju. Samsung ce napraviti velike promjene pri cemu ce mobitel postati vise zaobljen. Gotovo sigurno ce odbaciti staklo bar sa straznje strane. Njihov S7 sa straznje strane izgleda losije od S6 jer su amaterski pokusali zaobliti kockast mobitel zbog funkcionalnosti. A HTC ce isto napraviti veliki zaokret jer im je trenutni dizajn zapeo u 2014. Tako los polozaj home tipke je imao jos Samsung S3 a zadnju stranu koju forsiraju od M7 je bolje ne komentirati. Jedini tko je prikazao jos veci amaterizam je OnePlus ciji dizajn je bio demode prije nego su predatavili mobitel. Sve to nije toliko bitno jer se mobiteli cesto mijenjaju ali zasto ne cijeniti najbolje. Ako vam je tesko predociti si kako kompanije oblikuju vase poimanje ljepote sjetite se autoindustrije. Svi smo imali neki model koji kad je predstavljen nam se cinio ruzniji nego prethodnik. Ali kako je vrijeme prolazilo i kako su dizajneri postepeno oblikovali nase misljenje taj isti model nam je postao lijep. Ovo bi bio poredak da netko ne pogrijesi pri kupnji:

1. iPhone/LG

2. Motorola

3. Samsung

4. Huawei

5. HTC/Sony

6. OnePlus

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Usuđuješ se reći da proučavaš dizajn i daješ presudu koji je telefon najljepši?! Hrabro! Eto vidiš postoji još ljudi koji se bave dizajnom i koji će reći da G5 nije naljepši. O ukusima se ne raspravlja. Ja se ne sjećam da sam rekao da Samsung nije lijep ali je njegov dizajn postao dosadan do bola. Nisu ga promjenili od S3. Čak Moto koji pominješ uveliko podsjeća na S4.

Tvoj post je potpuno subjektivan i neprihvatljiv. Zamisli samo kad bi dizajneri Ferrarija rekli da dizajneri u McLarenu ili Porcheu nemaju pojma?! To nikada do sada nisam čuo a mislim i da neću nikada ni čuti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 12:11 (phoenix2003).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Buduci da duzi niz godina proucavam dizajn vjerujem da imam iznadprosjecno znanje o tome. Ono sto mi moje iskustvo govori je da su ljudi nespremni na nagle promjene.

Ovo bi bio poredak da netko ne pogrijesi pri kupnji:

1. iPhone/LG

2. Motorola

3. Samsung

4. Huawei

5. HTC/Sony

6. OnePlus

pa šta ne kažeš odma, odo sebi kupit dva iphonea i dva lg-a

kakve gluposti sve neš ovde pročitat to je strašno

nego, da nisi ti slučajno u HDZ-u, to bi objasnilo dosta toga

PS

budući da duži niz godina proučavam forume vjerujem da imam iznadprosječno znanje o tome.ono što mi moje iskustvo govori je da jako puno ljudi pišu pizdarije 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 13:14 (karlanal).
14 godina
neaktivan

ja ipak gledam životni vijek uređaja i kvalitetu..nisam baš dobio dojam da se Samsung i iPhone nalaze na ovoj listi.U praksi previše mojih prijatelja vise u servisima s ova dva proizvođača,i to radi urnebesnih kvarova u kratkom vremenu.Đaba ljepota i dizajn ako ti mobitel pregori u godinu dana...češće leži u servisu nego ga ti imaš i koristiš.

Schiljak
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2016 0:09 (Igor150).
12 godina
neaktivan
Evo da se mal vratim temi, baterija je na 1.80.401.1 updateu definitivno bolja! Ako niste updateali, evo bar jedan razlog :D
Prije sam mogao jedva nekako dogurat do 6h SOT, sad mislim da bi mogao čak i pol sata dulje! :D Štednja se pali na 15%. Samo što sam zaboravio slikati onaj graf, ali valjda ćete mi oprostiti :S

0 0 hvala 0
15 godina
Perooo1 kaže...
Evo da se mal vratim temi, baterija je na 1.80.401.1 updateu definitivno bolja! Ako niste updateali, evo bar jedan razlog :D
Prije sam mogao jedva nekako dogurat do 6h SOT, sad mislim da bi mogao čak i pol sata dulje! :D Štednja se pali na 15%. Samo što sam zaboravio slikati onaj graf, ali valjda ćete mi oprostiti :S

pa na koju foru :) ja ako imam 3.30h SOT sam sretan..

15 godina
HTC One M10 - rasprava

O ćemu vi pričate?g5 je najružniji telefon ikada, pa čak su ljudi u LG dobili otkaze radi loše prodaje, i generalno loše ideje oko tog modularnog dijela..

http://www.digit.in/mobile-phones/lg-executives-reportedly-fired-due-to-poor-sales-of-the-g5-30920.html

Neznam, o okusima se ne raspravlja, al ja samo velim svoje mišljenje, molim bez napadanja.

Meni je moj crni HTC10 daleko naljepši telefon od svih.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Meni je G5 također neusporediv sa HTC 10.

Ali jbg., 100 ljudi - 100 razmišljanja.

Svatko ima pravo na svoje mišljenje i svoj odabir.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Haha vjerojatno imamo dosta različit način korištenja :) meni je svjetlina uvijek na što manje moguće, najčešće oko 20-30%, lokacija na štednji energije, bt isključen, malo kamere,bio sam na Wi-Fi skoro cijeli dan, visio na yt i tako :)
Evo jučer sam, na primjer, skroz igrao Pokemon Go pa sam ga dva puta punio xD. Inače što se toga tiče ne igram igrice,ali jbg pokemoni su pokemoni :D
14 godina
HTC One M10 - rasprava

kod tebe onda smartphone gubi smisao

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Evo još jedna recenzija - po meni odlična. Ruska recenzija samo Srbi rade prijevod.

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/5398/HTC/10-32GB

Ps. po njima je kamera bolja nego na S7...tj daje realnije slike...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hoces reci kamera je manje losa nego na S7 (a nije). Tko kupuje mobitel zboga kamere ne kupuje Samsung a pogotovo ne HTC.

13 godina
HTC One M10 - rasprava

Ma S7 radi najbolje slike za casual upotrebu. Da najbolji rezultat uz najmanje truda te uvjerljivo najresponsive viewfinder. Lowlight iako nerealan, puno bolje me koristi nego išta što konkurencija nudi. Htc je napravio veliki pomak po pitanju kamere ove godine. Kamera na M9 je katastrofa, ali 10 i dalje kaska za G5 S7 P9 ip6s...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tko kupuje telefon radi kamere, taj sigurno nije sav svoj :)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Tko kupuje telefon radi kamere, taj sigurno nije sav svoj:)

...kao i većina potrošača koji kupe najskluplji telefon a i ne zna čemu služi. Na žalost, moramo živjeti s tim.

14 godina
sardax kaže...
Tko kupuje telefon radi kamere, taj sigurno nije sav svoj :)

A zašto? Ja dok kupujem novi mobitel gledat ću da ima što bolju kameru jer ne mislim imati još jedan uređaj sa sobom

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Zato što je većina kompaktnih fotoaparata daleko bolja od bilo koje kamere u smartphone-u. O DSLR-u da ne govorimo jer su nespojive teme...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ma, to i govorim. Kamere su sve lose na mobitelima, pa osim casual upotrebe, za nista drugo i nisu. Ja i dalje tvrdim, radje bi imao 4 MPx sa 2um nego ove danas...

Na temu kamera, evo i test na PA: http://www.phonearena.com/news/Best-smartphone-cameras-compared-OnePlus-3-Xperia-X-Performance-Galaxy-S7-iPhone-6s-Plus-LG-G5-HTC-10_id83011
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
R36 kaže...

Evo još jedna recenzija - po meni odlična. Ruska recenzija samo Srbi rade prijevod.

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/5398/HTC/10-32GB

Ps. po njima je kamera bolja nego na S7...tj daje realnije slike...

E njih sam čekao. Tko prati Mobile review odnosno Mobilni svet, taj zna da oni nisu nikad baš 'gotivili' HTC, ali evo, ili je netko drugi radio recenziju ili su impresionirani sa time što je ovaj put HTC ponudio i mislim da su sve realno napisali bez nekih pretjerivanja.

Činjenica je da nema potrebe podcjenjivati kameru HTC10 i da S7 nije apsolutni pobjednik što se tiče fotografije, nego to ovisi o uvjetima. E sad tradicionalno dobar marketing Samsunga i tradicionalno debilni HTC-a rade svoje, pa su stvari takve kakve jesu

14 godina
phoenix2003 kaže...

Zato što je većina kompaktnih fotoaparata daleko bolja od bilo koje kamere u smartphone-u. O DSLR-u da ne govorimo jer su nespojive teme...

Evo vani su vrući dani, odjeće sve manje, mobiteli jedva stanu i u džepe i sad da ti još nosiš sa sobom kompakt ili nedaj Bože DSLR... Mob je uvijek sa korisnikom i u tom trenutku želimo što bolju kvalitetu. A to da su kamere na mobitelima loše jednostavno nije istina. Gledam slike ovogodišnjih flagshipa i sve odreda jako dobre slike, čak i low light su dobre.

Onih 4 ultrapiksela sa m7 i m8 ne radi bolje fotke u low light od današnjih kamera i ne razumijem favoriziranje te kamere u odnosu na današnje

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Kratko i jasno - nisi u pravu. Tko želi i najmanje da se amaterski bavi fotografijom mora imati entry level DSLR ili sličan fotoaparat. Smartphone je obična dummy kamera. O profesionalnim kamerama da ne govorim. Jesi li se kad možda upitao zbog čega je DxO Mark razdvojio listu smartphone-a i DSLR-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
phoenix2003 kaže...

Kratko i jasno - nisi u pravu. Tko želi i najmanje da se amaterski bavi fotografijom mora imati entry level DSLR ili sličan fotoaparat. Smartphone je obična dummy kamera. O profesionalnim kamerama da ne govorim. Jesi li se kad možda upitao zbog čega je DxO Mark razdvojio listu smartphone-a i DSLR-a?

Flickr vrvi sa hajend smartfonima i vidi se da onaj ko fotka ima znanja na tom polju, znači, napravi odlične fotke..

Dok gledam ekipu, koja pojma nema, al bitno da ima DSLR, i fotka na automatici

Ljudi su  u zabludi, misle da ak imaju dslr il neki napredniji aparat da je to to, ti činiš sliku, a aparat je samo sredstvo za postizanje krajnjeg cilja...

Najteži je zadatak napravit neku sliku a da ima smisla, neku kompoziciju...

Dam se kladit da neko ko ima hajend dslr a nema pojma, a neko ko ima S7 i uz to znanja, potonji će napravit bolje fotke sa S7 neg ovaj sa dslrom..

Baš sam gledal na XDA temi, Samsung S7, tip radi odlične fotke, mada se on s tim bavi i točno se vidi, kak se veli, ko zna zna..

Samo eto, sad je u zadnje vrijeme pomodno imat dslr, a da pritom ljudi nemaju ni osnovna znanja o fotografiji naravno, krajnji rezultat je loš, a poslije vele da ne valja aparat..

Ti možeš počet fotkat sa G4, G5 nastavi slijed... Poslije dok se ispraksiraš, ideš na nekaj jače, dal tebi neko garantira da ćeš ti radit bolje slike ak pređeš sa npr. G5 na rx100, NE, sve ovisi o tebi...

Da se razumijemo, ne velim da je aparat nebitan, al kao što rekoh, ljudi misle da što skuplji i bolji aparat imaju, da će i oni automatski bolje slikat s njim! Al dobro nije im za zamjerit, ljudi su neinformirani!

I ja sam neko vrijeme bio zagrižen za te stvari živeći u zabludi, ak imam bolje da ću i bolje fotke radit, naravno, stvarnost je bila drukčija, tek sad sam skužio kolko pojma nemam o fotografiji, i prvo trebam naučit nekaj o tome (osnove) a tek dalje razmišljat o apratima, al ni onda ne postoji garancija da će krajnji rezultat bit zadovoljavajući..

Imal sam neke fotke u kompu rađene sa vrhunskim Fuji x100s, znalci znaju o kojem je aparatu riječ, iskreno, fotke su mi prosječne bile, čak mogu reć, bile bi posramljene dok bi stavil svoje pored nečijih fotki ko je fotkal sa (a ima znanja) S7..

Ovo je ukratko rečeno!

16 godina
@zvonac, to je točna usporedba, ali poanta je da taj tcoj sa S7 moze jednako dobre slike napraviti i sa 3-4 godine starim flagshipom, pa gledaj malo sta su ljudi slikavali sa redom od iP4 pa na dalje.

Govorim za ozbiljnu fotografijuz a pogotovo ljudi i u losim/zahtjevnim uvjetima, tu telefoni nemaju i sigurno nece moc konkurirat jako dugo, najvise jer su fizicki ograniceni.

Zato osobno, favoriziram 4MPx sa 2um ili vecim senzorom. Slikajem ljude na 99% slika, nikakvi me landscapei, zgrade i slicno ne zanimaju, a za to mi vise od 4 MPx ne treba. I dalje su nocne slike, ljudi, bolje ispadale sa M7 nego danas sa 10kom ili S7 od rodjaka. Jednostavno receno.

I da, kad je neki vazan dogadjaj koji zelim slikat i razvit, necu sa niti jednim telefonom to radit :-) Za potrebe FB/Instagram i slicno, svi su vise nego dovoljni :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

I kada bi high end smartphone i imali dobre senzore kao i DSLR, nemaju ni približno dobru optiku. Dobra optika košta kao i dobra kamera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sardax kaže...
@zvonac, to je točna usporedba, ali poanta je da taj tcoj sa S7 moze jednako dobre slike napraviti i sa 3-4 godine starim flagshipom, pa gledaj malo sta su ljudi slikavali sa redom od iP4 pa na dalje.

Govorim za ozbiljnu fotografijuz a pogotovo ljudi i u losim/zahtjevnim uvjetima, tu telefoni nemaju i sigurno nece moc konkurirat jako dugo, najvise jer su fizicki ograniceni.

Zato osobno, favoriziram 4MPx sa 2um ili vecim senzorom. Slikajem ljude na 99% slika, nikakvi me landscapei, zgrade i slicno ne zanimaju, a za to mi vise od 4 MPx ne treba. I dalje su nocne slike, ljudi, bolje ispadale sa M7 nego danas sa 10kom ili S7 od rodjaka. Jednostavno receno.

I da, kad je neki vazan dogadjaj koji zelim slikat i razvit, necu sa niti jednim telefonom to radit :-) Za potrebe FB/Instagram i slicno, svi su vise nego dovoljni :)

Slažem se...

Mada ne znam za M7/M8, potonjeg sam imal kratko i slabo sam slikal, skor pa niš, tak da nemrem pričat nekaj više o tome..

Kaj znači ozbiljna fotografija... Slikam npr. sa svojim 5X, preuredim ju u PS, a ti pojma ne buš imal s čim je slikano.... Ukolko nemaš istrenirano oko i nisi profi fotograf..

Gledajući fotke po netu, slikane sa smartfonima, fotke ostavljaju dojam ko da su slikane sa nekim naprednijim fotićem, naravno dok se slika malo sredi u PSu..

Za dobru fotografiju je bitno, tko je iza objektiva, a ne koji aparat imaš, tak da nema tu puno mudrolija..

Dobra stara izreka: "„Nije bitno kakav je fotoaparat, nego osoba koja stoji iza njega“, "najbolja kamera je ona koju imaš uz sebe"..

Fotići su dost napredovali u mobitelima, a sljedeće godine Samsung se seli na veći senzor i sa većim otvorom blende (1 1/7" f1.4)..

A ti, za tri-četiri godine, nečeš ni pomišljat na fotić, neg ćeš to sve uredno sa smartfonom radit, vrijeme ide naprijed a smartfon fotoindustrija grabi velikim koracima napred..

Ovo sve kaj sam napisao ne vrijedi za one koji se profi bave s tim i kojima to kruh donosi...

@phonenix, nabolji primjer koji se uspio približit ozbiljnijem fotkanju je Panasonic, smartfon sa 4.7" s800, senzor je ogroman 1", čudo od smartfona, a fotke boli glava, naravno, veliki senzor plača danak, u obliku većih gabarita uređaja, na prvu ne ostavlja dojam da se radi o smartfonu neg o fotiću, mislim da se soniju rx100 na kratko zatresle gaće..

Pazi, 1" senzor u tak malom (2015ta godina) kućištu, a sad zamisli kaj bu bilo za 3-4 godine..

Cilj smartfonima nije da uzmu kolač fototržištu, pošto je trenutno tehnički neizvedivo, al jako su dobro uspjeli napravit da imaju sve objedinjeno znači 2u1 dobiš, bez teglenja dslra, mirrorlessa, objektiva torbi i sve kaj zahtjeva to..

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.7.2016 11:38 (zvonac).
14 godina
HTC One M10 - rasprava

ja ne znam kako ste uspjeli doći do dslr vs smartphone camera

naravno da sa smartphoneom mozes napraviti fantasticnu fotografiju, pogotovo sa raw formatom. ali dslr je nesto drugo.

ja kad slikam sa telefonom uvijek hocu da uslikam sto bolju fotografiju, a ako uzmem dslr to je već drugi par cipela.

treba biti lud i reći da današnji telefoni nemaju dobre kamere, ali porediti dslr sa danasnjim kamerama na telefonima je nešto još luđe.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice