Hm..koji uzet

poruka: 58
|
čitano: 7.274
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Hm..koji uzet
Mitch kaže...

Ja ne bi uzimao klizne ako ces slikat jer tockice displeja kod samsung kad se malo jace stisnu jednostavno crknu i imas tamne crte prek ekrana tak znam par frendova kojima se to dogodilo i vise nikad ne uzimaju klizne

P.S Moj frend je zadovoljan ovim :http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/htc/touch-hd/123.aspx

a ko ti je frend sanader mozda ili mesic :D
cijena 5.490 kn pogledaj cenu haha jbg al prevelika cena
RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 12:28 (gujarroba).
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

hm..nokia n97 kolko to cudeo dodje kod nas

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

meni je hot n96, nema touch, al je zvjerčica

Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 16:02 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

i900 odličan mobitel

imam ga

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
c0x0x kaže...

i900 odličan mobitel

imam ga

pa daj neke + i -   da vidim na cemu sam
cuo sam da je jako losa vidljivost po danu tj kad su jake sunceve zrake jel istina
RoBa the ljuti
16 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

utmi inno8 mob. je prejeeeben i imakameru 8 mpx i symijan.,.,.,.,

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LuKa_ISUS kaže...

utmi inno8 mob. je prejeeeben i imakameru 8 mpx i symijan.,.,.,.,

ruzan je ,,,ehhe
RoBa the ljuti
16 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

mrs...xDD ... onda uzmi s.e c905

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LuKa_ISUS kaže...

mrs...xDD ... onda uzmi s.e c905

taj je jos gori xd..

RoBa the ljuti
16 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

ne seeeri ninđa onda uzmi xperia x1 ........bwahahaha

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LuKa_ISUS kaže...

pravi izbor heh
ne stvarno sto se tice tih nabrojanih nista od njih
jedino ---- xperia,nokia 5800,omnia ili nokia n99,ma da mislim da ce n99 kostat preko 5000 tako da izgleda nista ni od nje

omnia mi se cini pravim izborom cena je oko 2800kn ali me zanima da li neko od vas ima kakvih iskustava sa njom pa da podeli :)
RoBa the ljuti
16 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

nemoj nikako omniu ona nema querty tipkovnicu i ima los i neprecitan ts i spora je uzasno procesor je slab.... x1 je najbolji procesor ima 524 megaherca......x1 je najbolji...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
gujarroba kaže...

ta nokia mi je dosta dobra ali eto kamera 3.15 mpx izgleda da nemos sve imat :(

Pa bolja je od lg-eve 5MPX i sonnyeve 5MPX, zbog carl zeiss leće, a i sta ce ti vise od 3MPX?

Ja si mislim uzet tu nokiu ,ali kad pojeftini,a onda ce izac nesto novo pa cu opet razmisljat i tako unedogled...Plač
 Nikako nije bolja od sonnyeve 5 mpx , ne pisi nebuloze ! Nokia 5800 je super mobitel, stvarno originalan, ali kamera mu jedino kaska za ostalim jacim modelim. Primjerice k850i ili C902 imaju najbolju kvalitetu slike od 5 mpx mobitela sa bljeskalicom.
Death is not the end, she is a new beginning
16 godina
neaktivan
gujarroba kaže...
LuKa_ISUS kaže...

pravi izbor heh
jedino ---- xperia,nokia 5800,omnia ili nokia n99,ma da mislim da ce n99 kostat preko 5000 tako da izgleda nista ni od nje

omnia mi se cini pravim izborom cena je oko 2800kn ali me zanima da li neko od vas ima kakvih iskustava sa njom pa da podeli :)
 Uzasno spor software
16 godina
protjeran
Salamander kaže...
gujarroba kaže...
LuKa_ISUS kaže...

pravi izbor heh

Uzasno spor software
 ok hvala...a jeb se sad :) sad mi je jos gore sad tek neznam sta da uzmem

ajd davaj neki predlog.....pixon bi mi bio savrsen izbor da ima hi-fi ili ti wlan
RoBa the ljuti
16 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

zato inno8 ima obo dvoje i istu kameru..... a jesi u obzir uzimo neki htc makar su uzasno skupi... i po cemo xperia ima spor softver softver je brzi od vecine mobova koji se s njom usporeduju (htc toucd hd, mda pro , omnia ,htc diamond)..... bolja je od svih....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LuKa_ISUS kaže...

zato inno8 ima obo dvoje i istu kameru..... a jesi u obzir uzimo neki htc makar su uzasno skupi... i po cemo xperia ima spor softver softver je brzi od vecine mobova koji se s njom usporeduju (htc toucd hd, mda pro , omnia ,htc diamond)..... bolja je od svih....

ma gledo sam htc jako su dobri al jbg nemam tolko love....
a viodicu jos za taj innov mada mi je skroz u kur... ruzan je :)
RoBa the ljuti
17 godina
Hm..koji uzet

c905, lijep je i dobar

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

Samsung nikako.

Mozda Samsung sa WM OS-om,ali ove sa Samsung softverom nikako jer ništ ne podržavaju.

Samsung je dosta spor pa ne valja.

Nokia je zakon.

Vjeruj mi na rječ,ali ako ne želiš pogledaj komentare brojnih korisnika koji potvrđuju da je nokia najbolja.

Osobno koristim SE K800i pa ti provjereno mogu reć da t ne treba više od 3 MP,ali možda malo bolja kvaliteta od K800 kamere koju ćeš naći u nokiama

Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
macgyver kaže...

c905, lijep je i dobar

Evo ovo je dobar mob. sta fali, jos niko nema primjedbe, moj ćaća (Otac), je uzeo C902 jer nije bilo C905 u tmobilea, cjena mu nije vazna (poslovno).
Samo C902 triba stavit ako ima drivera za kameru jer glađe meni u W810 iđe nego u njega(mora tmobile se zas*at)!
16 godina
neaktivan
ajd davaj neki predlog.....pixon bi mi bio savrsen izbor da ima hi-fi ili ti wlan
 INOVV8 meni izgleda sasvim super mob, trenutno imam Xperiu. Imam samo rijeci hvale. Imao sam 3 dana Omniu i to jednostavno nije all in one. Volim kupovat preko crnog trzista pa kad bih mjenjao mob kupio bih HTC Touch HD, moze se nabavit ispod 4000 kn, probo sam ga i mogu rec da je to mob za zahtjevne. X1 mi je drazi jer izgleda profinjeno i otmjeno, nije za balavurdiju nego za ozbiljnog covjeka. Svaki mob koji pogledas mozes nac neku prednost i manu koja ce utjecati razlicito na razlicite ljude. Imao sam do sada hrpu mobitela, ali ni jedan drag ko X1. Preporucam ti ga jer moze zadovoljit svacije potrebe.
16 godina
protjeran
Salamander kaže...
 INOVV8 meni izgleda sasvim super mob, trenutno imam Xperiu. Imam samo rijeci hvale. Imao sam 3 dana Omniu i to jednostavno nije all in one. Volim kupovat preko crnog trzista pa kad bih mjenjao mob kupio bih HTC Touch HD, moze se nabavit ispod 4000 kn, probo sam ga i mogu rec da je to mob za zahtjevne. X1 mi je drazi jer izgleda profinjeno i otmjeno, nije za balavurdiju nego za ozbiljnog covjeka. Svaki mob koji pogledas mozes nac neku prednost i manu koja ce utjecati razlicito na razlicite ljude. Imao sam do sada hrpu mobitela, ali ni jedan drag ko X1. Preporucam ti ga jer moze zadovoljit svacije potrebe.
 ok hvala cim skupim para ode u kupovinu :)
RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 3:45 (gujarroba).
16 godina
neaktivan

Fotić joj je šrot...

Slike su dobre jedino ako je podne i stojiš negdje nasred sunčane ulice

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran
MaterAos kaže...

Fotić joj je šrot...

Slike su dobre jedino ako je podne i stojiš negdje nasred sunčane ulice

na kojeg sad mislis nokiu 5800 ili xperiu????
RoBa the ljuti
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

sad sam bas cito na usporedi.hr sve je dobor sem tog fotoaparata kao sto si i reko....samo preko dana je ok ima slabu blic

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

hm..pazi ovog

Sony Ericsson W995 ima kameru 12.1 mpx

mislim da sam nasao sta sam trazio napokon :D

http://www.gsmarena.com/samsung_i8910_omnia_hd-2691.php

RoBa the ljuti
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 15:21 (gujarroba).

0 0 hvala 0
17 godina
Hm..koji uzet

SE w995 nema 12.1 Evo dokaz: http://www.itechnews.net/tag/se-w995/

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mitch kaže...

SE w995 nema 12.1 Evo dokaz: http://www.itechnews.net/tag/se-w995/

a jbg...moja greska evo vidi
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_teases_with_12_mp_idou_hikaru_turns_into_w995-news-794.php
RoBa the ljuti
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice