HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 391.662
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Pa tko je ista spominjao u tom kontekstu??

Covjek pita za dostupnost uredjaja, jer bi vjerovatno uzeo mobitel i ja mu kazem da ga nema doslovce nigdje.

I onda se ti pojavis sa svojim statistickim podacima, koji su apsolutno nebitni za covjekovo pitanje.

Ja ne znam zasto uopce sudjelujem u ovako nebitnim raspravama.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Moji podaci su bitni jer daju odgovor na pitanje zbog čega još u našim trgovinama i telekomima nema u ponudi HTC 10 onako kako bismo željeli. 

HTC prvo želi da zasiti tržište gdje očekuje najveću prodaju. U USA su prestali primati narudžbe za Vive. Točne podatke o ptodaji "desetke" nemam.

Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ne znam kako vi, ali ja sam s baterijom više nego zadovoljan. Mojim načinom korištenja izdrži čitav dan, mogla bi bez problema i duže :D

Većinom gledanje yt, messenger, facebook, ništa 'previše' zahtjevno..

https://goo.gl/photos/si2skD6SiMTg2wQWA

https://goo.gl/photos/QQHsnQzNTf74wEZF6

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Imam jedno pitanje.. znaci nije zajebancija, nego pitam za ozbiljno..

Ako idem trcati, mobitel zbuksam u dzep na tajicama sa strane. Nakon trcanja mobitel bude poprilicno natopljen znojem. E sad..kako sam citao ovdje da mob i nije nesto otporan na vodu (sto mi je skroz glupo, u danasnje vrijeme, koliko god neki pricali da naravno da necemo mobitele bacati u vodu, al opet...) zanima me da li cu imati problema kroz duze vrijeme.. je li moguce da se mob sjebe zbog toga?

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
B-52 kaže...

Ako idem trcati, mobitel zbuksam u dzep na tajicama sa strane. Nakon trcanja mobitel bude poprilicno natopljen znojem. E sad..kako sam citao ovdje da mob i nije nesto otporan na vodu (sto mi je skroz glupo, u danasnje vrijeme, koliko god neki pricali da naravno da necemo mobitele bacati u vodu, al opet...) zanima me da li cu imati problema kroz duze vrijeme.. je li moguce da se mob sjebe zbog toga?

Hvala

Ja imam M8,a isto ga korstim na treninzima i tako to. I sad jedino logicno objasnjenje zasto mi je par puta crkla power tipka je upravo znoj. Moze i ne mora bit,ali meni je to jedino objasnjenje.

Stavi ga u vrecicu za zaledit hranu(ne bi trebala uzet puno mjesta)

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Imam ja onaj armband ali ovo mi je puno jednostavnije.

Radi se o tome da trenutno nemam para za platiti mob u komadu pa bi ga uzo na pretplatu kod O2 a koliko vidim, vecinom imaju samsung ili iphone a to ne zelim..

1 0 hvala 0
14 godina
B-52 kaže...

Hvala

B-52 kaže...

Imam ja onaj armband ali ovo mi je puno jednostavnije.

Radi se o tome da trenutno nemam para za platiti mob u komadu pa bi ga uzo na pretplatu kod O2 a koliko vidim, vecinom imaju samsung ili iphone a to ne zelim..

Vidim da si spomenuo da imaš armbend, pa da te nešto priupitam! 

Zašto ti je problem koristiti armbend, i koji odnosno koje marke imaš?! 

Osobno imam za iPhone 6 Plus od Adidas GRIFFIN, i moram priznati, vrlo je funkcionalan, pa čak i kada paducka kakva rosulja, mob je na sigurnom, pogotovu od znoja! 

Koliko kilometara trčiš dnevno, da se mob natopi znojem, jer ako nisi na polu maratonima, ili maratonima, ultramaratonima, možda da ga držiš u ruci?! 

Ljudski znoj je, koliko sam ja pročitao, najjača kiselina, ali ga ima u malim količinama, ali dugoročno, može uništiti sve, kamoli ne recimo kontakt za punjenje u utoru, kiselina i oksidacija! 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2016 21:50 (ATJLučko).
17 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Imam ovaj  i super je. uvijek trcim 45 min

Pitam zato jer bih se osjecao glupo da mi tako skup uredjaj crkne na tako glup nacin

0 0 hvala 0
14 godina
B-52 kaže...

Imam ovaj  i super je. uvijek trcim 45 min

Pitam zato jer bih se osjecao glupo da mi tako skup uredjaj crkne na tako glup nacin

Poznat mi je brend Karrimor, prije jednog izvjesnog vremena sam kod jednog Hrvatskog vojnika uočio XXL ruksak tog brenda, i izgledao je opako dobro! 

U svakom slučaju bih se i ja osjećao glupo da mi na glup način strada gadget, a da ti budem konkretan, za ribičiju sam pak nabavio SEIDIO vodonepropusno kućište, jer sam već jednom izgubio gadget na tečaju ronjenja, iPhone 3GS mi je pao u vodu, i nije mu bilo spasa, a sa HTC DHD sam bubnuo u vodu, pa je bilo problema sa onim "crvenim" markerima, pa mi je jedan kolega sa foruma popravio što je bilo riknulo! 

U svakom slučaju, onakav komad gadgeta kakav ti imaš, ostati će cijel, zdrav, u komadu, sve dok je u armbendu, jer su oni sigurno testirani za vrlo razne situacije, možda i u kojima ti nećeš nikada biti?!?! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

osim sardaxa ima jos netko 10-tku ? ja sam svoj danas dobio.

zanima me koji CID imate, jer vidim da je novi update dosao po europi ali ja ga jos nemam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja imam ovi od TW, tako sam vec na 1.80... verziji.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
sardax kaže...

znam, zato i pitam dal ima netko tko je kod nas kupio ili u europi.

15 godina
Igor666 kaže...
sardax kaže...

Ja ga isto imam vec 2 tjedna, nije još službeno izašao kod nas, to ti ide u "valovima", moraš pričekati još malo..

15 godina
ivicask kaže...
Igor666 kaže...
sardax kaže...

Ja ga isto imam vec 2 tjedna, nije još službeno izašao kod nas, to ti ide u "valovima", moraš pričekati još malo..

znam kako ide, 6 godina sam na HTC-u.. ali vidim da imam CID HTC_034 koji do sad nije postojao..pise da je to kao za zapadnu europu, mi smo uvijek vecinom imali HTC_032 koji je za istocnu i obicno smo prvi dobili update..

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Pozdrav ljudi. Postao sam i ja vlasnik HTC 10. No tražim na play store-u galeriju od HTC-a(orginal HTC) ali ne mogu naći. Baca mi na početku Gallery od Flayvr Media ltd. A to nije službena galerija...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flas1987 kaže...

Pozdrav ljudi. Postao sam i ja vlasnik HTC 10. No tražim na play store-u galeriju od HTC-a(orginal HTC) ali ne mogu naći. Baca mi na početku Gallery od Flayvr Media ltd. A to nije službena galerija...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.album&hl=en

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Super, hvala ti puno!

0 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...
Flas1987 kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.htc.album&hl=en

Flas1987 kaže...

Super, hvala ti puno!

ali ta galerija se ne moze instalirati na 10, barem ne sa play storea... barem meni neda

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Pokušaj instalirati direktno. Skini sa ovog linka, podesi u postavkama instaliranje iz nepoznatog izvora i instaliraj: http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/gallery-htc-corporation/gallery-htc-corporation-9-51-755029-release/htc-gallery-9-51-755029-android-apk-download/

P.S. Mislim da ovako nećeš moći dobiti eventualni budući update ove aplikacije. Kad ti nekad u budućnosti eventualno dopusti instalaciju sa Play Store, deinstaliraj, pa ponovo instaliraj sa Play Store. Ukoliko ti pak bude davao update Gallery, javi pa da znamo i mi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2016 19:47 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jedno pitanje za vlasnike: dok je god upaljen ekran čujete li pištanje iz zvučnika? Kad ugasim ekran ono prestane. Po danu mi ne smeta, ali navečer u krevetu kad ga koristim je vrlo iritantno.. što bi mogao biti uzrok?

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

ja cu sve zivce izgubit dok vodafon dobi htc 10.

Tam otraje sudski spor jer su neka tvrtka i vodafon u konfliktu oko htc 10 i a9 te nakon sto je sud presudio u korist te druge tvrtke se vodafon opet zalio,navodno,to samo dobio u mailu od vodafona.

I sad ja cekaj,a jedini razlog zasto cekam je taj jer ga mogu dobit skoro mukte na produzenje ugovora kod mojih gore...

Bilo je da dolazi za tjedan dana od najave,pa su maknuli cijeli htc asortiman sa weba,ja mislio da idu upgradeat stranicu za 10-ku kad ono oni sve od htca povukli dok se ne rijesi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Čuuuj?! Sudski se otimaju za HTC!

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Perooo1 kaže...
Jedno pitanje za vlasnike: dok je god upaljen ekran čujete li pištanje iz zvučnika? Kad ugasim ekran ono prestane. Po danu mi ne smeta, ali navečer u krevetu kad ga koristim je vrlo iritantno.. što bi mogao biti uzrok?

koliko mogu cuti, ne :) (citao sam da zadnji software rijesava to), ali zato imam wifi bug. wifi je cesto jako spor, kao da je odpojen pa se opet spoji i tako stalno..skoro svi imaju taj problem, nadam se da ce rijesiti to..

12 godina
neaktivan
Haha, ja sam trenutno na 1.30.401.1 :) hvala na odgovoru, ako je softver u pitanju onda će se riješiti :)
Što se tiče Wi-Fi-a ja nemam apsolutno nikakvih problema, niti je spor niti mi se ikad odspojio bez razloga.
15 godina
Perooo1 kaže...
Haha, ja sam trenutno na 1.30.401.1 :) hvala na odgovoru, ako je softver u pitanju onda će se riješiti :)
Što se tiče Wi-Fi-a ja nemam apsolutno nikakvih problema, niti je spor niti mi se ikad odspojio bez razloga.

ne odspoji se, sve izgleda ok, i onda odjednom internet vise ne radi, pa za par sekundi proradi i tako ukrug. citam na xda forumu i puno ljudi ima taj problem.. HTC veli da nisu uspjeli reproducirati gresku, samo se nadam da nije hardverske naravi.

16 godina
HTC One M10 - rasprava

Cini se da HTC-u nikako da krene - link

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2016 7:34 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava
Visoka cijena uređaja, loš marketing, kasniji izlazak na tržište, već sam naveo prije na ovoj strani, ova godina nek im bude za uhodavanje, mada tržište ne oprašta tak
lako; kinezi grabe velikim koracima napred, tak da tu ispada da su prednosti htca sve manji i manji, unatoč imenu..

Sljedeće godine bi trebali izbacit na tržište dok i samsung izbacuje svoj flagšip i imat agresivni marketing, hebiga sve to iziskuje love..

Osobno, 10 je ove godine drastično napredovala, al još tu nekaj fali ipak, i kao hladni tuš na kraju je, cijena..
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...
kinezi grabe velikim koracima napred, ....

BTW, agresivni marketing može dovesti i do neželjenih posljedica. Tako je Huawei uhvaćen kako je fotku napravljenju pomoću vrhunskog Canon DSLR-a u reklami predstavio kao fotku napravljenu sa P9: http://www.dpreview.com/news/9949653303/huawei-criticized-for-using-dslr-image-in-smartphone-advert

16 godina
HTC One M10 - rasprava

Cinjenica ostaje, kako je ovaj uredjaj daleko od ocekivanja.

Pri tome ne mislim na sam kvalitet navedenog, nego na samu firmu i konstantno losu politiku s njene strane.

Ionako ne stoje najbolje i onda sebi dopuste ovakve gafove.

Moj PC  
0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice