Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 455.313
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Gearbest.com

Baci kakvu recenziju kad dodje ;)

17 godina
moderator
Torent kaže...

Nabacit ću nešto, al onda će ti već biti kasno, jer će cijena skočiti i prijeći magičnu granicu od 22 eura (bar što se tiče Hrvatske).

9 godina
odjavljen
U bosni je 25 :)
17 godina
moderator

Blago vama. 

Što je najgore, cijene dosta toga su u zadnjih par godina skočile za nekoliko dolara. A granica ostaje ista.

###

Prvi put sam sad naručio nešto preko GearBesta i ugodno sam iznenađen što ti pošalju i fotku tvojeg paketa kojeg ti šalju. To još nisam doživio.

16 godina
Gearbest.com

Jel mi može netko od iskusnijih objasniti ovu moju sliku?

Naime naručio sam jedan TV box prije mjesec dana i dosta dugo nije bilo nikakvog updatea do danas kao što je vidljivo i na slici.

Sad me buni ovaj dio: "Receive item from customer (Otb)" Da li to znači da je carina vratila TV natrag gearbestu ili sam ja krivo shvatio?

A i ovaj drugi dio ne kužim: "Posting/Collection"

Ako bi mi netko mogao objasniti ovo, bio bih vrlo zahvalan!

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
mbaksa kaže...

Blago vama. 

Što je najgore, cijene dosta toga su u zadnjih par godina skočile za nekoliko dolara. A granica ostaje ista.

###

Prvi put sam sad naručio nešto preko GearBesta i ugodno sam iznenađen što ti pošalju i fotku tvojeg paketa kojeg ti šalju. To još nisam doživio.

Blago nama na par dolara vise za uvoz ;) Cijene su skocile par dolara ali je dolar skocio 35+% ;) Koliko pratim temu to i ne znaci bog zna sta jer se na slici ne vidi ime ;) I ja sam pozitivno iznenadjen gearbesto. 3 narudzbe do sada i ide odlicno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2016 11:48 (Torent).
14 godina
Gearbest.com

Naručeno ovo:

http://www.gearbest.com/rc-cars/pp_311664.html

Koštalo je 19 dolara.

Sad mi je stiglo pismo iz pošte za carinjenje.

Poslao sam ima PayPal i Gearbest Order PDF.

Baš me zanima koliki će biti troškovi kad se ne računa carina, al svejedno prođe kroz njihove ruke :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
12,5kn, bar sam ja tolko platil kad sam bil oslobođen carine.
17 godina
moderator
Torent kaže...
Koliko pratim temu to i ne znaci bog zna sta jer se na slici ne vidi ime ;)

Ako škiljiš, vidiš da to na slici doista jesu tvoji podaci, ali su valjda zamućeni radi privatnosti.

9 godina
odjavljen

Skiljio i povecavao i sharpening udarao i dalje nisam vidio nista ;) Al sve je bilo ok. Imam sad jednu posiljku na putu bas cu vidjeti odgovara li slici. LJudi ovdje su govorili da su im isto slali slike pa se poslije ispostavljalo da nisu poslali....

15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Hmm,ili treba 2 tjedna da stigne ili ovako kao dolje

Bas me zanima jesu li poslali kad su i rekli,dobio sam slikicu ali se ne moze nista vidjeti

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Dosad za svaku pošiljku za koju sam dobio sliku paketa, točno se vide svi podaci, možda u Bosnu mora zamućeno :D

17 godina
moderator
Torent kaže...

Skiljio i povecavao i sharpening udarao i dalje nisam vidio nista ;)

Nemaš retina ekran, u tome je problem. 

15 godina
neaktivan
kbenzema kaže...

Dosad za svaku pošiljku za koju sam dobio sliku paketa, točno se vide svi podaci, možda u Bosnu mora zamućeno :D

I meni treba onda Retina ekran :/

17 godina
mbaksa kaže...
Torent kaže...

Nabacit ću nešto, al onda će ti već biti kasno, jer će cijena skočiti i prijeći magičnu granicu od 22 eura (bar što se tiče Hrvatske).

Meni prikazuje 23,30 USD kad idem platiti PayPal-om, a po njihovom tečaju je 163,16 kn.

Prema tome, ja bi trebao platiti carinu i PDV na 3,16 kn + trošak carinjenja, točno?

Ili će Carina 23,30 USD preračunati sa današnjim tečajem što onda iznosi 155,91 kn?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
moderator
Matozan kaže...
Meni prikazuje 23,30 USD kad idem platiti PayPal-om, a po njihovom tečaju je 163,16 kn.

Prema tome, ja bi trebao platiti carinu i PDV na 3,16 kn + trošak carinjenja, točno?

Ili će Carina 23,30 USD preračunati sa današnjim tečajem što onda iznosi 155,91 kn?

Carina će se voditi iznosom koji ti piše na računu. Ako ti na računu piše iznos od 23.30 USD, onda će se voditi time, a ne time koliko ti je PayPal uzeo u kunama.

