S novokupljenim monitorom sam zadovoljan u svim pogledima, osim u jednom: ima grešku, a što je najbolje; nakon googlanja otkrivam da se velik broj ljudi diljem svijeta na to žali, čak je i sam Dell priznao tu grešku. Radi se o kontinuiranom krckanju/zujanju, koje dolazi iz monitora, neovisno o bilo kojim postavkama; zvuk je konstantan. Jedino sam malo primjetio da se zvuk pojača kada svjetlinu podesim na najsvjetlije, što je zanimljivo, jer je upravo dosta korisnika reklo da im se tada zvuk nešto stiša. Zvuk nije glasan, no ako radite u zatvorenoj sobi, čujete ga i živcira. Na youtube-u sam pronašao jedan video u kojem je lik snimio upravo taj zvuk, iako se u videu radi o modelu U2312HM, zvuk je isti. Također se zvuk u videu nešto slabije čuje zbog pozadinske buke, dok je u mirnoj sobnoj atmosferi zvuk izraženiji.
Što napraviti?
Ima li još ovdje korisnika ovog monitora, te da li imaju iste probleme?
Jamstvo od 3 godine mi ne znači previše kada vidim da i druge modele koji ljudi dobiju u zamjenu, također imaju taj problem... te mi sve izgleda da ću iskoristiti ovih 7 dana roka (danas je kupljen) kako bi ga vratio i kupio neki drugi monitor... šteta, volio bih ovo riješiti...

to očito garancija ne pokriva problemčič postoji Dell ga je priznal i to je to vjerojatno ili možda naponski sklop monitora proizvodi taj zvuk.Vrati monitor nazad ak nisi zadovoljan, tak se to radi nisi jedini s istim problemom ne kužim kak to u Dell-u nisu detektirali/šlamperaj jer ipak to nije jeftin monitor fučkaj ga.