Zyxel 660hw - t3 original maxtv firmware

poruka: 4
|
čitano: 4.208
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav prijatelji,

evo neznam ako mi netko može pomoći.. Problem je sljedeći upgrade-ao sam zyxelov originalni t-com firmware i izgubio podršku za maxtv, preko ona dva iptv ulaza.

Može li mi netko reći gdje ga mogu skinuti ili da netko tko posjeduje taj router napravi backup svog firmware pa mi pusti mail.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zyxel 660hw - t3 original maxtv firmware

Pozdrav i meni ovo treba

Nasao sam ga na linku http://www.alfatec.hr/download_zyxel.asp#4 no router ga ne prima. Kad ga uploadam javi se poruka

ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... The uploaded file was not accepted by the router

15 godina
neaktivan
RE: Zyxel 660hw - t3 original maxtv firmware

bump

17 godina
odjavljen

Nemojte mi zamjeriti grave digging, ali i mene je ovaj problem mučio jako dugo i došao sam do rješenja. Naime, nekakav problem sa nazivom datoteke je u pitanju. Meni je image file bio lociran na putanji C:\Ostalo\Prestige660hw... i nisam nikako mogao napraviti flash. Stavio sam ga u root direktorij d diska i nazvao ga jednostavno fw.bin. Upload je nakon toga prošao bez problema. Da je problem u nazivu datoteke otkrio sam uz pomoć ručnog (cmd) uploada firmwarea preko ftp-a na router. Uglavnom, nadam se da će vam ovo pomoći. Budući je link na koji se svi pozivaju za taj original firmware mrtav ja vam ga mogu negdje uploadati ako bude bilo potrebe...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice