Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.375.444
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Prelose kaže...

evo nesto sto nije pohvalno al za mob valjda je izdrzao mi je 6 dana kod voditeljice u ladici bez da je potrosio i 1 posto baterije {#}

6 dana 1%?? haha tako je i moj al je bio ugasen.....

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4L4N kaže...
Prelose kaže...

evo nesto sto nije pohvalno al za mob valjda je izdrzao mi je 6 dana kod voditeljice u ladici bez da je potrosio i 1 posto baterije {#}

6 dana 1%?? haha tako je i moj al je bio ugasen.....

nisam mogao vjerovaati, niti jedan posto se nije potrosilo,kad sam dosao do voditeljice rekao sam "sigurno je ugasen" ona kaze tu ti je mobitel nismo nista dirali,ja paf par propustenih i poruka,bila je ukljucen battery save. JB 4.1

15 godina

Smijeh Kolega Unix i ja smo unutra.

BETA testeri za MIUI V5 {#}

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kpavl kaže...

Reboot system stisneš ili reboot recovery?

Vrati backup ili flashaj neki drugi rom sa potpunim brisanjem.

Reboot system,,,vraćao sam backup i nikako da proradi, sad sam stavio supernexus 2.0 i on radi bez problema

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Indeed we are {#emotions_dlg.}

Ali su overloadani download linkovi {#emotions_dlg.}

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 14:08 (Unix).
14 godina
neaktivan
Unix kaže...
sudy_freak kaže...

Indeed we are {#emotions_dlg.}

Ali su overloadani download linkovi {#emotions_dlg.}

bacite par ss-ova ili snimka da vidimo kako izgleda!to je isti kao na xiaomi mi-two???

13 godina
neaktivan
Zato na official rom za australiju ovaj zadnji ne mogu na onu dolje traku di mi je preglednik, imenik i app ladica .. nista maknut ni stavit... prije sam zadrzo prst na ikoni koju ocu maknut i maknem al sad nece kao da zakljucano?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
neaktivan
4L4N kaže...

bacite par ss-ova ili snimka da vidimo kako izgleda!to je isti kao na xiaomi mi-two???

Stavit ću par SS-ova, ne piše nigdje da se ne smije SS-ove, samo da se ne smije dijeliti link za download. :)

Popravili su link, upravo skidam.

Isti je kao na Xiaomi Mi-Two :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 16:34 (Unix).
14 godina
neaktivan

Prvi dojmovi:

• Najfluidniji MIUI do sada
  • Lijepe animacije koje se vrlo glatko izvode (osim povlačenja status bara)
  • Odlična tipkovnica sa velikim tipkama
  • Dobra WiFi konekcija, hvatam 2 crte tamo gdje sam na JellyBamu i Neatlyju hvatao samo 1
  • Poboljšan music app
  • Veliki napredak u browseru
  • Play Store sam morao skinuti sa MIUI Marketa (ovo je neka greška vjerojatno)

Kasnije ću snimiti video i ovdje uploadati par SS-ova.

Ako vas zanima nešto vezano za novi MIUI, pitajte. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 18:13 (Unix).
Moj PC  
4 0 hvala 9
13 godina
neaktivan
4L4N kaže...
PC - stručnjak kaže...
E pomoc ajde neka mi netko objasni kako na sammobile se logirat i skinut nesto jer imam acc logiram se no kad ocu skinut lijepo mi kaze ds je za logirane korisnike .. wtf?

ne treba ti account. odes frimware i nades sta ti treba pa skines.  http://www.sammobile.com/firmwares/

E pa ne ide, kad kliknem na ono šta oču kaže da moram bit logiran.

14 godina
protjeran
Unix kaže...

Kak da si podesim da mi se Gmail sinka svaka 2 sata?

daniel
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
Unix kaže...

Kak da si podesim da mi se Gmail sinka svaka 2 sata?

Neznam, Gmail radi na push principu, kad stigne mail, stigne ti na mobitel, a sync je nasumičan. Vjerojatno postoji neki app na Play Storeu.

14 godina
protjeran

Da, znam da je push, ali kak to namjestiti na MIUI-u?

Za sad imam iskljucen sink, pa kad ga osvjezim dođe sve, ali se nekad sjetim tek nakon 4-5 sati osvjeziti, kaj mi je predugo.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i ja sam uzeo ovo novo cudo. Na njemu je 4.0.4, zanima me da li je ovo najbolja vetzija ili ima jos bolje od ove i ako ima koje su joj odlicne stvari naspram ove koju imam i ima li mana ? I kako se preko pc.a stavlja jaca verzija jer mi preko mova ne pronalahi novu verziju.

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Evo i ja sam uzeo ovo novo cudo. Na njemu je 4.0.4, zanima me da li je ovo najbolja vetzija ili ima jos bolje od ove i ako ima koje su joj odlicne stvari naspram ove koju imam i ima li mana ? I kako se preko pc.a stavlja jaca verzija jer mi preko mova ne pronalahi novu verziju.

Stavio sam upute na stranici prije. {#}

14 godina
neaktivan

A daj mi samo reci..Jel moram rootat mobitel za to ili mjenjati kernel ili bilo sta navedeno jer citam vase postove svo vrijeme a ne razumijem se u to. Samo me zanima mogu li normalno samo instalirati taj JB preko pc-a a da ne gubim garanciju ?

SKinuo sam upustva, ali mi nije jasno bas sve..Pa me samo zanima samo koje su prednosti prema 4.0.4 verziji koju trenutno imam ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 15:20 (Karlovac_047).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
najbolje ostani na 4.0.4, bolja ti je baterija
ako nemaš nikakvih problema i sve ti radi kako spada, nemoj glavu razbijati
promjene su ti najviše kozmetičke naravi
14 godina
neaktivan

E to me zanimalo. Sve je odlicno sa 4.0.4 verzijom. Onda neka i ostane tako. Tnx

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Prelose kaže...

samo me zanima zasto tumb down?

14 godina
Prelose kaže...
Prelose kaže...

evo nesto sto nije pohvalno al za mob valjda je izdrzao mi je 6 dana kod voditeljice u ladici bez da je potrosio i 1 posto baterije  {#}

Zato sto sam ja jednom ostavio mob u drugom stanu, i nitko ga nije diro. Ja doso ono baterija se povecala za 3%.

13 godina
protjeran
dinos3 kaže...
Prelose kaže...
Prelose kaže...

Zato sto sam ja jednom ostavio mob u drugom stanu, i nitko ga nije diro. Ja doso ono baterija se povecala za 3%.

nema veze di je bio nego to kaj nije nista baterije potrosio,ovaj svijet je glup i jadan -.-

17 godina
dinos3 kaže...
Prelose kaže...
Prelose kaže...

Sto je najgore, otkad sam stavio JellyBam 6.7.0 stvarno mi je nakon nekog vremena (kraj mene na stolu, ni na sto spojen mob) pokazalo kao da je baterija 3% punija, stvarno svasta...

17 godina
odjavljen

Preporučam Habit Browser. Malen ali brz i prepun opcija.

EDIT: kriva tema ali nema veze {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 18:00 (Kordy).

0 0 hvala 2
17 godina
z1k4 kaže...
dinos3 kaže...
Prelose kaže...
Prelose kaže...

Sto je najgore, otkad sam stavio JellyBam 6.7.0 stvarno mi je nakon nekog vremena (kraj mene na stolu, ni na sto spojen mob) pokazalo kao da je baterija 3% punija, stvarno svasta...

Ma nema sanse da ne izgubi barem neki postotak baterije.

Kad vam se sljedeci put to desi rebootajte u cwm i vidite koliko ce onda % biti... (ili barem obican restart)

Xperia Z ::: next: HTC One
13 godina
neaktivan

nezz zašto no na JB mi baterija nekad nakon restarta padne sa 60-70 % padne na 5-15 %.. zasto?'

15 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Preporučam Habit Browser. Malen ali brz i prepun opcija.

EDIT: kriva tema ali nema veze {#}

nisi baš puno fulao

evo jedan još lakši, jako brz i što je najbolje ima desktop mode, težak je samo 200 kb

https://play.google.com/store/apps/details?id=acr.browser.barebones&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFjci5icm93c2VyLmJhcmVib25lcyJd

14 godina
neaktivan

Moze pomoc, vec prvi problemi sa S2. Ne znam da li mi ga je covjek podvalio ili je to mana S2.

Problem je sljedeci:

preksinoc sam ga cijelu noc napunio i jucer sam ga slabo koristio. Sinoc prije spavanja baterija je bila na cca 65%, probudim se ujutro, mobitel doslovno ugasen, nece upaliti..Ukopcan punjac, i pokaze mi se znak od baterije i jedva se vidi zelena crtica na dnu baterije i pored nje stoji zuti usklicnik...WTF ???

Upalim mob i ugasi se opet. Android na njemu je 4.0.4, nikakve aplikacije mi ne rade u pozadini. U cemu moze biti problem da je samo tako progutao bateriju u sleep modu ?{#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Moze pomoc, vec prvi problemi sa S2. Ne znam da li mi ga je covjek podvalio ili je to mana S2.

Problem je sljedeci:

preksinoc sam ga cijelu noc napunio i jucer sam ga slabo koristio. Sinoc prije spavanja baterija je bila na cca 65%, probudim se ujutro, mobitel doslovno ugasen, nece upaliti..Ukopcan punjac, i pokaze mi se znak od baterije i jedva se vidi zelena crtica na dnu baterije i pored nje stoji zuti usklicnik...WTF ???

Upalim mob i ugasi se opet. Android na njemu je 4.0.4, nikakve aplikacije mi ne rade u pozadini. U cemu moze biti problem da je samo tako progutao bateriju u sleep modu ?{#}

znaci da je rootan (zuti usklicnik ti to govori). trebao bi vidit koji su tocno rom i kernel na njemu,

13 godina
neaktivan
4L4N kaže...
Karlovac_047 kaže...

Problem je sljedeci:

znaci da je rootan (zuti usklicnik ti to govori). trebao bi vidit koji su tocno rom i kernel na njemu,

A da preko Odian vratiš na sližbeni 4.0.4, ili čak da staviš 4.1.2?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice