Samsung T200HD i kako doći do full HD?

poruka: 5
|
čitano: 1.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam ovaj monitor i do sada sam koristio onaj standardan priključak(onaj plvi kao i na CRT monitorima),sad sam naišao na internetu na ovoj stranici:http://www.testfreaks.com/monitors/samsung-syncmaster-t200hd/  (full HDTV monitor - The T200HD features a built-in full HD 1080p digital HDTV tuner, so you can watch both TV and enjoy the benefits of high-definition entertainment. ) da ima podršku za full HD.Zanima me kako mogu doći do toga da "iskoristim" taj HD?Da li moram spojiti preko HDMI kabeli ili?Grafička mi je HD4850

p.s.Ispričavam se ako postoji slična tema,ali pogledao sam teme vezane uz ovaj monitor i nisam naišao na ovo pitanje,i totalni sam početnik i slabo se putim u ovo pa zato i pitam.Hvala svima koji pomognu

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung T200HD i kako doći do full HD?
ridikul kaže...

Imam ovaj monitor i do sada sam koristio onaj standardan priključak(onaj plvi kao i na CRT monitorima),sad sam naišao na internetu na ovoj stranici:http://www.testfreaks.com/monitors/samsung-syncmaster-t200hd/  (full HDTV monitor - The T200HD features a built-in full HD 1080p digital HDTV tuner, so you can watch both TV and enjoy the benefits of high-definition entertainment. ) da ima podršku za full HD.Zanima me kako mogu doći do toga da "iskoristim" taj HD?Da li moram spojiti preko HDMI kabeli ili?Grafička mi je HD4850

p.s.Ispričavam se ako postoji slična tema,ali pogledao sam teme vezane uz ovaj monitor i nisam naišao na ovo pitanje,i totalni sam početnik i slabo se putim u ovo pa zato i pitam.Hvala svima koji pomognu

Spoji ga na komp preko HDMI-ja i instaliraj najnoviju verziju drivera za grafu i to bi trebalo biti to

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
17 godina
neaktivan

Izvini ako gnjavim,oće li biti problem ukoliko uzmem njajeftiniji kabel ili je bitno uzeti neki kvalitetniji?I kolika će mi biti razlika u slici kada spojim preko HDMI u odnosu na trenutnu sliku kada je spojeno sa ovim klasičnim kabelom?Hvala još jednom

E8400,EP35 DS3,HD4850 Dual Fansink,Seagate 500GBGb,2x2Gb Kingmax 800MHz,Chieftex 550W

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung T200HD i kako doći do full HD?

HDMI kabel je HDMI kabel... Meni je frajer u Emezzeti uvalio Hamin HDMI i nije ništa bolji od onog koji je koštao 25 Kn, ovaj Hama je bio 45 Kn. Veća rezolucija i kvalitetniji ekranski prikaz, bolje boje... Sve to dolazi uz FullHD

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
neaktivan
HDMI nije nista drugo osim DVIa koji prenosi usput zvuk.

Tvoja 4850 100% ima DVI prikljucak tako da spoji sa time.

HDMI koristi bas kada ono moras tipa za PS3 il X360 il Bluray player il nesto.

Nema rezlike između kvalitete slike DVI tj HDMI.

A i tja tvoj kabel sto imas prenosi HD signal. Taj plavi da. Samo malo losije. Ali podrzava 1920×1080.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice