evo nesto sto nije pohvalno al za mob valjda je izdrzao mi je 6 dana kod voditeljice u ladici bez da je potrosio i 1 posto baterije 
6 dana 1%?? haha tako je i moj al je bio ugasen.....
evo nesto sto nije pohvalno al za mob valjda je izdrzao mi je 6 dana kod voditeljice u ladici bez da je potrosio i 1 posto baterije 
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200105 valja sta ovo?
nisam mogao vjerovaati, niti jedan posto se nije potrosilo,kad sam dosao do voditeljice rekao sam "sigurno je ugasen" ona kaze tu ti je mobitel nismo nista dirali,ja paf par propustenih i poruka,bila je ukljucen battery save. JB 4.1
Kolega Unix i ja smo unutra.
Reboot system stisneš ili reboot recovery?
Vrati backup ili flashaj neki drugi rom sa potpunim brisanjem.
Reboot system,,,vraćao sam backup i nikako da proradi, sad sam stavio supernexus 2.0 i on radi bez problema
Indeed we are 
Ali su overloadani download linkovi 
Indeed we are 
Ali su overloadani download linkovi 
bacite par ss-ova ili snimka da vidimo kako izgleda!to je isti kao na xiaomi mi-two???
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
bacite par ss-ova ili snimka da vidimo kako izgleda!to je isti kao na xiaomi mi-two???
Stavit ću par SS-ova, ne piše nigdje da se ne smije SS-ove, samo da se ne smije dijeliti link za download. :)
Popravili su link, upravo skidam.
Isti je kao na Xiaomi Mi-Two :)
Prvi dojmovi:
Kasnije ću snimiti video i ovdje uploadati par SS-ova.
Ako vas zanima nešto vezano za novi MIUI, pitajte. :)
ne treba ti account. odes frimware i nades sta ti treba pa skines. http://www.sammobile.com/firmwares/
E pa ne ide, kad kliknem na ono šta oču kaže da moram bit logiran.
Kak da si podesim da mi se Gmail sinka svaka 2 sata?
Kak da si podesim da mi se Gmail sinka svaka 2 sata?
Neznam, Gmail radi na push principu, kad stigne mail, stigne ti na mobitel, a sync je nasumičan. Vjerojatno postoji neki app na Play Storeu.
Da, znam da je push, ali kak to namjestiti na MIUI-u?
Za sad imam iskljucen sink, pa kad ga osvjezim dođe sve, ali se nekad sjetim tek nakon 4-5 sati osvjeziti, kaj mi je predugo.
Evo i ja sam uzeo ovo novo cudo. Na njemu je 4.0.4, zanima me da li je ovo najbolja vetzija ili ima jos bolje od ove i ako ima koje su joj odlicne stvari naspram ove koju imam i ima li mana ? I kako se preko pc.a stavlja jaca verzija jer mi preko mova ne pronalahi novu verziju.
(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Evo i ja sam uzeo ovo novo cudo. Na njemu je 4.0.4, zanima me da li je ovo najbolja vetzija ili ima jos bolje od ove i ako ima koje su joj odlicne stvari naspram ove koju imam i ima li mana ? I kako se preko pc.a stavlja jaca verzija jer mi preko mova ne pronalahi novu verziju.
Stavio sam upute na stranici prije. 
A daj mi samo reci..Jel moram rootat mobitel za to ili mjenjati kernel ili bilo sta navedeno jer citam vase postove svo vrijeme a ne razumijem se u to. Samo me zanima mogu li normalno samo instalirati taj JB preko pc-a a da ne gubim garanciju ?
SKinuo sam upustva, ali mi nije jasno bas sve..Pa me samo zanima samo koje su prednosti prema 4.0.4 verziji koju trenutno imam ?
E to me zanimalo. Sve je odlicno sa 4.0.4 verzijom. Onda neka i ostane tako. Tnx
samo me zanima zasto tumb down?
Zato sto sam ja jednom ostavio mob u drugom stanu, i nitko ga nije diro. Ja doso ono baterija se povecala za 3%.
Zato sto sam ja jednom ostavio mob u drugom stanu, i nitko ga nije diro. Ja doso ono baterija se povecala za 3%.
nema veze di je bio nego to kaj nije nista baterije potrosio,ovaj svijet je glup i jadan -.-
Sto je najgore, otkad sam stavio JellyBam 6.7.0 stvarno mi je nakon nekog vremena (kraj mene na stolu, ni na sto spojen mob) pokazalo kao da je baterija 3% punija, stvarno svasta...
Sto je najgore, otkad sam stavio JellyBam 6.7.0 stvarno mi je nakon nekog vremena (kraj mene na stolu, ni na sto spojen mob) pokazalo kao da je baterija 3% punija, stvarno svasta...
Ma nema sanse da ne izgubi barem neki postotak baterije.
Kad vam se sljedeci put to desi rebootajte u cwm i vidite koliko ce onda % biti... (ili barem obican restart)
Xperia Z ::: next: HTC One
nezz zašto no na JB mi baterija nekad nakon restarta padne sa 60-70 % padne na 5-15 %.. zasto?'
nisi baš puno fulao
evo jedan još lakši, jako brz i što je najbolje ima desktop mode, težak je samo 200 kb
Moze pomoc, vec prvi problemi sa S2. Ne znam da li mi ga je covjek podvalio ili je to mana S2.
Problem je sljedeci:
preksinoc sam ga cijelu noc napunio i jucer sam ga slabo koristio. Sinoc prije spavanja baterija je bila na cca 65%, probudim se ujutro, mobitel doslovno ugasen, nece upaliti..Ukopcan punjac, i pokaze mi se znak od baterije i jedva se vidi zelena crtica na dnu baterije i pored nje stoji zuti usklicnik...WTF ???
Upalim mob i ugasi se opet. Android na njemu je 4.0.4, nikakve aplikacije mi ne rade u pozadini. U cemu moze biti problem da je samo tako progutao bateriju u sleep modu ?
Moze pomoc, vec prvi problemi sa S2. Ne znam da li mi ga je covjek podvalio ili je to mana S2.
Problem je sljedeci:
preksinoc sam ga cijelu noc napunio i jucer sam ga slabo koristio. Sinoc prije spavanja baterija je bila na cca 65%, probudim se ujutro, mobitel doslovno ugasen, nece upaliti..Ukopcan punjac, i pokaze mi se znak od baterije i jedva se vidi zelena crtica na dnu baterije i pored nje stoji zuti usklicnik...WTF ???
Upalim mob i ugasi se opet. Android na njemu je 4.0.4, nikakve aplikacije mi ne rade u pozadini. U cemu moze biti problem da je samo tako progutao bateriju u sleep modu ?
znaci da je rootan (zuti usklicnik ti to govori). trebao bi vidit koji su tocno rom i kernel na njemu,
Problem je sljedeci:
znaci da je rootan (zuti usklicnik ti to govori). trebao bi vidit koji su tocno rom i kernel na njemu,
A da preko Odian vratiš na sližbeni 4.0.4, ili čak da staviš 4.1.2?