Obrada slika za razvijanje

poruka: 5
|
čitano: 1.793
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kao i većina vas imam fotografije sa raznih strana pohranjene u kompu, već par godina radi toga nisam razvio nijednu sliku jer mislim slike su tu i neće nigdje pobijeć, međutim nekad se desi da padne sistem a da predhodno važne stvari nisam spremio na sigurno. A i drago mi je kada me uhvati nostalgija pogledati slike itd.

Da li među vama iko da bi mi obradio slike da ih mogu dati u fotografa na razvijanje.

P.s. naravno svaka usluga ima svoju cijenu.

0 0 hvala 0
15 godina

Najjednostavnije je da ih staviš na internet (naravno postavi privatnost kako Bog zapovijeda)

Ali nije mi jasno što pod tim "obrada slike za razvijanje" misliš?

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma da moje osobne slike  koje su slikavane mobitelom foto aparatom i dr. da ih se malo dotijera, a ne  da ih ovako dam razvijati pa da pola moram bacit. To je ipak jedna uspomena koja je trajna, ma to je možda 200-injak slika pa kad nisam već par godina napravio nijednu nek ovo bude kako treba

0 0 hvala 0
14 godina

To možeš zatražit fotografa u studiu koji ti razvija slike, ali će te dodatno koštati, a ni ovako preko interneta mislim da nitko neće badava potrošit svoje vrijeme na uređivanje 200 slika. Mislim da ti je najbolje dati ih razvijati kakve jesu i to je to, jer male popravke u studiu rade dok printaju slike, bar se u moje vrijeme tak radilo, svaku sliku smo prije razvijana pogledali i korigirali.

http://d-u-d.deviantart.com

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Obrada slika za razvijanje

Trebao bi dati razviti nekoliko dosta različitih slika da vidiš kako će ispasti. I onda si ih usporediš sa slikama koje imaš na kompjuteru, pa vidiš treba li ih malo izoštriti, pojačati kontrast, posvijetliti ili potamniti, korigirati boju...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice