Ovako imam jedno 10-ak slika i želim ih spojit u jednu veliku..ne u paoramu nego baš kao u jednu sliku...ako me kužite..pa me zanima jel ima kakvih programa za to..hvala..:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako misliš na image stacking, probaj startrails.de free programčić. Namjena mu je pravljenje startrailova koji se rade na istom principu, slaganju fotki jedna preko druge.
Ako misliš na image stacking, probaj startrails.de free programčić. Namjena mu je pravljenje startrailova koji se rade na istom principu, slaganju fotki jedna preko druge.
Bum probo...hvala..valjda će pomoć..:)
Bum probo...hvala..valjda će pomoć..:)
Ma bezveze ovaj program....ili ja neznam radit u tome...-.-
Program je ok za svoju namjenu, a to je pravljenje startrailsa. Možeš naslagati slike po izboru, ali zbog namjene ti možda rezultat ne ispadne po volji (program radi prosjek fotki, poboljšava SN ratio i posvijetli rezultat).
Blend fotki Jaguara XJ i Lamborghini Gallarda kao primjer.
Program je ok za svoju namjenu, a to je pravljenje startrailsa. Možeš naslagati slike po izboru, ali zbog namjene ti možda rezultat ne ispadne po volji (program radi prosjek fotki, poboljšava SN ratio i posvijetli rezultat).
Blend fotki Jaguara XJ i Lamborghini Gallarda kao primjer.
Moj problem je što neznam kako spojit više slika u tome programu..može neki tutorijal?...
Eto i meni bi trebao takav program
sjecam se da je neko na forumu bio stavio neku sliku gdje je neka soba bila puna medvjedica, al ustvari samo je drzao fotoaparat na istom mjestu i slikavao, samo premjestao te medvjedice i onda na kraju samo spojimo sve te slike,
rekao je i ime programa pomocu kojeg je to napravio al se nemogu sjetit u kojoj je toj temi bilo
inace ovaj pogram je polufunkiconalan za ono sta trazin, s njim sam uspijio spojit 2 slike u 1 al je objekt (odnosno 2 kad sam spojio) kojeg sam pomakia zamucenm tj proziran, a ja bi tia da to bude ostro
Ovako imam jedno 10-ak slika i želim ih spojit u jednu veliku..ne u paoramu nego baš kao u jednu sliku...ako me kužite..pa me zanima jel ima kakvih programa za to..hvala..:)
To mozes u Photoshopu.
File -> Automate -> Fotomerge