Dakle kupio sam dotični neispavan mobitel od prijatelja , i on mi je rekao da je brisao neke podatke i nemoze se više upaliti, odnosno upali se on piše nokia svijetli dakle sve hardwerski je ispravno nego je on vjerovatno izbrisao neki diio softwera i sad se nemoze upaliti. Pa sam ja odlucio updateati softwer odnosno staviti novi.
pronašao sam na netu ovaj tutrorijal http://discussions.nokia.com/t5/Pool-of-Knowledge/N900-How-to-update-software-and-Reset-ALL-data/td-p/591877
Instalirao sam Meamo flasher
Skinuo s ove stranice http://skeiron.org/tablets-dev/nokia_N900/
a) eMMC content 1.2009.41-1 ( Vanilla version of the eMMC content for Nokia N900
NOTE: Always flash the eMMC image first, then the FIASCO image immediately after that. Neverboot up the device between flashing the FIASCO image and the eMMC image! When flashing eMMC always also flash FIASCO rootfs - NEVER boot the device between the two flashes )
On služi kolko sam shvatio za brisanje svih podataka na mobitelu
b) OS 2009 version 2.2009.51-1 Second Maemo 5 Global release for Nokia N900
c) PR 1.1.1 version 3.2010.02-8 Third Meamo 5 Global relase for Nokia N900
d) PR 1.2 version 10.2010.19-1 Fourth Meamo 5 Global relase for Nokia N900
Sad me zanima dali treba skinuti i ovaj Latest Meamo 5 Global relase for Nokia N900
I ovdije navodi
The OS is a little more difficult to figure out which one you need.
The notes alongside the software lets you find the right package easier.
I found the best way to check is to do the following: (On the N900)
- Menu
- Settings
- About Produtt
A ja nemogu nista vidjeti ne ekranu osim ono nokia kako da odem i provjerim koji mi je bio softwere na njemu i jel to uopce potrebno ?
I jel sam uredu ove file-ove skinuo gledao sam da su svi Global valjda sam te trebao skinuti,
Bio bih vam zahvalan kad bi ste mi odgovorili na ovih par pitanja i pomogli staviti novi softwer na taj mobitel, nemojte samo molim vas pisati odnesi to nekome ko se razumije u to, ostavi se toga itd, jer ja želim jednostavno naučiti kako to napraviti. Hvala