Ne znam koji tečaj carina koristi - pretpostavljam srednji. 23.30 USB po srednjem tečaju (ili bar po onome što Google preračuna) je 21 euro, znači taman ispod granice od 22 eura.

Matozan kaže...

How yes no!

Pročitaj: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

9 godina
odjavljen
mbaksa kaže...
Torent kaže...

Skiljio i povecavao i sharpening udarao i dalje nisam vidio nista ;)

Nemaš retina ekran, u tome je problem. 

Niti cu imati ;) Jabuka nije moje omiljeno voce ;) Mislio sam da je full hd na lapu i QHD na mobu dovoljno ali ocigledno nije ;) A sad jos nabavio i nexus 6P pa velika reza na velikom ekranu i sipak ;) Nista se ne vidi ;)

12 godina
Gearbest.com

Vidis retina je retina 😊. Narucio par stvari na ovoj stranici sve do 10 dollara i nikad problema. Kad razmislim nisam imao problema sa nikim ebay,aliexpres,banggood,gearbest na ovim stranicama sam narucio sveukupno preko 50 paketa i svi su dosli i sve je bilo kao u opisu. Neznam dal imam lude srece ili...

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Ja sam narucio barem 1000 a verovatno i više i nikad nisam ostao bez para... Dešavalo se da ne dođe paket...
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

GB šalje od sada i u Hrvatsku iz EU skladišta, napokon

3 0 hvala 1
14 godina
Chuck1 kaže...

Opa!

Ajmo, tko ce prvi? 

P.S. postoji mogućnost da će naša carina naplatiti pdv, pocelo se dogadjati u drugim dućanima.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Chuck1 kaže...

Opa!

Ajmo, tko ce prvi? 

P.S. postoji mogućnost da će naša carina naplatiti pdv, pocelo se dogadjati u drugim dućanima.

a nemre nikak naplatiti ako oni pošaju to stvarno npr. iz španjolske, francuske ili tako nešto. Za pakete koji stvarno dolaze iz EU nebi smjeli naplačivati PDV! 

17 godina
moderator
Chuck1 kaže...
a nemre nikak naplatiti ako oni pošaju to stvarno npr. iz španjolske, francuske ili tako nešto. Za pakete koji stvarno dolaze iz EU nebi smjeli naplačivati PDV! 

Nemre naplatit ak je paket ušao u državu i tamo bio ocarinjen. A mi to ne znam. Paket možda fizički jest poslan iz Španjolske, Francuske, ali to ne znači da ih izašao iz međunarodnog prostora i da je bio ocarinjen pa da ti naša carina ne bi imala pravo cariniti paket.

9 godina
odjavljen

Ako je pdv placen u zemlji posiljaoca... A ako nije? Pdv se ne naplacuje radi izbjegavanja duplog oporezivanja...

Mbaksa poteze ko dok holidej ;)

Ljudi nisu upuceno da roba koja je fizicki usla u zemlju nije automatski i carinski usla u zemlju ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2016 14:51 (Torent).
16 godina
neaktivan
Gearbest.com

Poz. Malo sam zaboravio na ovaj paket. Jel se događalo nekome da ovoliko dugo stoji tamo? U međuvremenu mi došao paket koji sam naručio poslije ovog.

0 0 hvala 0
14 godina
Tomislav95 kaže...

Poz. Malo sam zaboravio na ovaj paket. Jel se događalo nekome da ovoliko dugo stoji tamo? U međuvremenu mi došao paket koji sam naručio poslije ovog.

Upravo se to dogadja meni. Prvo je ovako stajalo skoro dva tjedna.

I onda je došlo  pismo da je na carini, nek posaljem dokaz o uplati/cijeni.

Poslao sam odma i vec je proslo tjedan dana, a paketu ni traga ni glasa.

14 godina
Gearbest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Kaj se događa s gearbestom? Power bankove više ne šalju u hr, uveli su i sitnu poštarinu iz Kine...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Tomislav95 kaže...

Upravo se to dogadja meni. Prvo je ovako stajalo skoro dva tjedna.

I onda je došlo  pismo da je na carini, nek posaljem dokaz o uplati/cijeni.

Poslao sam odma i vec je proslo tjedan dana, a paketu ni traga ni glasa.

Cijena je 22.25$ pa se nadam da moje neće na carinu. Sebi sam naručio slušalice, došle za 2 tjedna, ovo sam prijatelju iste naručio jer su mu se svidjele moje.

Na EU skladištu su cijene malo veće al isplati se ako se uzima skuplja stvar i/ili treba hitno. Mislim, nadam se da brže nego iz Kine dolazi :D

13 godina
Gearbest.com

Ukoliko ima zainteresiranih za nagradnu igru, na Facebook-u je u tijeku nagradna igra pod sponzorstvom XK Innovations branda gdje se sretnom dobitniku poklanja XK X250 dron u vrijednosti od 80$.

Više o samoj nagradnoj igri možete pronaći na facebook stranicama GearBest Deals - Croatia.
Sretno svima koji okušaju sreću :)

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 21:11 (majdo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice