- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Citat sa stranice: " The redesigned app begins testing with a random group of Android users today, and will come to everyone on iOS and Android "in the coming weeks. "
Ako ste na FB učlanjeni u njihovu official grupu beta testera, onda ćete dobiti update.
Nisam siguran jel bila ali da pohvalim jednu aplikaciju.
Kako joj i ime kaže, nadgleda koji procesi pale cpu dok telefon miruje i time vam govori koja je aplikacija pocuclala bateriju.
Radi svoj posao odlično, u vrlo preglednom sučelju, dobila je pohvale xda developersa i generalno sam oduševljen.
Samo da kažem da sam ih isprobao dosta koje rade na sličnom principu, ali ova se pokazala najboljom od svih.
Moja preporuka za Deezer
Aplikacija je besplatna ali da biste slusali cijele pjesme, treba imati premium racun (ja ga placam 7 eura mjesecno).
Mozda se cini puno, ali muziku slusam svakodnevno i ovo mi dodje super, mozete slusati na bilo kojem uredaju i ima opciju lokalne sinkronizacije pa vam ni ne treba internet da slusate svoje omiljene pjesme. Desktop web app je takodjer super.
Pa ja ga osobno placam jer prvenstveno slusam muziku, a spotovi me ne zanimaju, i u tom slucaju YouTube nema smisla jer nije namijenjen tome da bude music player, pa mu fale odredene funkcionalnosti koje Deezer koji tome jest namijenjen ima. YouTube je jednostavno nepraktican za slusanje muzike.
EDIT: Imas free razdoblje pa probaj, ja isto do nedavno nisam koristio nista takvog tipa nego samo YouTube.
Koji je po vama bolji AV?
8 | Lookout |
---|---|
1 | Avast |
Koji je po vama bolji AV?
Zdrava pamet
Zdrava pamet
To nemam
U svakom slučaju tvoj odgovor nema veze s pitanjem...AV programi su davno nadišli svoju osnovnu funkciju i nude razne korisne stvari - anti theft, upravitelj aplikacija i tako dalje.
Zdrava pamet
To nemam
U svakom slučaju tvoj odgovor nema veze s pitanjem...AV programi su davno nadišli svoju osnovnu funkciju i nude razne korisne stvari - anti theft, upravitelj aplikacija i tako dalje.
A sad se sve nudi to i preko googlea pa mi ni nije neka potreba imati AV..
Google provjerava instalaciju svake aplikacije, pa čak i ako je instalirana izvana, kao i anti-teft. Ona zelena google settings ikona u aplikacijama, u njoj se mogu naći opcije za provjeru aplikacija (verify apps), kao i za ADM (Android Device Manager) koji može pokazati lokaciju vašeg uređaja ili ga zaključati daljinski i napraviti factory reset.
Sve to možete naći na play.google.com, pa sastrane settings ikona i na ADM.
Evo i link.
A sad se sve nudi to i preko googlea pa mi ni nije neka potreba imati AV..
Google provjerava instalaciju svake aplikacije, pa čak i ako je instalirana izvana, kao i anti-teft. Ona zelena google settings ikona u aplikacijama, u njoj se mogu naći opcije za provjeru aplikacija (verify apps), kao i za ADM (Android Device Manager) koji može pokazati lokaciju vašeg uređaja ili ga zaključati daljinski i napraviti factory reset.
Sve to možete naći na play.google.com, pa sastrane settings ikona i na ADM.
Evo i link.
Hvala na informaciji :)
Onda mi zapravo nije ni potreban AV
Pa tako nekako :)

Nisam siguran gdje ovo pokazati, pa stavljam ovdje, uz upit, jeste ovakvo nešto slično već do sada pročitali?!?!
LINK; https://www.google.com/intl/hr/policies/terms/changes/

na mobitelu nigdje ne mogu naći opcije gdje bih podesio da mi kamera stavlje fotografije na SD karticu, dok u postavkama mobitela mogu pronaći opciju da namjestim da mi instalirane nove aplikacije stavlja na SD. I kada instaliram app na mobitel, Clean Master me odmah pita želim li tu aplikaciju premjestiti na SD? Što se tu događa? I kako da to podesim? U opcijama nema baš ničega?
4.1 Prestigio 4500.
na mobitelu nigdje ne mogu naći opcije gdje bih podesio da mi kamera stavlje fotografije na SD karticu,
4.1 Prestigio 4500.
Ta se opcija nalazi kod mene (SGS III ) pod kamerom i onda postavke
"Memory Storage : SD Card"
@turbojc,ovo 4.1 je verzija androida?!
Ako je, tu je koliko ja znam smaknuta opcija ta, iz samog upravljanja aplikacijama, a sa tvojim mobom sam tanak. Možda da probaš preko kabla i kompa?!

Kao što Lučko kaže, izgleda da je ta opcija maknuta, jer stvarno nemam nikakve opcije za kameru, i sl.
Preko računala sam i micao na SD, i idem napraviti novu sliku, on napravi na mobitelu, radio sam kemije svakave, ali nije uspjelo.
Baš sam krenuo pitati u temi za ovaj mobitel.
Preporuka igre:Judge Dredd vs. Zombies - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rebellion.judgedredd&hl=hr
Koji biste mi RSS čitač preporučili ( da je ugodan za snalaženje, vizualno da je uredu, te da se redovito "update" )
Hvala
Postoji li aplikacija koja bi prepoznala da sam se spojio na svoj wi fi i da se odmah mobitel poveze s racunalom, da mi omoguci daljinsko upravljanje racunala preko bluetootha ili wirelessa
Postoji li aplikacija koja bi prepoznala da sam se spojio na svoj wi fi i da se odmah mobitel poveze s racunalom, da mi omoguci daljinsko upravljanje racunala preko bluetootha ili wirelessa
ili ova http://www.bug.hr/appdana/microsoft-remote-desktop/718.aspx
Treba li ti baš i slika sa PC-a na mobu ili samo baš remote control, tipa miš, tipkovnica i sl.?
Potrebna mi je aplikacija koja će mi mobitel automatski stavljati na vibracije kad upalim ekran, a vraćati ga na zvuk kad se ekran ugasi.

Koji biste mi RSS čitač preporučili ( da je ugodan za snalaženje, vizualno da je uredu, te da se redovito "update" )
Hvala
Pulse news , Feedly , gReader , Google Currents , News 360 , Flipboard
meni je najbolji Pulse news, no probaj sve pa sto ti se svidi
Treba mi slika. Ova od Microsofta dobro izgleda al vidim da se u temi spominje da ima boljih pa moze preporuka istih cisto da usporedim.

meni je najbolji Pulse news, no probaj sve pa sto ti se svidi
Skinuo sam Pulse news, uradio sam account sada me zanima da li je moguće čitati novosti od portala koje ti sam postaviš. Recimo Bug Online.
Koji je postupak da se to postavi ?