Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.713.703
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Jel to službena Facebookova aplikacija ili ne? Zašto na Google Playu nije redizajnirana aplikacija?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Android borbeni komplet

Citat sa stranice: " The redesigned app begins testing with a random group of Android users today, and will come to everyone on iOS and Android "in the coming weeks. "

I'm not crazy, my mother had me tested!
17 godina
Android borbeni komplet

Ako ste na FB učlanjeni u njihovu official grupu beta testera, onda ćete dobiti update.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nisam siguran jel bila ali da pohvalim jednu aplikaciju.

Wakelock detector

Kako joj i ime kaže, nadgleda koji procesi pale cpu dok telefon miruje i time vam govori koja je aplikacija pocuclala bateriju.

Radi svoj posao odlično, u vrlo preglednom sučelju, dobila je pohvale xda developersa i generalno sam oduševljen.

Samo da kažem da sam ih isprobao dosta koje rade na sličnom principu, ali ova se pokazala najboljom od svih.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 9:39 (EchoOne).

5 0 hvala 5
14 godina
Android borbeni komplet

Moja preporuka za Deezer

Aplikacija je besplatna ali da biste slusali cijele pjesme, treba imati premium racun (ja ga placam 7 eura mjesecno).

Mozda se cini puno, ali muziku slusam svakodnevno i ovo mi dodje super, mozete slusati na bilo kojem uredaju i ima opciju lokalne sinkronizacije pa vam ni ne treba internet da slusate svoje omiljene pjesme. Desktop web app je takodjer super.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 12:25 (OriginalEXE).

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zašto bi netko plaćao deezer,a ima youtube
14 godina
Android borbeni komplet

Nije nešto posebno, al čovjeka veseli {#}
LINK!!!!!

2 0 hvala 0
14 godina
thejura kaže...
Zašto bi netko plaćao deezer,a ima youtube

Pa ja ga osobno placam jer prvenstveno slusam muziku, a spotovi me ne zanimaju, i u tom slucaju YouTube nema smisla jer nije namijenjen tome da bude music player, pa mu fale odredene funkcionalnosti koje Deezer koji tome jest namijenjen ima. YouTube je jednostavno nepraktican za slusanje muzike.

EDIT: Imas free razdoblje pa probaj, ja isto do nedavno nisam koristio nista takvog tipa nego samo YouTube.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 13:49 (OriginalEXE).
16 godina
moderator
Android borbeni komplet

Koji je po vama bolji AV?

8 Lookout
1 Avast
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Koji je po vama bolji AV?

Zdrava pamet {#}

16 godina
moderator
TiMi79 kaže...

Zdrava pamet {#}

To nemam {#}

U svakom slučaju tvoj odgovor nema veze s pitanjem...AV programi su davno nadišli svoju osnovnu funkciju i nude razne korisne stvari - anti theft, upravitelj aplikacija i tako dalje.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
TiMi79 kaže...

Zdrava pamet {#}

To nemam {#}

U svakom slučaju tvoj odgovor nema veze s pitanjem...AV programi su davno nadišli svoju osnovnu funkciju i nude razne korisne stvari - anti theft, upravitelj aplikacija i tako dalje.

A sad se sve nudi to i preko googlea pa mi ni nije neka potreba imati AV..

Google provjerava instalaciju svake aplikacije, pa čak i ako je instalirana izvana, kao i anti-teft. Ona zelena google settings ikona u aplikacijama, u njoj se mogu naći opcije za provjeru aplikacija (verify apps), kao i za ADM (Android Device Manager) koji može pokazati lokaciju vašeg uređaja ili ga zaključati daljinski i napraviti factory reset.

Sve to možete naći na play.google.com, pa sastrane settings ikona i na ADM.

Evo i link.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
16 godina
moderator
EchoOne kaže...

A sad se sve nudi to i preko googlea pa mi ni nije neka potreba imati AV..

Google provjerava instalaciju svake aplikacije, pa čak i ako je instalirana izvana, kao i anti-teft. Ona zelena google settings ikona u aplikacijama, u njoj se mogu naći opcije za provjeru aplikacija (verify apps), kao i za ADM (Android Device Manager) koji može pokazati lokaciju vašeg uređaja ili ga zaključati daljinski i napraviti factory reset.

Sve to možete naći na play.google.com, pa sastrane settings ikona i na ADM.

Evo i link.

Hvala na informaciji :)

Onda mi zapravo nije ni potreban AV

13 godina
neaktivan

Pa tako nekako :)

14 godina
Android borbeni komplet

Nisam siguran gdje ovo pokazati, pa stavljam ovdje, uz upit, jeste ovakvo nešto slično već do sada pročitali?!?! 

LINK; https://www.google.com/intl/hr/policies/terms/changes/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

na mobitelu nigdje ne mogu naći opcije gdje bih podesio da mi kamera stavlje fotografije na SD karticu, dok u postavkama mobitela mogu pronaći opciju da namjestim da mi instalirane nove aplikacije stavlja na SD. I kada instaliram app na mobitel, Clean Master me odmah pita želim li tu aplikaciju premjestiti na SD? Što se tu događa? I kako da to podesim? U opcijama nema baš ničega?
4.1 Prestigio 4500.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
turbojc kaže...

na mobitelu nigdje ne mogu naći opcije gdje bih podesio da mi kamera stavlje fotografije na SD karticu,
4.1 Prestigio 4500.  

Ta se opcija nalazi kod mene (SGS III ) pod kamerom i onda postavke
"Memory Storage : SD Card"

14 godina
Android borbeni komplet

@turbojc,ovo 4.1 je verzija androida?!

Ako je, tu je koliko ja znam smaknuta opcija ta, iz samog upravljanja aplikacijama, a sa tvojim mobom sam tanak. Možda da probaš preko kabla i kompa?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kao što Lučko kaže, izgleda da je ta opcija maknuta, jer stvarno nemam nikakve opcije za kameru, i sl. 

Preko računala sam i micao na SD, i idem napraviti novu sliku, on napravi na mobitelu, radio sam kemije svakave, ali nije uspjelo.

Baš sam krenuo pitati u temi za ovaj mobitel. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 1:04 (dinos3).
14 godina
Android borbeni komplet

Koji biste mi RSS čitač preporučili ( da je ugodan za snalaženje, vizualno da je uredu, te da se redovito "update" )

Hvala {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Postoji  li  aplikacija  koja  bi  prepoznala  da  sam  se  spojio  na  svoj  wi  fi  i  da  se  odmah  mobitel poveze  s  racunalom,  da  mi  omoguci  daljinsko  upravljanje  racunala  preko  bluetootha  ili  wirelessa

Zdravi i veseli bili :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Postoji  li  aplikacija  koja  bi  prepoznala  da  sam  se  spojio  na  svoj  wi  fi  i  da  se  odmah  mobitel poveze  s  racunalom,  da  mi  omoguci  daljinsko  upravljanje  racunala  preko  bluetootha  ili  wirelessa

ili ova http://www.bug.hr/appdana/microsoft-remote-desktop/718.aspx

"Just A Dream ".
16 godina
bradonja_85 kaže...

Treba li ti baš i slika sa PC-a na mobu ili samo baš remote control, tipa miš, tipkovnica i sl.?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Android borbeni komplet

Potrebna mi je aplikacija koja će mi mobitel automatski stavljati na vibracije kad upalim ekran, a vraćati ga na zvuk kad se ekran ugasi. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Koji biste mi RSS čitač preporučili ( da je ugodan za snalaženje, vizualno da je uredu, te da se redovito "update" )

Hvala {#}

Pulse news , Feedly , gReader , Google Currents , News 360 , Flipboard 

meni je najbolji Pulse news, no probaj sve pa sto ti se svidi {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina

Treba  mi  slika.  Ova  od  Microsofta  dobro  izgleda  al  vidim  da  se  u  temi  spominje  da  ima  boljih  pa  moze  preporuka  istih  cisto  da  usporedim.

Zdravi i veseli bili :)
14 godina
merio kaže...

Pulse news ,

meni je najbolji Pulse news, no probaj sve pa sto ti se svidi {#}

Skinuo sam Pulse news, uradio sam account sada me zanima da li je moguće čitati novosti od portala koje ti sam postaviš. Recimo Bug Online.
Koji je postupak da se to postavi ?

13 godina
neaktivan
U zadnje vrijeme često koristim aplikaciju floating stickies, za nekog tko si cesto treba brze podsjetnike i brze zabiljeskee po men najkonajkorisnija aplikacija...ima malu olovku koja se stavi u kut gdje vam pase i samo se povuce na ekran kao onaj krug na facebook messenger aplikaciji i dobije se mali papiric koji moze stajati transparentan u pozadini cijelo vrijeme ili ga mozemo opet povuci u kut da bude mala olovka i vratimo nazad kad god nam zatreba...u svakom slucanu meni jako korisno i brzo
juka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice